SW MP Shield
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
SW MP Shield
*אני יודע שיש כמה שרשורים עליו אבל מדובר בנשק חדש יחסית ככה שיש שינויים רבים בזמן קצר*
שלום לכולם,
למי יש ניסיון עם הנשק הנ"ל לטוב או לרע בעיקר מבחינת
ירי
אמינות
זמינות חלקים (אם בכלל היה צורך בזמינות חלקים נכון לרגע זה)
אני מתלבט מאוד לגבי הנשק לזוגתי,
המחיר מעניין מאוד הנשק מרגיש טוב ואיכותי והכל מאוד "ורוד"
רק שהוא חדש ורמזו לי על בעיות אמינות שאני לא מוצא להן אזכור חריג בחול
כך שאני מעדיף לדעת מאנשים שהתנסו בעצמם
תודה
שלום לכולם,
למי יש ניסיון עם הנשק הנ"ל לטוב או לרע בעיקר מבחינת
ירי
אמינות
זמינות חלקים (אם בכלל היה צורך בזמינות חלקים נכון לרגע זה)
אני מתלבט מאוד לגבי הנשק לזוגתי,
המחיר מעניין מאוד הנשק מרגיש טוב ואיכותי והכל מאוד "ורוד"
רק שהוא חדש ורמזו לי על בעיות אמינות שאני לא מוצא להן אזכור חריג בחול
כך שאני מעדיף לדעת מאנשים שהתנסו בעצמם
תודה
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
Re: SW MP Shield
מה בדיוק נרמז עם אפשר לשאול?
יש לאקדח יבואן מסודר ל.ה.ב
לקרוב משפחה שלי בארה"ב יש אקדח שכזה והוא מדווח לי שלאחר 15000 כדור, האקדח ממשיך
לעבוד כמו תותח
יש לאקדח יבואן מסודר ל.ה.ב
לקרוב משפחה שלי בארה"ב יש אקדח שכזה והוא מדווח לי שלאחר 15000 כדור, האקדח ממשיך
לעבוד כמו תותח
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
בגדול שהמוצר לא מוכר,
ושהמחיר הנמוך מחשיד
אני לא רוצה להרחיב יותר מידי כי באמת מדובר בחנות מוערכת וגם סך הכל זה לא שהם "לכלכו" בצורה מוחצנת, אלא מספר משפטים קצרים לאורך ההדברות שהכניסו קצת ערעור
ערעור שאני רוצה לוודא שאני יכול להשקיט ולרכוש את הכלי בבטחון.
ושהמחיר הנמוך מחשיד
אני לא רוצה להרחיב יותר מידי כי באמת מדובר בחנות מוערכת וגם סך הכל זה לא שהם "לכלכו" בצורה מוחצנת, אלא מספר משפטים קצרים לאורך ההדברות שהכניסו קצת ערעור
ערעור שאני רוצה לוודא שאני יכול להשקיט ולרכוש את הכלי בבטחון.
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
goral
תפתח YOUTUBE ותתחיל לחפש, יש ביקורות בשפע על האקדח ושום לא מוכר, (זה שבארץ לא מכירים, זה ממש לא אומר כלום) האקדח הצלחה ענקית בארה"ב, עם אביזרים בשפע.
אני לא יודע מה המחיר שהוצע אבל (הייתי רוצה שתבהיר בפרטי עם תסכים). אני שכבר 5 שנים נושא עלי M&P ואין לי ואפילו טענה אחת לא ליבואן ובטח לא לאקדח
תפתח YOUTUBE ותתחיל לחפש, יש ביקורות בשפע על האקדח ושום לא מוכר, (זה שבארץ לא מכירים, זה ממש לא אומר כלום) האקדח הצלחה ענקית בארה"ב, עם אביזרים בשפע.
אני לא יודע מה המחיר שהוצע אבל (הייתי רוצה שתבהיר בפרטי עם תסכים). אני שכבר 5 שנים נושא עלי M&P ואין לי ואפילו טענה אחת לא ליבואן ובטח לא לאקדח
אקדח מצוין, אני לא חוויתי בעיות. בתור מי שיורה בגלוק שנים, אני מעדיף את השילד על הגלוק 43.
יריתי בו אולי 2000 כדור ללא כל תקלה.
מומלץ.
יש דגם עם ניצרה ויש ללא.
מומלץ.
יש דגם עם ניצרה ויש ללא.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

אקדח מצוין, אני לא חוויתי בעיות. בתור מי שיורה בגלוק שנים, אני מעדיף את השילד על הגלוק 43.
מומלץ.
יש דגם עם ניצרה ויש ללא.
מומלץ.
יש דגם עם ניצרה ויש ללא.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

יש גם במטווח "רתע" בבאר שבע את השילד
למי שמעוניין וגם מחיר מעולה
למי שמעוניין וגם מחיר מעולה
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
קודם כל תודה על התשובות זה מחזק את התחושות שהיו לי,
glockbuster - קראתי וסקרתי בחול הרבה עליו, אבל בכל זאת רציתי דעה של מישהו כחול לבן שמחזיק את הכלי ומשתמש בו
כנראה שהרכישה תתבצע ביום שישי הקרוב
בקשר לדגם עם נצרה או בלי נצרה, לא הוצגה לי האפשרות אני אבדוק את זה, לטעמי עדיף בלי. כמובן אם קיימת האופציה במלאי וכו'
glockbuster - קראתי וסקרתי בחול הרבה עליו, אבל בכל זאת רציתי דעה של מישהו כחול לבן שמחזיק את הכלי ומשתמש בו
כנראה שהרכישה תתבצע ביום שישי הקרוב
בקשר לדגם עם נצרה או בלי נצרה, לא הוצגה לי האפשרות אני אבדוק את זה, לטעמי עדיף בלי. כמובן אם קיימת האופציה במלאי וכו'
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
אפשר לדעת מהו "מחיר מעולה"?
אני רכשתי M&P 9c לפני כחצי שנה ב 3900 ש"ח לאחר הרבה בדיקות וחקירות בפורומים בחו"ל.
הM&P הוא אחד האקדחים המובילים היום בקרב כוחות הבטחון בארה"ב והרשת מלאה בדיונים על M&P לעומת גלוק, כך שלהגיד כי הוא אקדח חדש ולא מוכר (יצא לשוק ב2005!) זה לא מאוד מדויק.
הוא אכן הרבה פחות מוכר בארץ, כיון שפה כל אחד/חברו שלו/השכן של אמא שלו היה בשב"כ/מוסד/שירות בתי הסוהר והם משתמשים בגלוק.
לכל אחד מהדגמים של M&P קיימות גרסאות עם נצרה או בלעדיה, עם משבת בבית המחסנית או בלעדיו ועוד מספר וריאנטים (צבע, קנה חרוק ועוד). כמובן שמרבית הגרסאות לא מגיעות לארץ.
אני רכשתי M&P 9c לפני כחצי שנה ב 3900 ש"ח לאחר הרבה בדיקות וחקירות בפורומים בחו"ל.
הM&P הוא אחד האקדחים המובילים היום בקרב כוחות הבטחון בארה"ב והרשת מלאה בדיונים על M&P לעומת גלוק, כך שלהגיד כי הוא אקדח חדש ולא מוכר (יצא לשוק ב2005!) זה לא מאוד מדויק.
הוא אכן הרבה פחות מוכר בארץ, כיון שפה כל אחד/חברו שלו/השכן של אמא שלו היה בשב"כ/מוסד/שירות בתי הסוהר והם משתמשים בגלוק.
לכל אחד מהדגמים של M&P קיימות גרסאות עם נצרה או בלעדיה, עם משבת בבית המחסנית או בלעדיו ועוד מספר וריאנטים (צבע, קנה חרוק ועוד). כמובן שמרבית הגרסאות לא מגיעות לארץ.
- סליקאי כסף

goral
דבר עם ידידנו ואחינו מעבר לאטלנטי glock34 לו יש נסיון ראשון מוכח עם הכלי
עם הוא כותב את מה שכתב כשיש לו בערך את כל הדגמים במרחק נסיעה אז לך ורכוש
ונוכל לומר לך ברוך הבא למשפחת הM&P
דבר עם ידידנו ואחינו מעבר לאטלנטי glock34 לו יש נסיון ראשון מוכח עם הכלי
עם הוא כותב את מה שכתב כשיש לו בערך את כל הדגמים במרחק נסיעה אז לך ורכוש
ונוכל לומר לך ברוך הבא למשפחת הM&P
amitaikl כתב:אפשר לדעת מהו "מחיר מעולה"?
מחיר מעולה זה קרוב למה שאמרת אבל פחות (לכלי כמו שלך) לשילד עוד פחות
כל מקרה לגופו ויש כאלו שמזקים אקדח אחר או שלא צריכים אימון
אני מבטיח לך שלא תצא מאוכזב משם
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
בסופו של דבר כולם מיישרים קו בנושא מחירים בשוק
וכל מה שמציעים ברתע גם רוט מציע וגם אחרים, שוק קטן מאוד וכולם מכירים את כולם
התוצאה של זה שיש ישור קו כמעט מוחלט לפחות אצל השחקנים המרכזיים
וכל מה שמציעים ברתע גם רוט מציע וגם אחרים, שוק קטן מאוד וכולם מכירים את כולם
התוצאה של זה שיש ישור קו כמעט מוחלט לפחות אצל השחקנים המרכזיים
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר