הסקס שלכם מעניין אותנו אנא פרטו ..

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

הסקס שלכם מעניין אותנו אנא פרטו ..

על ידי GUSS » 09 יוני 2015, 17:02

פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

Re: הסקס שלכם מעניין אותנו אנא פרטו ..

על ידי Everest » 09 יוני 2015, 17:38

הייתי מגיב על זה, אבל עדיין לא המציאו את המילים שיכולות לתאר מה שיש לי לומר על זה.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי חדש » 09 יוני 2015, 19:33

אוקיי, זה נראה גס ומוגזם; אבל בהתחשב בעובדה שזה מיועד להקטין סבירות לרצח במשפחה אני יכול להבין את הכיוון שלהם.
.Speak softly and carry a big stick; you will go far
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Everest » 09 יוני 2015, 19:52

חדש כתב:אוקיי, זה נראה גס ומוגזם; אבל בהתחשב בעובדה שזה מיועד להקטין סבירות לרצח במשפחה אני יכול להבין את הכיוון שלהם.

אבל זה לא באמת מיועד להקטין את הסבירות לרצח במשפחה, זה רק מיועד להקטין את הקנטרנות של אירגוני הנשים ולהכניס למדינה עוד כסף.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 10 יוני 2015, 17:24

יש פה גם אפליה מגדרית ברורה , כיוון שהשאלות מתייחסות רק לגברים ולא לנשים שגם הן עוסקות בתחום האבטחה.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי argra11 » 11 יוני 2015, 09:17

למי שלא בא לו לעשות מילואים :
1. הגש בקשה לרישיון כלי יריה ארגוני.
2. גש למבדקי הפסיכולוג וענה תשובות מטומטמות לשאלות מטומטמות עוד יותר.
3. קבל סירוב לרישיון.
4. תודיע לקצינת הקישור שלך שהמדינה מסרבת לתת לך רישיון לכלי יריה בגלל "מסוכנות לציבור " ולכן גם לצה"ל אסור לתת לך נשק.

אחלה סידור .... מדינת חלם.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
==============================
GLOCK 26
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אילן ב » 11 יוני 2015, 11:37

בפעם המי יודע כמה

נחוץ תבחין לפקיד רישוי כלי יריה !

נתת לי רעיון להוסיף לתבחין גם את הרגליהם המיניים ולחייב אותם לפרסם את הטבלה. (לא כדאי לבוא להגיש בקשה אחרי יום/לילה לא מוצלח נכון?)
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי rubimor » 11 יוני 2015, 13:08

argra11 כתב:למי שלא בא לו לעשות מילואים :
3. קבל סירוב לרישיון.
4. תודיע לקצינת הקישור שלך שהמדינה מסרבת לתת לך רישיון לכלי יריה בגלל "מסוכנות לציבור " ולכן גם לצה"ל אסור לתת לך נשק.

לא יתפוס.
דבר ראשון, צה"ל יגיד שיש לו קריטריונים משלו ושהוא לא מסתמך על גורמים אזרחיים. זה שיהיה ברור.
דבר שני, קבל מקרה שעדיין לא יבשה עליו הדיו, שלדעתי עוד יותר מפגר מזה: אדם שלא קיבל רישיון לנשק אירגוני מסיבה מסוימת (לא קשור לשאלון) למרות שיש לו נשק פרטי! הוא כבר התכונן להלחם על חידוש הרישיון הפרטי בבוא היום (קצת יותר משנה לאחר הסירוב לאירגוני), ואז הופתע (בלשון המעטה) לקבל הביתה את המסמכים לחידוש הרישיון הפרטי כאילו כלום. ופה מדובר על אותו משרד, אז אתה מדבר איתי על צה"ל?
ללא קשר, אם הייתי בעל רישיון פרטי ואירגוני, ומתכוון לחדש את האירגוני, לא הייתי עושה זאת - לא עכשיו בכל אופן. כי מי יודע אם התשובות לשאלון לא יספקו אותם ולא יחודש האירגוני. אז הם יגידו שממילא יש לי נשק בבית ושאני מסוכן באותה מידה, כי רשמתי שבא לי לעשות סקס קבוצתי, והנה הלך לו הרישיון (למרות הסיפור שלעיל). לא בוטח כבר באף אחד, אז עד שיתפרסמו התשובות המצופות לשאלות באינטרנט (לא נראה לי שייקח הרבה זמן), לא הייתי מציע לבעל רישיון פרטי לגעת בכל מה שקשור לאירגוני.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Everest » 11 יוני 2015, 13:18

rubimor כתב:
3. קבל סירוב לרישיון.

לא יתפוס.
דבר ראשון, צה"ל יגיד שיש לו קריטריונים משלו ושהוא לא מסתמך על גורמים אזרחיים. זה שיהיה ברור.
דבר שני, קבל מקרה שעדיין לא יבשה עליו הדיו, שלדעתי עוד יותר מפגר מזה: אדם שלא קיבל רישיון לנשק אירגוני מסיבה מסוימת (לא קשור לשאלון) למרות שיש לו נשק פרטי! הוא כבר התכונן להלחם על חידוש הרישיון הפרטי בבוא היום (קצת יותר משנה לאחר הסירוב לאירגוני), ואז הופתע (בלשון המעטה) לקבל הביתה את המסמכים לחידוש הרישיון הפרטי כאילו כלום. ופה מדובר על אותו משרד, אז אתה מדבר איתי על צה"ל?
ללא קשר, אם הייתי בעל רישיון פרטי ואירגוני, ומתכוון לחדש את האירגוני, לא הייתי עושה זאת - לא עכשיו בכל אופן. כי מי יודע אם התשובות לשאלון לא יספקו אותם ולא יחודש האירגוני. אז הם יגידו שממילא יש לי נשק בבית ושאני מסוכן באותה מידה, כי רשמתי שבא לי לעשות סקס קבוצתי, והנה הלך לו הרישיון (למרות הסיפור שלעיל). לא בוטח כבר באף אחד, אז עד שיתפרסמו התשובות המצופות לשאלות באינטרנט (לא נראה לי שייקח הרבה זמן), לא הייתי מציע לבעל רישיון פרטי לגעת בכל מה שקשור לאירגוני.

אוהו, כשזה נוגע לכיסוי תחת אתה לא מבין כמה זה "יתפוס".
אם לצה"ל יהיה את החשש הקל שבקלים שהוא עוד עלול להיתבע משימוש בנשק של מי ש"נפסל" באזרחות מלהחזיק בנשק על רקע פסיכולוגי, הוא לכל הפחות ידאג שהוא לא יתקרב לנשק עד לסוף שירות המילואים שלו.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ליאור45 » 11 יוני 2015, 13:39

מעניין כמה כוח פוליטי יש לחברות השמירה על מנת לבטל את הגזירה או להחיל אותה במקום על חברות שמירה על אנשים פרטיים. לכל הפחות יתעדו את השאלות ויגידו למלש"שים איך לענות.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 14 יוני 2015, 07:06

rubimor כתב:
3. קבל סירוב לרישיון.

לא יתפוס.

יתפוס ועוד איך.
יש דרכים הרבה יותר קלות להשתמט ממילואים, כי בתכלס הצבא היום ממש לא מתעסק עם מי שלא רוצה לשרת - אבל בהחלט זה עוד נתיב.
אף אחד בצה"ל לא יקח את האחריות לתת נשק בידי אדם שהמדינה עצמה פסלה אותו מלשאת נשק על רקע נפשי.

כן המבחן הזה נעשה על ידי רשות מוסמכת של המדינה וזו לא איזו חוות דעת של פסיכולוג פרטי ולכן יש לו משקל.

לגבי הנושאים האחרים - כן אני מסכים איתך, אם כי זה די ברור איך לענות על השאלון הזה כדי לעבור את זה בהצלחה. לא צריך דוקטורט בפסיכולוגיה כדי לענות שמין קבוצתי לא מעניין אותך, שאף פעם לא בגדת באשתך ושאתה ילד טוב ירושלים.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Neon Golden » 14 יוני 2015, 08:53

באנלוגיה לתחום הרכב, למיטב זכרוני, רשיון נהיגה צבאי לא מתבטל עם פסילה/שלילה/התלייה של רשיון נהיגה אזרחי. היה והשתנה?
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 14 יוני 2015, 09:14

Neon Golden כתב:באנלוגיה לתחום הרכב, למיטב זכרוני, רשיון נהיגה צבאי לא מתבטל עם פסילה/שלילה/התלייה של רשיון נהיגה אזרחי. היה והשתנה?

אני לא בטוח מה קורה היום ואיך זה משפיע, אבל בכל מקרה זו טעות לעשות אנלוגיה בין שני התחומים.

1. כל נושא הנשק הרבה יותר טעון תקשורתית (בצדק או שלא) מכל נושא הרכב. למרות שגברים מעורבים בתאונות הרבה יותר מנשים, עדיין אין ארגון נשים שקורא לגברים לוותר על רשיון הנהיגה שלהם (משהו בסגנון המפתחות שעל השולחן).

2. עדיין נהג צבאי לא יכול לקחת בקלות את הג'יפ האמר, המשאית הצבאית או הנגמ"ש הבייתה. גם לא את הרכב הלבן של המפקד שלו. מה שכל לוחם יכול לעשות עם הנשק האישי.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד