הקמת איגוד
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
הקמת איגוד
שלום רב. את הדיון הזה אני לא פותח ע"מ להתנצח עם ראשי ה"עמותה לתרבות" ואני מבקש לכן שלא יתערבו בו. בשבועות האחרונים לאור ההתרחשויות והעובדה שרוב בעלי הנשק בישראל חשופים ואין גוף שיגן עליהן, אני ועוד כמה עשינו עבודת רקע לבחון אפשרות להקמת איגוד שיגן על בעלי הנשקים באשר הם. זה הכל - יגן עליהם ועל מה שמתכוונים לעשות להם. לאחר שהגענו למספר עשרות אנשים שיהיו מוכנים להצטרף לאיגוד כזה, החלטתי לפרסם גם כאן, למרות שמעטים גולשים באתר הזה (לצערי בעלי הנשק אינם מלוכדים באינטרנט בצורה המונית, כמו ברוב המדינות המוכרות לי). אבל בכל זאת, מי שהיה רוצה לחשוב על זה ויותר חשוב - אם יש לו קשרים לאנשים שהיו מעוניינים, אנא צרו קשר. אנחנו גם מנסים לשכנע אדם שמוכר ציבורית (איש צבא לשעבר) לעמוד בראש הארגון הזה. השבוע ייפתח גם עמוד פייסבוק. אני רוצה לציין שהמצע של האיגוד יהיה שונה לחלוטין מהמצע של העמותה הנוכחית, אנחנו רוצים באמת להגן על בעלי הנשקים ולהגן בלבד, אני מקווה שהסליק פתוח גם לדעות אחרות ולהצעות שונות. תודה.
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
Re: הקמת איגוד
לא רואה התנגשות,
אשמח להיות חלק.
אקטיביזם לדעתי מאוד רצוי.
גם להתאגד, לאסוף כסף בשביל לעלות לבגץ ולחייב את המדינה לשנות את הנוהלים והמדיניות.
אשמח להיות חלק.
אקטיביזם לדעתי מאוד רצוי.
גם להתאגד, לאסוף כסף בשביל לעלות לבגץ ולחייב את המדינה לשנות את הנוהלים והמדיניות.
כנ"ל
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
חותם על דברי טיגר
מה הלאה?
חיים זאבי
חיים זאבי
- תרמתי למען הסליק

נראה לי שזה סתם בלון.
א.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

היי. תודה רבה! קיבלתי את ההודעות בפרטי, בסוף השבוע ותחילת השבוע הבא נארגן את הרשימות ומיד אח"כ ניצור קשר, כרגע קיים מאמץ להשיג מידע לגבי רבים מבעלי תבחין משמר (בשושו ;-)). רעיון האיגוד, ובעיקר פעילות מסוימת שבה מעוניינים, הוא לא בלון אבל זה תלוי במספר פרמטרים. מה שחשוב זה שאם המהלך יוצא לפועל, שיהיה מגובה באנשים רבים ומכאן הזהירות והצורך להשיג את המידע הנ"ל. בכל אופן הרעיון הוא שהמהלך שהמדינה עשתה והגיבוי שהיא קיבלה מאנשים מסויימים לא יכול להשאר ללא תגובה הולמת, שאני מאוד מקווה שתצא לפועל. אני מבקש גם שתפנו לכמה שיותר אנשים שאתם מכירים שהנם בעלי רישיון, כי המטרה כרגע שחור על גבי לבן היא להגן על בעלי רישיונות בהווה (אידאליזם וזכות האדם בחברה להתחמש וכו' הם לא הנושא הבוער כרגע).
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
שמע, מעבר לסיסמא אחת שחזרת עליה שוב ושוב- כמעט לא אמרת כלום.
מצד אחד אתה מתנהל בשושו
מצד שני רוצה שכולם יתארגנו איכשהו מבלי ליצור קשר.
לא באמת יודע אם הכוונה רצינית.
אבל נראה כי ההתנהלות ממש לא.
בוא לא תבזבז את זמננו-
אם תחליט/ תחליטו לפעול תציג את התוכנית.
עד אז... פחות דיבורים...
מצד אחד אתה מתנהל בשושו
בוא לא תבזבז את זמננו-
עד אז... פחות דיבורים...
טריגר כתב:שמע, מעבר לסיסמא אחת שחזרת עליה שוב ושוב- כמעט לא אמרת כלום.
מצד אחד אתה מתנהל בשושו
בוא לא תבזבז את זמננו-
עד אז... פחות דיבורים...
Ok
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
guyweisz כתב:היי. תודה רבה! קיבלתי את ההודעות בפרטי, בסוף השבוע ותחילת השבוע הבא נארגן את הרשימות ומיד אח"כ ניצור קשר, כרגע קיים מאמץ להשיג מידע לגבי רבים מבעלי תבחין משמר (בשושו ;-)). רעיון האיגוד, ובעיקר פעילות מסוימת שבה מעוניינים, הוא לא בלון אבל זה תלוי במספר פרמטרים. מה שחשוב זה שאם המהלך יוצא לפועל, שיהיה מגובה באנשים רבים ומכאן הזהירות והצורך להשיג את המידע הנ"ל. בכל אופן הרעיון הוא שהמהלך שהמדינה עשתה והגיבוי שהיא קיבלה מאנשים מסויימים לא יכול להשאר ללא תגובה הולמת, שאני מאוד מקווה שתצא לפועל. אני מבקש גם שתפנו לכמה שיותר אנשים שאתם מכירים שהנם בעלי רישיון, כי המטרה כרגע שחור על גבי לבן היא להגן על בעלי רישיונות בהווה (אידאליזם וזכות האדם בחברה להתחמש וכו' הם לא הנושא הבוער כרגע).
גיא,
אנשים בפורום שבעים מכל מיני בלונים או ברווזים למינהם.
כדי שאנשים יהיו מוכנים ללכת איתך אתה צריך לקנות את אמונם וכרגע זה לא קורה.
תנאי ראשון הוא שקיפות. שיהיה ברור לכולם מה אתה מנסה להשיג. שזה יהיה כתוב ומפורסם במקום שנגיש לכל.
תנאי שני התנהלות רצינית. כפי שאמרת קיבלת הודעות בפרטי וגם פה בפורום ולא חזרת עם תשובות לאף אחד. אז מבחינת כולם, כרגע זה דיבורים באוויר ללא שום תוכן.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

10 הודעות