גלוק 26
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: גלוק 26
אם היתי מחפש משהוא דומה לגלוק 26 על בסיס הזמינות בארץ היתי הולך לכיוון של S&W M&P קומפקט .
הוא באיזה מקום באמצע בין ה26 ל19 מבחינת גודל ,והכי חשוב בשבילי יש לו בדיוק את עוד כמה מילמטרים באורך של הקת לאפשר לאנשים עם ידים נורמליות להחזיק בו כמו שצריך שכל כך חסרים בגלוק 26 .
במחסנית הסטנדריט אתה מרוויח עוד 2 כדורים וכמובן שגם פה יש את האפשרות למשחק עם כל מיני סוגים ציוד נלווה .
בנוסף היום בניגוד לימים עברו יש מגוון לא רע בכלל של כלים תת קומפקטים חד טורים כמו רוגר LC9S השילד של סמית וסיג סאואר P290RS שגם היתי מקדיש להם מחשבה .
ווידוי קטן ,הספיקה לי מחסנית אחת מגלוק 26 להחליט שאני לא סובל את הכלי הזה למרות שאני דווקא מאד אוהב את האחים הגדולים שלו .
הוא באיזה מקום באמצע בין ה26 ל19 מבחינת גודל ,והכי חשוב בשבילי יש לו בדיוק את עוד כמה מילמטרים באורך של הקת לאפשר לאנשים עם ידים נורמליות להחזיק בו כמו שצריך שכל כך חסרים בגלוק 26 .
במחסנית הסטנדריט אתה מרוויח עוד 2 כדורים וכמובן שגם פה יש את האפשרות למשחק עם כל מיני סוגים ציוד נלווה .
בנוסף היום בניגוד לימים עברו יש מגוון לא רע בכלל של כלים תת קומפקטים חד טורים כמו רוגר LC9S השילד של סמית וסיג סאואר P290RS שגם היתי מקדיש להם מחשבה .
ווידוי קטן ,הספיקה לי מחסנית אחת מגלוק 26 להחליט שאני לא סובל את הכלי הזה למרות שאני דווקא מאד אוהב את האחים הגדולים שלו .
מישהו אמר לי שיש איזה אקדח בשם XD שהיה לו פעם שהוא ממליץ עליו בחום..
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
GLOCK 17
- סליקאי זהב

אל תקנה 26 לפני שאתה בודק את השילד וה-43
מבחינת הסלקה הם 10 רמות קדימה, הם קטנים בצורה מעוררת קנאה.
בקשר לטאורוס - סך הכל על הנייר ובירי הנשק מעולה, נוח מאוד ביד הדק טוב וכו'
אבל וזה אבל גדול, האמינות של הכלי לוקה בחסר, חבר רכש אחד כזה לאחרונה והכלי הזה פשוט רגיש לתחמושת בצורה חריגה מאוד,
במטווח של 100 כדור היה לו 5 מעצורים של "כדור עקר" מיותר לציין שאת כל ה-5 כדורים האלו הגלוק שלי ירה בלי דרמה, מיותר לציין שאני והוא ירינו מאותן קופסאות ולי לא היה שום מעצור
סך הכל אקדח עם נתונים מעולים אבל מי שצריך אקדח הגנה עצמאית אמיתי ומסתובב במקומות שהסבירות שלו להשתמש בו היא מעל לאחרים שהנשק בכספת ואז הסבירות היא 0
קצת מפחיד לסמוך עליו.
מבחינת הסלקה הם 10 רמות קדימה, הם קטנים בצורה מעוררת קנאה.
בקשר לטאורוס - סך הכל על הנייר ובירי הנשק מעולה, נוח מאוד ביד הדק טוב וכו'
אבל וזה אבל גדול, האמינות של הכלי לוקה בחסר, חבר רכש אחד כזה לאחרונה והכלי הזה פשוט רגיש לתחמושת בצורה חריגה מאוד,
במטווח של 100 כדור היה לו 5 מעצורים של "כדור עקר" מיותר לציין שאת כל ה-5 כדורים האלו הגלוק שלי ירה בלי דרמה, מיותר לציין שאני והוא ירינו מאותן קופסאות ולי לא היה שום מעצור
סך הכל אקדח עם נתונים מעולים אבל מי שצריך אקדח הגנה עצמאית אמיתי ומסתובב במקומות שהסבירות שלו להשתמש בו היא מעל לאחרים שהנשק בכספת ואז הסבירות היא 0
קצת מפחיד לסמוך עליו.
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
ומה לגבי ה S&W M&P compact? (שאם אני לא טועה מכיל כפול כדורים מהשילד)
GLOCK 17
GLOCK 17
- סליקאי זהב

ממה שזכור לי ה-MP9C כבר מאוד מאוד קרוב ל-19, הרבה יותר קרוב ל-19 מאשר ל-26
אבל שווה בדיקה גם,
פשוט בת זוגתי בדיוק עומדת לפני רכישת אקדח ובמסע בדיקות שעשינו כל החד טוריים קטנים כלכך שזה בא לקנות איזה 4\5 כאלו וללכת עם כולם יחד
אבל שווה בדיקה גם,
פשוט בת זוגתי בדיוק עומדת לפני רכישת אקדח ובמסע בדיקות שעשינו כל החד טוריים קטנים כלכך שזה בא לקנות איזה 4\5 כאלו וללכת עם כולם יחד
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
חחח אם רק היה אפשר (חוקית) הייתי עושה את זה בשמחה 
GLOCK 17
GLOCK 17
- סליקאי זהב

Snir Z. כתב:ומה לגבי ה S&W M&P compact? (שאם אני לא טועה מכיל כפול כדורים מהשילד)
מה לגביו?
אני הולך איתו יום יום, בנרתיק סטנדרטי שקיבלתי עם האקדח, והוא פשוט לא מורגש.
מאוד נוח לירי.
בעיני, אחד היתרונות הגדולים שלו הוא המארז שמגיע עם מחסנית 12 ועוד מחסנית 17 עם שרוול. זה מאפשר לך ללכת איתו מוסלק עם מחסנית 12, או גלוי עם מחסנית 17 ואז יש לך ידית אחיזה בגודל של אקדח סטנדרטי
- סליקאי כסף

וככה הוא בא בסטנדרט? עם מחסנית 12 ועוד מחסנית 17 עם שרוול?
GLOCK 17
GLOCK 17
- סליקאי זהב

עצה חמה, לך על גלוק כדיי לספק את צרכיי הגנה עצמית הייתי הולך על אקדח שירות קומפקטי, ולא סטנדרטי ואת זה נותן ה 19, לא רואה הבדל עצום בהסלקה בינו לבין 26, אולי רק בנשיאת קרסול, ויש שהסליקו גם 19 שם, אם ממש ממש לא מסתדר לך,לך על 26, זמינות חלפים,עזרים שונים ומשונים, חסך משווע במעצורים, אקדח שתנקה ותשמן מתיי שאתה משתעמם, וכמובן יש לך זיקה לדבר כמו כולם פה,ולא כי חייב כי הוא מחליד והמתכת הופכת פריכה בפינות וצריך לנקות את המנגנון הפנימי כי הולכים למטווח מחר, ואולי הוא לא יירה כמו שצריך, זה רק על קצה המזלג,ובאקדחים אחרים זה לא חסר, בחר חכם בחר גלוק, ולא חשוב איזה, אם יש לך יד ממוצעת אפילו ומעלה, אתה תחייה בשלום עם 19 בהצלחה.
- סליקאי זהב

Snir Z. כתב:וככה הוא בא בסטנדרט? עם מחסנית 12 ועוד מחסנית 17 עם שרוול?
כן
- סליקאי כסף

נשמע כמו הצעה מפתה... נראה לי שצריך לשנות את השם של השרשור ל״סמיתvsגלוק״ חח איך בוחרים עכשיו בין שניהם
GLOCK 17
GLOCK 17
- סליקאי זהב

אני פשוט אחליף בפוסט של אקדוחן את המילה "גלוק" ב"M&P" וזהו
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
אני נושא עלי ביום יום טאורוס PT24/7 PRO C DS
חולק על הדעות שנכתבו בגנותו מעלי. יש לי אותו כארבע שנים והייתי חלק מקבוצה שרכשה כלים זהים - בעברי מספר לא מבוטל של אקדחים אחרים כולל שני דגמי גלוק שונים.
הנדסת אנוש מצויינת, הכלי יורה נהדר - עד היום לא היה מעצור אחד, כולל בהזנה מכוונת של כדורים שונים, משונים וישנים עוקבים במחסנית. קיבלתי דיווחים דומים מכל אנשי הקבוצה.
חולק על הדעות שנכתבו בגנותו מעלי. יש לי אותו כארבע שנים והייתי חלק מקבוצה שרכשה כלים זהים - בעברי מספר לא מבוטל של אקדחים אחרים כולל שני דגמי גלוק שונים.
הנדסת אנוש מצויינת, הכלי יורה נהדר - עד היום לא היה מעצור אחד, כולל בהזנה מכוונת של כדורים שונים, משונים וישנים עוקבים במחסנית. קיבלתי דיווחים דומים מכל אנשי הקבוצה.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
אם אין לך מעצורים הרווחת
אם כל הקבוצה הענקית והעצומה שרכשה יחד כולם בלי מעצורים אז כולם הרוויחו
עדיין אין בזה לייצג את המצב בשוק ואת אמינות הנשק הזה,
אגב בעבר שאמרו לי את זה חלקתי על כך, במיוחד אחרי שראיתי את הכתבה האוהדת של אבי מור,
לצערי ברגע שראיתי בעיניים שקורה את מה שתיארו לי זה חתם הכל מבחינתי
אגב אפילו ברתע יגידו לך אומנם לא בפה מלא ולא בצורה מוחצנת
שיש אמת בדברים
אגב בעבר שאמרו לי את זה חלקתי על כך, במיוחד אחרי שראיתי את הכתבה האוהדת של אבי מור,
שיש אמת בדברים
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
goral כתב:אם אין לך מעצורים הרווחת
שיש אמת בדברים
+1
יכול להיות שלאחד זה לא יקרה, לשני זה לא יקרה - ואולי גם לעשירי.
אבל אף אחד ביחוד פה במדינה לא רוצה להיות זה שיפול על לימון מבית החרושת.
כבר התנסיתי בעבר כלקוח של מגנא וסייפא בסרט הטורקי הזה עוד שהמצב בשוק היה אחר לגמרי.
הכל היה שם.
- "האקדח בסדר - זו צורת האחיזה שלך"
- זה בגלל התחמושת
- יכול להיות שזה השן החולצת
- יכול להיות שזה השן הפולטת
- יכול להיות שזה הקפיץ המחזיר
בסופו של דבר אחרי חצי שנה של טירטורים איציק החליף לי את החלק העליון של הפארה (מכלול שלם), באחר והבעיה נעלמה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר