בעיה בנושא חידוש לאחר החלפת נשק

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

בעיה בנושא חידוש לאחר החלפת נשק

על ידי eladamar88 » 09 אוקטובר 2015, 13:13

אהלן
לפני כחודש החלפתי את הנשק שברשותי, הכל עבר חלק, קיבלתי אישור מהפקידה והלכתי לאסוף את הנשק שלי למחרת. הפקידה ציינה כי עלי לעבור אימון על הנשק החדש( למרות שלא פג תוקף הרשיון הקודם והסברתי לה שזה אותו אקדח בדיוק אלא דגם חדש יותר). בהתאם לכך, היא נתנה לי רשיון זמני, לחודש, אמרה שאני אעבור אימון ואשלח לה פקס, לאחר מכן היא תשלח לי בדואר רשיון מנייר ותוציא הוראה לשלוח לי את הרשיון הרשמי( מפלסטיק).
מיותר לציין שכאזרח שומר חוק, עשיתי הכל כמו שצריך למחרת,אפילו שלחתי את הפקס וביקשתי אישור קבלה על כך,שלא קיבלתי. הנחתי בתמימותי כי הרשיון בדרך בדואר ואני אמור לקבל את זה בכל יום.
היום הרשיון הזמני שקבלתי לחודש פג תוקף, מה אני צריך לעשות? ללכת למשטרה? להפקיד אצל סוחר?
אין עם מי לדבר בקשר לזה
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: בעיה בנושא חידוש לאחר החלפת נשק

על ידי eitan156 » 09 אוקטובר 2015, 13:42

אם לא שינית את הקליבר, אתה לא צריך לעבור אימון.
תשאיר הודעה במוקד לזימון תורים של הבט"פ, מנסיון שלי, בנושא של אי חידוש רשיון הם חוזרים אליך מהר.
אני לא יועץ משפטי, אז קח את זה בערבון מאד מוגבל- לא הייתי מפקיד את הנשק אם מדובר על כמה ימים.
בטח לא בימים אלו.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: בעיה בנושא חידוש לאחר החלפת נשק

על ידי ramdishon » 10 אוקטובר 2015, 12:34

אם הרישיון הזמני פג תוקפו- לא תוכל להפקיד אצל סוחר נשק.
בימינו, הדואר לא מה שהיה פעם ואם שלחו לך את הרישיון בדואר- תקוה שיגיע עד החידוש הבא.
לו אני במקומך- הייתי ניגש מחר בבוקר, אפילו ללא תור, ומבקש רשיון זמני לשלשה חודשים, בתקוה שעד אז הקבוע יגיע.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד