Glock 26 Gen4 Austria VS S&W M&P 9c
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
Glock 26 Gen4 Austria VS S&W M&P 9c
אשמח לדעת הכל על הכלים האלו יתרונות חסרונות הכל מהכל (בלי לערבב כלים אחרים רק השוואות בין שני אלה)
תודה.
תודה.
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
- סליקאי זהב

Re: Glock 26 Gen4 Austria VS S&W M&P 9c
כלים מאוד דומים מבחינת נתונים אמינות וכו',
לדעתי ההבדלים הם בהתאמה סובייקטיבית (אחד יאהב גלוק השני סמיט)
ובכמה תוספות משמעותיות שכלולות במחיר של הסמיט (מחסנית ארוכה + שרוול + כוונות ברזל)
זהו מעבר לזה כלים מאוד דומים
לדעתי ההבדלים הם בהתאמה סובייקטיבית (אחד יאהב גלוק השני סמיט)
ובכמה תוספות משמעותיות שכלולות במחיר של הסמיט (מחסנית ארוכה + שרוול + כוונות ברזל)
זהו מעבר לזה כלים מאוד דומים
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
snir,
אני נושא על גופי במשך יותר מארבע שנים M&P9C יום יום, ולדעתי האישית זה סוס מנצח,
ראשית הנדסת האנוש שלו מעולה והוא מגיע עם שלושה גבים מתחלפים והתאמה לכף ידו של היורה ויש לזה השפעה מיידית על מיקום האצבע על ההדק, שנית הכוונות הסטנדרטיות נהדרות למרות שאינן כוונות לילה, אבל הן עשויות פלדה ויש להן מדף שעוזר מאוד בדריכות חירום ביד אחת, קיבולת המחסנית המקורית של האקדח היא כ12 כדורים ויש אפשרות להכניס מחסנית של M&P9 רגיל עם קיבולת של 17 כדורים (אני נושא מחסנית גיבוי שכזאת אלי כל הזמן) רק הייתי נמנע בכל מחיר מכל השרוולי ההתאמה שכן הם נהדרים כשאתה יורה לFUN במטווח אבל בשעת לחימה הן יכולות לעשות צרות צרורות ולכן אני נמהע מהן וכן יש לי את כל השרוולים שיש בשוק ובדקתי אותם בירי. האקדח אמין בצורה אבסולוטית לא פחות מהמתחרה הגדול שלו הגלוק 26 והאקדח שלי ירה מגוון רחב של כדורים ובמגוון של עוצמות ללא שום שיהוק, הנקודה הכי כואבת של האקדח הוא ההדק שלו שאינו מזהיר מהמפעל למרות שאפשר לחיות איתו ואם אימון רציני שגם כולל הרבה יבשים אפשר ללמוד לחיות איתו, אבל יש לאקדח קיטים של שיפורים מבית APEX TACTICAL SPECIALTIES, INC שנותנים הדק מטורף בקפוף לרמה של השיפור שאתה רוצה עד להדק תחרותי עם משקל של קילו.
אביזרים יש בשפע שכן זה אקדח סופר פופולרי בארה"ב ולא תמצא שום קושי להשיג מגוון רחב של נרתיקים וכו'.
אני נושא על גופי במשך יותר מארבע שנים M&P9C יום יום, ולדעתי האישית זה סוס מנצח,
ראשית הנדסת האנוש שלו מעולה והוא מגיע עם שלושה גבים מתחלפים והתאמה לכף ידו של היורה ויש לזה השפעה מיידית על מיקום האצבע על ההדק, שנית הכוונות הסטנדרטיות נהדרות למרות שאינן כוונות לילה, אבל הן עשויות פלדה ויש להן מדף שעוזר מאוד בדריכות חירום ביד אחת, קיבולת המחסנית המקורית של האקדח היא כ12 כדורים ויש אפשרות להכניס מחסנית של M&P9 רגיל עם קיבולת של 17 כדורים (אני נושא מחסנית גיבוי שכזאת אלי כל הזמן) רק הייתי נמנע בכל מחיר מכל השרוולי ההתאמה שכן הם נהדרים כשאתה יורה לFUN במטווח אבל בשעת לחימה הן יכולות לעשות צרות צרורות ולכן אני נמהע מהן וכן יש לי את כל השרוולים שיש בשוק ובדקתי אותם בירי. האקדח אמין בצורה אבסולוטית לא פחות מהמתחרה הגדול שלו הגלוק 26 והאקדח שלי ירה מגוון רחב של כדורים ובמגוון של עוצמות ללא שום שיהוק, הנקודה הכי כואבת של האקדח הוא ההדק שלו שאינו מזהיר מהמפעל למרות שאפשר לחיות איתו ואם אימון רציני שגם כולל הרבה יבשים אפשר ללמוד לחיות איתו, אבל יש לאקדח קיטים של שיפורים מבית APEX TACTICAL SPECIALTIES, INC שנותנים הדק מטורף בקפוף לרמה של השיפור שאתה רוצה עד להדק תחרותי עם משקל של קילו.
אביזרים יש בשפע שכן זה אקדח סופר פופולרי בארה"ב ולא תמצא שום קושי להשיג מגוון רחב של נרתיקים וכו'.
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
glockbuster - אשמח אם תסביר את המשפט הזה:"רק הייתי נמנע בכל מחיר מכל השרוולי ההתאמה שכן הם נהדרים כשאתה יורה לFUN במטווח אבל בשעת לחימה הן יכולות לעשות צרות צרורות"
נקודה נוספת לזכות הM&P בעיני (אבל אני משוחד), אלו פסי הדריכה על המחלק - לעומת פסי הדריכה המעט אנמיים לטעמי בגלוק, בM&P פסי הדריכה מעט יותר בולטים ובצורת קשקשים, מה שמקל על הדריכה ביד רטובה/מזיעה
נקודה נוספת לזכות הM&P בעיני (אבל אני משוחד), אלו פסי הדריכה על המחלק - לעומת פסי הדריכה המעט אנמיים לטעמי בגלוק, בM&P פסי הדריכה מעט יותר בולטים ובצורת קשקשים, מה שמקל על הדריכה ביד רטובה/מזיעה
- סליקאי כסף

מכיון שהשרוולים האלו אינם קבועים אלא מולבשים על המחסנית על שהשרוול נח על עקב המחסנית וכל העניין הזה אמור לשבת אך ורק בעזרת חיכוך, לעיתים השרוול עולה לו ויושב על גוף המחסנית באמצע ומפריע להכנסת המחסנית בצורה חלקה, בזמן לחימה אין מקום לשחק עם השרוול הזה כדי שהמחסנית תתישב בתנועה אחת לתוך האקדח
כמה טיפות של דבק יכולות לסגור את הפינה אבל אז המחסנית משרוולת לעד
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
goral
וזאת בדיוק הבעיה
וזאת בדיוק הבעיה
goral כתב:כמה טיפות של דבק יכולות לסגור את הפינה אבל אז המחסנית משרוולת לעד
אני פתרתי את זה עם ליפוף אחד של מסקינג טייפ על המחסנית, ואז השרוול מתלבש בלחץ, אך עדיין ניתן להסירו
- סליקאי כסף

חשוב לציין את עניין המחיר, הסמיט זול מהגלוק (בארץ)
הגודל של הM&P9C הוא בין גלוק 26 ל19.
אבל כל מי שאני מכיר מאוד מרוצה מהכלי מאוד נשלט בירי ונוח בנשיאה וכמו שאמרו לפני אין בעיות אמינות מיוחדות...
עניין של העדפה אישית-אנשים שאני מכיר ויתרו על הגלוק 26 בגלל העניין של הזרת
והעדיפו את הM&P9C
הגודל של הM&P9C הוא בין גלוק 26 ל19.
אבל כל מי שאני מכיר מאוד מרוצה מהכלי מאוד נשלט בירי ונוח בנשיאה וכמו שאמרו לפני אין בעיות אמינות מיוחדות...
עניין של העדפה אישית-אנשים שאני מכיר ויתרו על הגלוק 26 בגלל העניין של הזרת
והעדיפו את הM&P9C
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד