החלפת CZ Duty ב- CZ P07

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: החלפת CZ Duty ב- CZ P07

על ידי מטווחי מאיר רוט » 16 אוגוסט 2015, 10:22

שלום רב,

מבוא:
כאשר הגיע הדגם החדש לישראל קבענו כי בהחלפה מהדור הישן לדור החדש התוספת תהא 1,000 ₪ כולל מע"מ (לאקדח במצב טוב עם שתי מחסניות).
בהנחה ששווי של אקדח משומש יורד בכ-30% ממחירו כחדש סכום זה (1,000 ₪) הינו בעצם העלות הישירה. מדובר במהלך שירותי בלבד.
בנוסף, בדור החדש יש כוונות ברזל זרחניות, שני עקבים פלוס שתיים ומנגנון בטיחות חלופי (נצרה/משמיט פטיש) כך שהפער אף גדול יותר בין הדגמים.

לעצם העניין:
בחוברת הנהלים של החברה שלנו קיים הנוהל הבא לגבי ציון מחירים:

אין "בערך" ואין "יכול לעלות לך"- יש לספק את המחיר המדויק או לקחת פרטים ולחזור טלפונית עם תשובה מלאה.

לכן, כאשר סופקה לך התשובה "עלות מזערית" בלבד, כשלנו ואני מצר על כך.
eladamar88, אתה מוזמן לפנות אליי באמצעות כתובת הדואר האלקטרוני elad@meirroth.co.il
מבטיח לסיים ההליך לשביעות רצונך המלאה.

שתי הערות לסיום:
לגבי ההערה שסי זד רוכשים במאיר רוט- לשמחתי הרבה ניתן למצוא את מוצרי סי זד, לרבות הדגם P07, אצל מרבית הסוחרים בישראל (ואם למי מהם נגמר המלאי הוא יחודש תוך מספר ימים). האחריות והשירות למוצרי סי זד הינה לכל החיים (מוגבל לבלאי טבעי וכיו"ב) ללא כל קשר אם האקדח נרכש אצלנו או אצל אחד מהסוחרים המורשים אשר רכש אותם דרכנו.
לגבי החלפה ללא עלות- קרו מספר מקרים בודדים בהם החברה החליטה לבצע החלפה ללא כל דרישת תוספת מהלקוח. מקרים אלו היו פרטניים לאור תקלה שהלקוח חווה בדור הישן וכדומה.

אשמח לעמוד לרשות חברי האתר לכל דבר ועניין.

בברכה,
אלעד רוט
מאיר רוט בע"מ
יבוא, יצוא ושיווק נשק, תחמושת ואביזרים.
מטווחים חדישים וממוזגים.
השר חיים משה שפירא 4, א.ת.ח ראשל"צ, 7570406
03-9527063, http://www.meirroth.co.il
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי eladamar88 » 16 אוגוסט 2015, 11:26

תודה על התשובה
אצור איתך קשר ואעדכן את חברי האתר לאחר מכן.
אלעד.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי eladamar88 » 16 אוגוסט 2015, 12:48

עדכון:
יצרתי קשר עם אלעד רוט, אשר הבטיח כי אהיה שבע רצון מטיפולו במקרה.
אלעד הציע להחליף את האקדח שברשותי בדגם החדש ללא עלות, ועל כן אני מרוצה מאוד על השירות המעולה שעליו שמעתי רבות כל כך.
אעדכן לאחר שאחליף את האקדח בעוד כחודש (זה התורים שיש במשרד הרישוי...).
נחמד שיש בעלי עסקים בארץ שלוקחים ברצינות את המושג שירות לקוחות.
אלעד.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי חדש » 17 אוגוסט 2015, 06:52

אהמ.
1000 שקל זה סכום מזערי במקרה הזה; שום חנות לא היתה מזכה אותך בקרוב ל3000 שקל בהחזרת האקדח הישן שלך. גם לא באלפיים. גם אם לא ירית בו מעולם. אני שמח בשבילך שזה יצא לך ללא עלות, אבל אתה צריך להבין שאין שום סיבה בעולם שהם יעשו את זה בשבילך חוץ מהרצון לעשות אותך מרוצה.
במקומך הייתי מצרף התנצלות על ההודעה הקודמת שלך; היא היתה לא ראויה גם בשלב ההוא , גם אם אלעד לא היה טורח לענות כל כך יפה וגם אם הוא לא היה מסדר את המקרה לשביעות רצונך.
.Speak softly and carry a big stick; you will go far
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ניר ל » 18 אוגוסט 2015, 14:36

אני לא קניתי את ה cz ישירות ממאיר רוט (מסיבה פשוטה שהוא נקנה כמשומש מאדם שהחזיק אותו אצל סוחר אחר ), השבוע קיבלתי את הרשיון וצלצלתי כדי לוודא שאפשר להגיע ולאסוף את האקדח - מי יודע אולי יש ספירת מלאי או אירוע אחר ואני מגיע מרחוק ....
התשובה שקבלתי בטלפון הייתה חיובית , אך כעבור שעה משהגעתי ואחרי שהמתנתי לתורי הסתבר לי שלא אוכל לקבל את האקדח כי המנהל נמצא בחופש ואסור להם לבצע פעולות בלעדיו ... הפקידה התנצלה על המידע השגוי.
לא טרחתי אפילו להתרגז ... זה סוג של חוסר רצינות שאני כבר רגיל אליו ובטח שלא מצפה לפיצוי כלשהו על הטרטור המיותר ועלותו.
הייתי צריך גם להציג אישור אימון, למרות שיש ברשותי כבר אקדח באותו קוטר ואני ספורטאי פעיל שמן הסתם יורה לפחות 5 פעמים בשנה בתחרויות שאני מחוייב להשתתף בהן - גם כאן קבלתי את הגזירה (הפעם של הבט״פ) והעדפתי לא להתווכח כי זה לא משתלם.
הצהרת בריאות לא הייתי צריך, מה שלא מנע מהפקידות במטווח להתווכח איתי חצי שעה עד שלבסוף התייעצו עם המנהל.
האימון היה משהו בסגנון של שיעור התעמלות בביה״ס עם מורה עייף - ״ קחו כדור ולכו למגרש״ , שם זה היה ״קחו 50 כדור תכניסו לדף״ ... על זה דווקא לא הצטערתי באופן אישי, אבל היו איתי מחדשי רשיון שלפחות אחד מהם לא ממש ידע מה הוא עושה וניסה לתפעל מעצורים בגרוטאה שלו עם האצבע על ההדק מספר פעמים.

בקיצור, אם יש עוד בתי עסק בסגנון מאיר רוט , לא משנה באיזה תחום, הייתי רוצה לדעת עליהם.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי רועי 357 » 21 אוגוסט 2015, 17:14

אז בינתיים אני מכיר רק אנשים שהוחלף להם CZ DUTY ישן בCZ P-07 חדש...
לדעתי יש יותר מכרים של "ללא עלות" לגבי מקרים עם עלות...

תתחדש-ו"אמרתי לך"... :)
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד