נשק נשק,,,,,,,,,
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
נשק נשק,,,,,,,,,
תגיד אתה מעונין לבדוק כמה האנשים סבלניים ?
אז תשאל !
אבל אל תפוצץ את הפורום ב"קלוצ' קשהס"
אז תשאל !
אבל אל תפוצץ את הפורום ב"קלוצ' קשהס"
פחות -לרוב זה יותר,,
סבלניים ?
עדיין לא הצלחתי להבין את המשוואה האומרת : X=Y
X : מספר השאלת הנשאלות ע"י גולש אחד (חדש ?)
Y : סך כל העצבים של גולשי הפורום
וכאשר X עולה, Y עולה בהתאם.
(המהדרין טוענים ש X^2=Y
)
למי שיש ידע, כוח, זמן ורצון - שיענה.
מי שלא - מתנצל על 10 ס"מ שאני גוזל לו מרוחב המסך
לילה (בוקר) טוב.
נ.ב
יש לי תיבה פרטית.
עדיין לא הצלחתי להבין את המשוואה האומרת : X=Y
X : מספר השאלת הנשאלות ע"י גולש אחד (חדש ?)
Y : סך כל העצבים של גולשי הפורום
וכאשר X עולה, Y עולה בהתאם.
(המהדרין טוענים ש X^2=Y

למי שיש ידע, כוח, זמן ורצון - שיענה.
מי שלא - מתנצל על 10 ס"מ שאני גוזל לו מרוחב המסך

לילה (בוקר) טוב.
נ.ב
יש לי תיבה פרטית.

- סליקאי ארד לנצח
המתנדב צודק, אבל אפשר לצמצם את התופעה.
נניח, שבכדי לכתוב הודעות, המשתמש צריך לשלוח מספר פרטים מזהים כגון:
1) כתובת
2) טלפון
3) שם פרטי + שם משפחה מלאים
4) ת.ז
לאחר שהפרטים יבדקו ויאומתו (נניח באתר 441 או בתוכנה לבדיקת נכונות הת.ז) ישלח למשתמש שם + סיסמא, אם הוא יציף, יחסם
לאחר מכן כבר יהיה לו קשה בכל פעם להגריל פרטים נכונים...
נניח, שבכדי לכתוב הודעות, המשתמש צריך לשלוח מספר פרטים מזהים כגון:
1) כתובת
2) טלפון
3) שם פרטי + שם משפחה מלאים
4) ת.ז
לאחר שהפרטים יבדקו ויאומתו (נניח באתר 441 או בתוכנה לבדיקת נכונות הת.ז) ישלח למשתמש שם + סיסמא, אם הוא יציף, יחסם
לאחר מכן כבר יהיה לו קשה בכל פעם להגריל פרטים נכונים...
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
חברים יקרים,
אם אתם רוצים לאגד את אוחזי/בעלי הנשק לאתר אחד, זה המחיר.
אם אתם רוצים לעזור אז בבקשה. הבחור לא יודע ולכן הגיע לכאן וטוב שכך, מה עדיף? שילך ויעשה שטויות ואח"כ נשמע על זה בעיתון? או שיספר לחבריו שאולי גם להם יש נשק או מתעתדים לקבל רשיון שיש אתר נשק בשם "הסליק" וכולם שם עצבניים כי שואלים אותם שאלות והם סתם אנתיפתיים ומתנשאים?
ככה זה עם חברים חדשים, "חברה חמושה היא חברה סבלנית" זוכרים? אז אם כלפי אוחזי הנשק הם לא סבלניים, אז למי כן?
תחשבו על זה.
שבת נעימה לכם
אם אתם רוצים לאגד את אוחזי/בעלי הנשק לאתר אחד, זה המחיר.
אם אתם רוצים לעזור אז בבקשה. הבחור לא יודע ולכן הגיע לכאן וטוב שכך, מה עדיף? שילך ויעשה שטויות ואח"כ נשמע על זה בעיתון? או שיספר לחבריו שאולי גם להם יש נשק או מתעתדים לקבל רשיון שיש אתר נשק בשם "הסליק" וכולם שם עצבניים כי שואלים אותם שאלות והם סתם אנתיפתיים ומתנשאים?
ככה זה עם חברים חדשים, "חברה חמושה היא חברה סבלנית" זוכרים? אז אם כלפי אוחזי הנשק הם לא סבלניים, אז למי כן?
תחשבו על זה.
שבת נעימה לכם
"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)
מי שלא מנסה, לא טועה
מי שלא מנסה, לא טועה
חבל שהפורום הפך למקום להטרדה ע"י שאלות שכבר נשאלו ונדונו ע"י נשק נשק שרק נרשם לא מזמן וכבר הציף אותנו ב.... לא נעים אבל לפי דעתי יש לקרוא אותו לסדר ובדחיפות.
לטיפולכם .

לטיפולכם .
נערך לאחרונה על ידי יאיר אדרי בתאריך 26 אפריל 2003, 19:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
ירדתם מהפסים? אתם רוצים שהפורום יהיה רק לקליקה סגורה?
מותר לכל אחד לשאול את כל השאלות (הטורדניות לפעמים) שעולות לו בראש. מי שלא רוצה, שלא יענה. לא יתכן שכל חבר חדש שמתחיל לשאול קצת יותר מידי שאלות, כולנו קופצים עליו להשתיק אותו. מתוך מאות האלפים שמחזיקים נשק בישראל יש אנשים טיפשים וחכמים, שמאלנים וכו' (כוווללם) יש גם אנשים שיש להם הרבה שאלות ומקומם בהחלט איתנו.
מותר לכל אחד לשאול את כל השאלות (הטורדניות לפעמים) שעולות לו בראש. מי שלא רוצה, שלא יענה. לא יתכן שכל חבר חדש שמתחיל לשאול קצת יותר מידי שאלות, כולנו קופצים עליו להשתיק אותו. מתוך מאות האלפים שמחזיקים נשק בישראל יש אנשים טיפשים וחכמים, שמאלנים וכו' (כוווללם) יש גם אנשים שיש להם הרבה שאלות ומקומם בהחלט איתנו.
לא כל מה שחושבים - אומרים, לא כל מה שאומרים - כותבים,
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
ראובן, אני מסכים איתך בכל מילה, אבל !!!
נשק נשק עבר כאן את גבול הטעם הטוב, ויותר מכמה עשרות פעמים !!!
משתמשים חדשים צרכים לשאול שאלות, אבל בגבול הטעם הטוב, ולא להציף את הפורום במליון שאלות מבלי להמתין לתגובה !!!
וכשהו מקבל תגובה אזי הוא טוען שמתיחסים אליו בזלזול (תקרא את השאלות שלו והתגובות שלו)
מה עוד, שלפי השאלות מדובר כאן באדם שבצורה וודאית אין לו נשק, מעולם לא היה לו, סביר להניח שהוא גם לא יקבל, וגילו אינו מאפשר (לא שזה תנאי להיות חבר בסליק).
ישנם כללים בלתי כתובים אני חושב שכל בר דעת צריך להבין לבד....ואם לו, מלפחות 2 מסרים פרטיים שאני כתבתי לו...
ואחר כך, לך תסביר לו למה חשוב החותר !!!
נשק נשק עבר כאן את גבול הטעם הטוב, ויותר מכמה עשרות פעמים !!!
משתמשים חדשים צרכים לשאול שאלות, אבל בגבול הטעם הטוב, ולא להציף את הפורום במליון שאלות מבלי להמתין לתגובה !!!
וכשהו מקבל תגובה אזי הוא טוען שמתיחסים אליו בזלזול (תקרא את השאלות שלו והתגובות שלו)
מה עוד, שלפי השאלות מדובר כאן באדם שבצורה וודאית אין לו נשק, מעולם לא היה לו, סביר להניח שהוא גם לא יקבל, וגילו אינו מאפשר (לא שזה תנאי להיות חבר בסליק).
ישנם כללים בלתי כתובים אני חושב שכל בר דעת צריך להבין לבד....ואם לו, מלפחות 2 מסרים פרטיים שאני כתבתי לו...
ואחר כך, לך תסביר לו למה חשוב החותר !!!
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
ראובן
אני מסכים איתך בקשר למי שלא יודע משהו, שישאל. אם לא הבין, שישאל שוב ושוב...
אבל יש דרך ויש דרך, אתה יכול לשאול כל יום שאלה אחרת ולא להפציץ במכה אחת צרור של שאלות , אתה יכול לשאול שאלה ולחכות קצת לתשובה ולא אחרי כמה דקות לשאול שוב ולקטר למה לא עונים לך.
אני מבין שזו התלהבות ראשונית אבל גם לה צריך לפעמים לשים ברקסים
להתראות והמשך ערב נעים
אני מסכים איתך בקשר למי שלא יודע משהו, שישאל. אם לא הבין, שישאל שוב ושוב...
אבל יש דרך ויש דרך, אתה יכול לשאול כל יום שאלה אחרת ולא להפציץ במכה אחת צרור של שאלות , אתה יכול לשאול שאלה ולחכות קצת לתשובה ולא אחרי כמה דקות לשאול שוב ולקטר למה לא עונים לך.
אני מבין שזו התלהבות ראשונית אבל גם לה צריך לפעמים לשים ברקסים

להתראות והמשך ערב נעים

אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
בשם התמימות !!!
חברים יקרים אתם נופלים כפרי בשל לידיו של נשק נשק ששואל שאלה והולם חזרה בעונים לו מעניין שמי מהנהלת הפורום עוד לא נתן את הדעת על כך אני בכל אופן בחרתי שלא לענות לשאלותיו , דרך אגב ההשתלחות וסגנון הכתיבה ועוד פחמ"ים שלא אפרט מזכירים את ידידנו
EKדח שנהג בפורום ובחברים כפי שנוהז האחרון
EKדח שנהג בפורום ובחברים כפי שנוהז האחרון

" גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע "
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד