חוק רישוי נשק חדש , מדיניות העמותה ומה שביניהם

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

חוק רישוי נשק חדש , מדיניות העמותה ומה שביניהם

על ידי argra11 » 17 אוגוסט 2015, 19:03

בעקבות השרשור הזה :
viewtopic.php?f=1&t=18640%5b/url%5d

הגעתי למסקנות הבאות :
1 . העמותה מנסה להגיע לחוק חדש ללא תבחינים + על בסיס הכשרה .
2 . ע"פ טיוטה של נוסח החוק החדש שיטת התבחינים תישאר .
3 . כנראה בגלל שהעמותה מנסה להגיע לחוק ללא תבחינים היא אינה נלחמת על תבחין "משמר" בכדי לא "להסכים" "באופן מעשי" למדיניות התבחינים.
4 . לדעתי , העמותה לא תצליח להגיע לחוק ללא תבחינים ולכן היא בעצם זורה חול בעיני חבריה ומוכרת להם אשליות.
5 . לדעתי , במדיניות זו העמותה גורמת נזק לקבוצה גדולה מבין מחזיקי כלי יריה פרטי.(בעלי תבחין "משמר")

עולות בדעתי מספר שאלות:
1 . האם המסקנות שלי נכונות ? אשמח לתשובה מפורטת מיו"ר העמותה.
2 . האם יש סיכוי שמובילי העמותה יבינו ששיטת התבחינים תישאר ולכן הנושא החם ביותר הוא חזרתו של תבחין "משמר"?

בברכת יום טוב
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
==============================
GLOCK 26
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

Re: חוק רישוי נשק חדש , מדיניות העמותה ומה שביניהם

על ידי ramdishon » 17 אוגוסט 2015, 21:41

1. תבחינים תמיד יהיו. החוק הוא חקיקה ראשית, שאחריו בא השר הממונה ומתקין תקנות ליישומו. במקרה שלנו, התקנות תכלולנה מן הסתם גם תבחינים. השאלה היא מה יהיו התבחינים.
2. ועד העמותה ער לבעית ביטול התבחין המשמר ושם את המאבק בכך בעדיפות גבוהה. זה אחד הנושאים שיידונו עם ראש האגף החדש.
3. אני מזמין את כל מי שמעוניין לשוחח ולהשפיע, להגיע ביום ב׳, 7 בספטמבר, לעזריאלי בשעות אחה״צ (צרו אתי קשר בפרטי). אני מזמין גם את כל המעונינים להגיש מועמדות לועד העמותה. לא די ב״פעילי מקלדת״- צריך לפעמים גם לזוז ולהקדיש למשימה יום חופש מדי פעם. ורק לסבר את האוזן- מספר הימים בשנה שהקדשתי לנושא בפעילות חוץ-ביתית לא עלה על חמישה. חברי הועד- אפילו פחות. אני מצפה שיקומו מספר חברים שיהיו מוכנים לכך.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

Re: חוק רישוי נשק חדש , מדיניות העמותה ומה שביניהם

על ידי itamar » 18 אוגוסט 2015, 09:28

ramdishon כתב:1. תבחינים תמיד יהיו. החוק הוא חקיקה ראשית, שאחריו בא השר הממונה ומתקין תקנות ליישומו. במקרה שלנו, התקנות תכלולנה מן הסתם גם תבחינים. השאלה היא מה יהיו התבחינים.
2. ועד העמותה ער לבעית ביטול התבחין המשמר ושם את המאבק בכך בעדיפות גבוהה. זה אחד הנושאים שיידונו עם ראש האגף החדש.
3. אני מזמין את כל מי שמעוניין לשוחח ולהשפיע, להגיע ביום ב׳, 7 בספטמבר, לעזריאלי בשעות אחה״צ (צרו אתי קשר בפרטי). אני מזמין גם את כל המעונינים להגיש מועמדות לועד העמותה. לא די ב״פעילי מקלדת״- צריך לפעמים גם לזוז ולהקדיש למשימה יום חופש מדי פעם. ורק לסבר את האוזן- מספר הימים בשנה שהקדשתי לנושא בפעילות חוץ-ביתית לא עלה על חמישה. חברי הועד- אפילו פחות. אני מצפה שיקומו מספר חברים שיהיו מוכנים לכך.

אני מגיע ב-7 בספטמבר.
ובמסגרת זו נדון מה אפשר לעשות באמת כדי לסייע לטובת העניין.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד