המלצה להחלפת אקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
המלצה להחלפת אקדח
שלום אנשים,
הרבה זמן לא נכנסתי לפורום,
יש לי para ordnance p14-45
כ 5 שנים ומעוניין להחליף לאקדח יותר קל
אך 0.45
אני בצבא, עד כה לא הלכתי עם האקדח כי היה נשק אחר, כרגע עובר לאקדח.
אשמח להמלצות..
הרבה זמן לא נכנסתי לפורום,
יש לי para ordnance p14-45
כ 5 שנים ומעוניין להחליף לאקדח יותר קל
אך 0.45
אני בצבא, עד כה לא הלכתי עם האקדח כי היה נשק אחר, כרגע עובר לאקדח.
אשמח להמלצות..
Para-Ordnance P14-45
Re: המלצה להחלפת אקדח
גלוק 21 הוא יהיה לך קל יותר וקטן יותר.
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
כמה אתה יורה בממוצע בשנה?
נושא גלוק 30 ע"ב יומיומי, ומאוד מרוצה ממנו. שילוב הולם לטעמי של נוחות וורסטיליות נשיאה, ללא פשרות בדיוק ותכולת מחסנית. דומה בממדיו לגלוק 19.
חולשות עיקריות, רוחב צינה, אחיזה במחסניות 9 כדור (אין מקום לזרת), הדק של גלוק. רוחב הצינה נפתר ב 30S - אך יש הטוענים שהצרת הצינה (והקטנת המשקל) הגבירו את תחושת הרתע.
לגבי גלוק 36 (ממנו הושאלה הצינה ל 30S) - חד טורי בעיקר קראתי ביקורות רעות אך אין לי נסיון איתו.
בהצלחה.
חולשות עיקריות, רוחב צינה, אחיזה במחסניות 9 כדור (אין מקום לזרת), הדק של גלוק. רוחב הצינה נפתר ב 30S - אך יש הטוענים שהצרת הצינה (והקטנת המשקל) הגבירו את תחושת הרתע.
לגבי גלוק 36 (ממנו הושאלה הצינה ל 30S) - חד טורי בעיקר קראתי ביקורות רעות אך אין לי נסיון איתו.
בהצלחה.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
higt-power כתב:כמה אתה יורה בממוצע בשנה?
פעם אחת אולי פעמיים
Para-Ordnance P14-45
מה ההבדל בין G21 לG21 GEN4 ל G21SF
או מה הכי חדש בשוק מביניהם?
Para-Ordnance P14-45
Neon Golden כתב:נושא גלוק 30 ע"ב יומיומי, ומאוד מרוצה ממנו. שילוב הולם לטעמי של נוחות וורסטיליות נשיאה, ללא פשרות בדיוק ותכולת מחסנית. דומה בממדיו לגלוק 19.
בהצלחה.
תודה רבה, נראה לי קטן מדי
Para-Ordnance P14-45
bugy כתב:higt-power כתב:כמה אתה יורה בממוצע בשנה?
פעם אחת אולי פעמיים
היתי בודק את אחת ההצעות של בול עם גוף אלומניום אוו מסילות אלומיניום בתוך גוף פלסטיק
bugy כתב:מה ההבדל בין G21 לG21 GEN4 ל G21SF
אני מניח שההבדל הוא שינוי במנגנון הקפיץ המחזיר + אפשרות להתאמת הקת לגודל היד.
אני יודע שגלוק ממשיכים לייצר דגמי GEN3 ומניח שעדיין ממשיכים עם ה-SF.
ל-GEN4 היו כל מיני מעצורי הזנה בתחילת הדרך עם דגמי ה-9ממ, לא שמעתי על בעיות ב-0.45 ו-0.40.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

Neon Golden כתב:נושא גלוק 30 ע"ב יומיומי, ומאוד מרוצה ממנו. שילוב הולם לטעמי של נוחות וורסטיליות נשיאה, ללא פשרות בדיוק ותכולת מחסנית. דומה בממדיו לגלוק 19.
בהצלחה.
לא רוצה להכנס למלחמות וויכוחים על קליברים, אבל מה היתרון ב-0.45?
בזמנו גם אני הייתי נושא 0.45 אבל בסופו של דבר המשקל והסירבול הכריעו את הכף לטובת 9ממ.
למותר לציין, שעם תחילת הגזירות של משרד הפנים (בזמנו) בסוף שנות ה-90 ואחר כך כשחזרתי לארץ ב-2003, מכרתי אותם במחיר אפסי.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

ל 0.45 יש כח עצירה גבוהה יותר משל 9ממ (באופן מאוד כללי) אני מאמין ב9ממ כקליבר המועדף עלי באופן אישי (כמות איכות גודל שליטה)
השאלה שלי היא:
אם אתה יורה פעם בשנה, זאת אומרת שאין סיכויי בעולם שאתה מצליח לשלוט ולהבין את הסייקל של ה .45 החזק והטוב, אז למה הוא הקליבר המועדף עליך? אני לא מנסה להוריד מהיכולות של מישהו פשוט מחובר למציאות ורוצה לעזור.
9ממ:
אקדח בינוני יחזיק 15 כדורים במחסנית.
מגוון רחב של אקדחים בשוק
קל להשיג תחמושת כוננות
קל להשיג חלקי חילוף
בקיצור קל...
אני לא מצליח למצוא יתרונות בולטים ל .45 ולתעדף אותו על פני ה9ממ.
אני כן מצליח להבין העדפה ל .45 באקדחי 1911 כי מדובר בסינגל סטאק 8-9 כדורים מול 9-10 ב9ממ.
השאלה שלי היא:
אם אתה יורה פעם בשנה, זאת אומרת שאין סיכויי בעולם שאתה מצליח לשלוט ולהבין את הסייקל של ה .45 החזק והטוב, אז למה הוא הקליבר המועדף עליך? אני לא מנסה להוריד מהיכולות של מישהו פשוט מחובר למציאות ורוצה לעזור.
9ממ:
מגוון רחב של אקדחים בשוק
קל להשיג תחמושת כוננות
קל להשיג חלקי חילוף
בקיצור קל...
אני כן מצליח להבין העדפה ל .45 באקדחי 1911 כי מדובר בסינגל סטאק 8-9 כדורים מול 9-10 ב9ממ.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

glock34 כתב:ל 0.45 יש כח עצירה גבוהה יותר משל 9ממ (באופן מאוד כללי) אני מאמין ב9ממ כקליבר המועדף עלי באופן אישי (כמות איכות גודל שליטה)
השאלה שלי היא:
9ממ:
מגוון רחב של אקדחים בשוק
קל להשיג תחמושת כוננות
קל להשיג חלקי חילוף
בקיצור קל...
בוא נהיה עניינים וננסה לעזור.
הוא ככל הנראה נושא 0.45 כי זה הרישיון שיש לו וזה לא הולך להשתנות. הוא לא ילך עם אקדח "כבד" ומעוניין להחליף את הפארה שלו עקב כך, הוא יורה פעם פעמיים בשנה, אהל אני מניח שאם יתחבר לאקדח שלו זה עלול לגדול.
הוא שאל על ההבדל בין דגמי GEN3 ל-GEN4 ואני מודה שאין לי מושג, (אתה נקרא גלוק 34 ואני מניח שאתה יודע הרבה יותר ממני בנושא הנ"ל) כי לא ניתנה לו תשובה לגבי 0.45 אלא רק לגבי 9. אז אני חושב שהוא ישמח לתשובה בעניין
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
הכי ענייני שיש,
אני לא ממליץ (עדיין) לקנות את הדור 4.
עשיתי מספר השוואות (וכניראה גם חברת גלוק עשו) והחלטתי שבנתיים הדור 3 עדיף מכל בחינה למעט גריפ. אני גם לא ממש ממליץ על הדור 3.5 (דור 3 עם גוף של דור 4)
הבדיקות שערכתי:
אמינות, עמידות, נוחות ירי, ריקוייל. למעט נוחות ירי (למרות שלריקוייל יש חלק משמעותי) ניצח הדור 3 בשאר (עם ריקוייל נעים יותר לשליטה)
ישנה גם עובדה אחת שעזרה לי להגיע להחלטה בנוגע לדורות, למה חברת גלוק עדיין מייצרים דגם יש של אותו אקדח? ולמה אם מתעקשים הם גם יחליפו דור 4 עם בעיות לדור 3 חדש? (חבר בדיוק עובר את התהליך כרגע)
ובקיצור,
אני ממליץ על דור 3 עם סטיפליג (לא יותר מדי זה אקדח נשיאה) וכוונות איכותיות. כמובן ניתן גם להחליף קונקטור ולעשות פוליש (נכון) לשיפור הרגשת הירי.
והכי חשוב, להתאמן. אחת לשנה זה בעייתי לא ביטחוני או בטיחותי לסובבים בשעת אירוע.
ולכן אני יותר מהכל ממליץ על אימון חודשי (לפחות) 50 כדור וקצת יבשים. סך הכל 600 כדור בשנה לא כזה נורא בשביל ביטחון ובטיחות. (יותר משתלם מביטוחים אחרים)
שיהיה לך בהצלחה עם מה שתבחר, ואם אוכל לעזור עוד, אז בשמחה.
אני לא ממליץ (עדיין) לקנות את הדור 4.
עשיתי מספר השוואות (וכניראה גם חברת גלוק עשו) והחלטתי שבנתיים הדור 3 עדיף מכל בחינה למעט גריפ. אני גם לא ממש ממליץ על הדור 3.5 (דור 3 עם גוף של דור 4)
הבדיקות שערכתי:
אמינות, עמידות, נוחות ירי, ריקוייל. למעט נוחות ירי (למרות שלריקוייל יש חלק משמעותי) ניצח הדור 3 בשאר (עם ריקוייל נעים יותר לשליטה)
ישנה גם עובדה אחת שעזרה לי להגיע להחלטה בנוגע לדורות, למה חברת גלוק עדיין מייצרים דגם יש של אותו אקדח? ולמה אם מתעקשים הם גם יחליפו דור 4 עם בעיות לדור 3 חדש? (חבר בדיוק עובר את התהליך כרגע)
ובקיצור,
אני ממליץ על דור 3 עם סטיפליג (לא יותר מדי זה אקדח נשיאה) וכוונות איכותיות. כמובן ניתן גם להחליף קונקטור ולעשות פוליש (נכון) לשיפור הרגשת הירי.
והכי חשוב, להתאמן. אחת לשנה זה בעייתי לא ביטחוני או בטיחותי לסובבים בשעת אירוע.
ולכן אני יותר מהכל ממליץ על אימון חודשי (לפחות) 50 כדור וקצת יבשים. סך הכל 600 כדור בשנה לא כזה נורא בשביל ביטחון ובטיחות. (יותר משתלם מביטוחים אחרים)
שיהיה לך בהצלחה עם מה שתבחר, ואם אוכל לעזור עוד, אז בשמחה.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

ל0.45ACP יש כוח עצירה גבוה יותר משל 9MM?
האם כבודו מוכן ויכול להביא סימוכין לטענה הזאת?
האם כבודו מוכן ויכול להביא סימוכין לטענה הזאת?
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
מי שהולך עם 0.45 בד"כ יתקשה לרדת ל 9 מ"מ.
מי שהולך עם 1911 יתקשה לעבור לגלוק
מי שהולך עם P14.45 יתקשה להסביר למה...
אם אתה רוצה כלי חדש ב0.45 מבוסס 1911- בול.
מהדגמים "הנפוצים" ככה שיהיו לך מחסניות זמינות וחלפים כמו שצריך.
אישית, אני יכול להציע לך את האקדח שלי-
לי יש P12.45
ההבדל על המותן מהותי, במשקל ובמימדים.
ומצד שני 0.45 עם מנגנון 1911 אמיתי- ממש כמו שצריך.
אם מעניין אותך, אני מוכר. צור קשר בה"פ באתר.
מי שהולך עם 1911 יתקשה לעבור לגלוק
מי שהולך עם P14.45 יתקשה להסביר למה...
אם אתה רוצה כלי חדש ב0.45 מבוסס 1911- בול.
מהדגמים "הנפוצים" ככה שיהיו לך מחסניות זמינות וחלפים כמו שצריך.
אישית, אני יכול להציע לך את האקדח שלי-
לי יש P12.45
ההבדל על המותן מהותי, במשקל ובמימדים.
ומצד שני 0.45 עם מנגנון 1911 אמיתי- ממש כמו שצריך.
אם מעניין אותך, אני מוכר. צור קשר בה"פ באתר.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד