האם מפצה הסטיה שווה את הכסף ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אהה... אני אשאיר את זה ל TT או צעדן, אני עדיין מזיל ריר.
לעין בלתי מיומנת ובלתי מזויינת כמו שלי... חרירי מפצה IN LINE קדוחים בקנה ובצינה. לא רק הסלוטים של ה C אלא ממש כמו בהייברידים של בול, 1911... אני לא בטוח לגבי האפקטיביות היחסית בין החרירים של ה C לאלו של ההיבריד אבל מניח שמעבר למראה המדהים יש גם אפקט לא פחות מדהים של הורדת הקנה והחזרת הנשק למצב כוונות מול מטרה לירי מהיר.
לעין בלתי מיומנת ובלתי מזויינת כמו שלי... חרירי מפצה IN LINE קדוחים בקנה ובצינה. לא רק הסלוטים של ה C אלא ממש כמו בהייברידים של בול, 1911... אני לא בטוח לגבי האפקטיביות היחסית בין החרירים של ה C לאלו של ההיבריד אבל מניח שמעבר למראה המדהים יש גם אפקט לא פחות מדהים של הורדת הקנה והחזרת הנשק למצב כוונות מול מטרה לירי מהיר.
ברווז, קודם כל זה המבט הראשון שעושה את זה, פשוט יפה.
עצם מפצה ההייבריד השונה מדגמי ה C בתכלית.
התנהגות האקדח בירי, לא מנסיוני אלא מעדות שמיעה, TT אומר שהוא משהו יוצא דופן באיכותו ואם הוא אומר אני לוקח, הבחור החזיק איזה אקדח וחצי או שניים
.
אני מקווה בקרוב לארח את החבוב הזה בידי, במטווח, בירי.
מה שמזכיר לי, וובי, מה עם סיבוב על ה- USP ? שכחת ? יום ו' הקרוב?!
התנהגות האקדח בירי, לא מנסיוני אלא מעדות שמיעה, TT אומר שהוא משהו יוצא דופן באיכותו ואם הוא אומר אני לוקח, הבחור החזיק איזה אקדח וחצי או שניים

חברים
לא צויין באף מקום שמדובר בצינה עם קנה הייבריד. אם כך, ודאי שיש הבדל עצום בינה לבין צינה רגילה או אפילו צינה/קנה דגם C.
CASPIAN הם הראשונים שהכניסו את ההבריד ב1911 ולכלים נוספים. גם לי היה הכבוד לירות כמה כדורים עם צינה כזאת ב0.45 ואכן, זהו אחד המפצים היעילים ביותר שהתנסיתי בהם בקליבר זה, הבדל של שמים וארץ מדגמי הC.
אגב, ניתן לבצע קומ' הייבריד גם בגלוק עם צינה מקורית וקנה מקורי, במחיר ובזמינות טובים יותר.
לא צויין באף מקום שמדובר בצינה עם קנה הייבריד. אם כך, ודאי שיש הבדל עצום בינה לבין צינה רגילה או אפילו צינה/קנה דגם C.
CASPIAN הם הראשונים שהכניסו את ההבריד ב1911 ולכלים נוספים. גם לי היה הכבוד לירות כמה כדורים עם צינה כזאת ב0.45 ואכן, זהו אחד המפצים היעילים ביותר שהתנסיתי בהם בקליבר זה, הבדל של שמים וארץ מדגמי הC.
אגב, ניתן לבצע קומ' הייבריד גם בגלוק עם צינה מקורית וקנה מקורי, במחיר ובזמינות טובים יותר.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
הייבריד יורד את מהירות הלוע (ומכאן גם את הפקטור) בסביביות 5 - 10% תלוי במבנהו במספר החורים ובגודל שלהם.
בתחרות האחרונה כולם עברו את ה125 למעט אקדחו של כפיר. מהכירות אישית עם אותו אקדח - אין בו שום דבר שונה מאלו שעברו. התחמושת שנורתה הייתה תע"ש MATCH. יתכן שבה היה הפגם, אם כי כדורים נוספים שנורו מאותה סדרה כן עברו
.
לגבי 0.40 אין לי נתונים אמינים לדווח.
בתחרות האחרונה כולם עברו את ה125 למעט אקדחו של כפיר. מהכירות אישית עם אותו אקדח - אין בו שום דבר שונה מאלו שעברו. התחמושת שנורתה הייתה תע"ש MATCH. יתכן שבה היה הפגם, אם כי כדורים נוספים שנורו מאותה סדרה כן עברו

לגבי 0.40 אין לי נתונים אמינים לדווח.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
הצעדן כתב:ברווז, קודם כל זה המבט הראשון שעושה את זה, פשוט יפה.
התנהגות האקדח בירי, לא מנסיוני אלא מעדות שמיעה, TT אומר שהוא משהו יוצא דופן באיכותו ואם הוא אומר אני לוקח, הבחור החזיק איזה אקדח וחצי או שניים.
אחי, האם זו אהבה ממבט ראשון??

האם ה P7 האגדי ננטש לטובת גלוק עם צינת כאספיאן??
חברים ובמיוחד דורון, פעם אחת ולתמייייייייייייד: P7 הוא עמדת הברזל שלי (תרתי משמע), כל השאר נזיל, אין לי מילה רעה לומר על גלוק ועל הרבה אקדחים אחרים גם אם לא אבחר בהם.
האם כדי להינות מבחירתה שבצעתי נבצר ממני להעריך בחירה של אדם אחר ?!
אני חושב שהנושא מוצה היטב במסגרת ההומור ונעשה ... אההמממ.... קצת מעייף.
אני משוכנע שאינני היחיד שהתעייף מכך.
ולפני שמקלידים מהר ומפספסים את המטרה, מרכיבים קומפנסטור על המקלדת
אילן, אתה גדול !
האם כדי להינות מבחירתה שבצעתי נבצר ממני להעריך בחירה של אדם אחר ?!
אני חושב שהנושא מוצה היטב במסגרת ההומור ונעשה ... אההמממ.... קצת מעייף.
אני משוכנע שאינני היחיד שהתעייף מכך.
ולפני שמקלידים מהר ומפספסים את המטרה, מרכיבים קומפנסטור על המקלדת

אילן, אתה גדול !
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד