פנייה לארדן: תן יותר רישיונות נשק לאזרחים נוכח גל הטרור
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: פנייה לארדן: תן יותר רישיונות נשק לאזרחים נוכח גל הטרור
איתמר לא הבנת?
ראו תיירים, דפקו להם מחיר מופקע !!
לא רק שהרבה יותר זול , גם יש מסגריות שמייצרות נשק , העניים קונים נשק מלוכלך שכבר נעשה בו שימוש פלילי , אבל חבל לזרוק...
ראו תיירים, דפקו להם מחיר מופקע !!
לא רק שהרבה יותר זול , גם יש מסגריות שמייצרות נשק , העניים קונים נשק מלוכלך שכבר נעשה בו שימוש פלילי , אבל חבל לזרוק...
- סליקאי טיטניום

חברים , והנה עוד פעם נשות "האקדח על שולחן המטבח" ממשיכות עם הפרופוגנדה שלהן :
http://mivzakon.tooleap.com/article/http%3A%2F%2Fm.ynet.co.il%2FArticles%2F4711690
אותי זה מעצבן
שבתקופה כזאת של מספר פיגועים
כל יום שאנשים נרצחים ברחובות על עצם היותם יהודיים עוד נותנים להן לפתוח את הפה , אשמח לשמוע דעתכם על כך .
http://mivzakon.tooleap.com/article/http%3A%2F%2Fm.ynet.co.il%2FArticles%2F4711690
אותי זה מעצבן
כל יום שאנשים נרצחים ברחובות על עצם היותם יהודיים עוד נותנים להן לפתוח את הפה , אשמח לשמוע דעתכם על כך .
מה שלא הורג אותי , כדאי שירוץ ...
ומה עם זה שנותנים לאבא של המחבל בן ה 13 לפתוח את הפה ? להגיד שהוא רק הלך לקנות ממתקים ונעשה בו לינץ׳
- סליקאי טיטניום

דווקא טוב שמעלים אותן עכשיו כשכל הציבור בפאניקה, זה רק מציב אותן בעמדת ״ההזויים שחיים בללה לנד״ ומרחיק אותן מהמיין סטרים. בשאיפה גם בעתיד הן לא יקבלו לגיטימציה ... כל עוד קצינים לא מנוסים לא יבדקו את הנשק בציבור...
- סליקאי טיטניום

jericho9 כתב:חברים , והנה עוד פעם נשות "האקדח על שולחן המטבח" ממשיכות עם הפרופוגנדה שלהן :
אותי זה מעצבןשבתקופה כזאת של מספר פיגועים
מה שנותן להן פתחון פה זה שאדם מקבל נשק ביד מהיום למחר (מה שכנראה אומר שהוא לא עבר איתו מטווח עדיין), לא משנה אם הוא אזרח או אלוף משנה, ובודק תקינות או מתפעל מעצור בפאניקה בשטח ציבורי ומוקף אזרחים. זה מה שנותן להן פתחון פה.
ובוא אני אספר לך משהו. אנחנו מדינה דמוקרטית, ויש לכל אחד זכות לומר את דברו, גם בימים כאלה, וגם אם זה לא מוצא חן בעיני כמה אנשים. אני תמיד מגן על הזכות לשאת נשק כערך דמוקרטי, אם תפסול ערכים דמוקרטיים אחרים, אז מה כל זה שווה?
- סליקאי כסף

ניר ל כתב:דווקא טוב שמעלים אותן עכשיו כשכל הציבור בפאניקה, זה רק מציב אותן בעמדת ״ההזויים שחיים בללה לנד״ ומרחיק אותן מהמיין סטרים. בשאיפה גם בעתיד הן לא יקבלו לגיטימציה ... כל עוד קצינים לא מנוסים לא יבדקו את הנשק בציבור...
לפי רבות מהתגובות שקראתי, הן לא ממש רחוקות מה"מיין סטרים".
- סליקאי כסף

לא אמרתי שאני פוסל ערכים דמוקרטיים , אני פוסל את זה שאפילו הנתונים שהן מביאות מדברים נגד הטענות שלהן אבל בוא לא נבלבל אותן עם עובדות ..
מה שלא הורג אותי , כדאי שירוץ ...
במסגרת הפנייה שלך לארדן תשאל אותו גם מה ההגיון במצב הזה :
משמר לשעבר שהפך למתוקף הוראת מעבר שנתון לטוב ליבו של פקיד הרישוי בכל חידוש לא יכול למכור את כלי היריה הישן גם אם הוא כלי מעולה.
אני מעוניין לרדת מכלי פולימרי "גודל מלא" לכלי בעל יכולת הסלקה גבוהה יותר .
אין לי את היכולת לבצע זאת ללא איבוד כספי.
ונשאלת השאלה .... מי מרוויח מזה ?
בשונה מבעבר, בעת החלפת נשק המוחזק מכוח הוראות מעבר לא תיבחן מחדש עילת הזכאות (אך עדיין המחליף ידרש להפקיד את נשקו הישן אצל הסוחר או בתחנת משטרה).
משמר לשעבר שהפך למתוקף הוראת מעבר שנתון לטוב ליבו של פקיד הרישוי בכל חידוש לא יכול למכור את כלי היריה הישן גם אם הוא כלי מעולה.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
ניר ל כתב:רק שאחרי השחרור יאבדו את הנשק...
לא הבנתי גם לגבי בוגרי קורס אבטחה ? הרי לא יכול להיות שזה תבחין ללא פג תוקף , אם עברתי קורס כזה אני יכול להחזיק אקדח כל החיים?
או שהעניין הוא שהם יבטלו את התבחין בהוראת שעה הזה לפני שאנשים יורידו את הנילונים מהאקדחים שלהם ...
זוהי שערוריה ! פגיעה בלתי מידתית בזכויות קניין חייבת להתארגן פנייה לבג״ץ בעניין הזה.
על שמירת כשירות שמעת? בקיצור, אם אתה לא עושה רענון\יום ירי במשך משהו כמו חצי שנה אז הקורס שלך מתבטל.
- סליקאי ארד

argra11 כתב:במסגרת הפנייה שלך לארדן תשאל אותו גם מה ההגיון במצב הזה :בשונה מבעבר, בעת החלפת נשק המוחזק מכוח הוראות מעבר לא תיבחן מחדש עילת הזכאות (אך עדיין המחליף ידרש להפקיד את נשקו הישן אצל הסוחר או בתחנת משטרה).
לפני שהוא ישאל אותו מה ההיגיון, שישאל אותו "איזו הקלה" בדיוק יש בדבר? זה גם ככה "הוקל" לפני שנה, בתקופת אהרונוביץ'.
- סליקאי זהב

mudale222 כתב:ניר ל כתב:רק שאחרי השחרור יאבדו את הנשק...
לא הבנתי גם לגבי בוגרי קורס אבטחה ? הרי לא יכול להיות שזה תבחין ללא פג תוקף , אם עברתי קורס כזה אני יכול להחזיק אקדח כל החיים?
או שהעניין הוא שהם יבטלו את התבחין בהוראת שעה הזה לפני שאנשים יורידו את הנילונים מהאקדחים שלהם ...
זוהי שערוריה ! פגיעה בלתי מידתית בזכויות קניין חייבת להתארגן פנייה לבג״ץ בעניין הזה.
על שמירת כשירות שמעת? בקיצור, אם אתה לא עושה רענון\יום ירי במשך משהו כמו חצי שנה אז הקורס שלך מתבטל.
אבל מי שנמצא במערכת ועובר ריענונים הוא ממילא חמוש .
אני מקבל את ההסבר שלך, רק שבד״כ הם מציינים במפורש את ההתנייה הזו - כמו בתבחין ספורטאי, לכן זה כן דורש אישרור, אין שום הגיון למאבטח לרכוש נשק פרטי אם ברגע שהוא פורש או עובר תפקיד זה נשלל ממנו.
- סליקאי טיטניום

הבעיה היא שלא כל המאבטחים מסיימים את יום העבודה עם הנשק עליהם... יש כאלה שמפקידים אותו במקום.. ויש כאלה שהולכים איתו הביתה (מאבטחי מוס״ח לרוב). אז כן יש קצת הגיון בזה שמאבטח שעבר הכשרה (שלטעמי בתור אחד שעבר אותה היא לא רצינית בכלל) ולא מורשה ללכת עם הנשק הביתה יקבל רישיון (זמני לא זמני זה סיפור אחר) וגם אלה שכן הולכים הביתה חמושים לא יכולים לנוע איתו מעבר לקו של ״בית-עבודה/עבודה-בית״ אז כשהוא הולך לסופר או לאכול עם אשתו במסעדה הוא בן אדם חשוף כמו כולם.. ואם הוא כן יעבור על החוק וישא את הנשק מחוץ לשעות הפעילות שלו (כלל הגעה ועזיבה) ויעצור אותו שוטר לביקורת הוא יאכל אותה בעבירה פלילית הנשק ילקח הוא יפסיד את העבודה שלו וגם ישאר עם תיק במשטרת ישראל..
מה שיותר חכם היה אם היו מורידים פקודה שמאבטחים שיוצאים הביתה עם הנשק של החברה יהיו רשאים לשאת אותן גם מעבר לשעות הפעילות וככה לא יגרם מצב שהם יאכלו אותה בתיק ופיטורים ולא יקרה מצב שהם יקנו נשק ואחרי חודש יגידו להם ״חברים האש נכבתה אנחנו מנתקים לכם את המים״
אבל שוב.. זה היה עוזר רק למאבטחים.. ומה עם שאר האזרחים...? מה שנקרא ״תקנתם את רבו ואת עצמו לא תיקנתם״ (מסכת חגיגה דף ב׳ עמוד ב׳) אי אפשר לדאוג רק להם.. צריך לעשות משהו שכל מי שיוציא רישיון/ יקנה נשק מתוקף התבחינים החדשים יהיה מוגן מפני הקומבינות של ״הוראת שעה״ או מה שזה לא יהיה.. ופה הבעיה..
מה שיותר חכם היה אם היו מורידים פקודה שמאבטחים שיוצאים הביתה עם הנשק של החברה יהיו רשאים לשאת אותן גם מעבר לשעות הפעילות וככה לא יגרם מצב שהם יאכלו אותה בתיק ופיטורים ולא יקרה מצב שהם יקנו נשק ואחרי חודש יגידו להם ״חברים האש נכבתה אנחנו מנתקים לכם את המים״
אבל שוב.. זה היה עוזר רק למאבטחים.. ומה עם שאר האזרחים...? מה שנקרא ״תקנתם את רבו ואת עצמו לא תיקנתם״ (מסכת חגיגה דף ב׳ עמוד ב׳) אי אפשר לדאוג רק להם.. צריך לעשות משהו שכל מי שיוציא רישיון/ יקנה נשק מתוקף התבחינים החדשים יהיה מוגן מפני הקומבינות של ״הוראת שעה״ או מה שזה לא יהיה.. ופה הבעיה..
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
GLOCK 17
- סליקאי זהב

הכל עקום !!!
1. אין תבחינים לפקידי רישוי - אנשים שלא מבינים קובעים.
2. אין חינוך לתרבות נשק מנוער, במקום זה קיבלנו חוקי איסור לגעת בנשק.
3. חייל לוחם הוא חייל שחותם על נשק מאפס אותו מתאמן בו וחי איתו 24*7*366(בשנה מעוברת)
4. שומר בישראל מתאמן בנשק המטווח, שומר עם נשק שמעולם לא ירה בו, מעביר את הנשק לשומר הבא אחריו, והולך הביתה בלי. {כמו חזיה - ללכת הביתה עם (רישיון) ולהרגיש בלי (אקדח).
5.שומר בישראל עובר הכשרה שבו המכשיר הוא גם המסמיך ולכאורה עשוי להיווצר מצב בו המדריך מסמיך מי שאינו ראוי כי מנהל המטווח שמשלם שכרו אמר לו שאם הוא יכשיל, המתאמנים ילכו למטווח אחר והוא יפוטר. וגם אם הוא עומד בהישג הנדרש אז מותר לו להיכנס לכיתה עם 40 ילד שבה יש מפגע להרוג אותו, לפגוע בעוד 8 תלמידים והוא בעצם עמד בהישג הנדרש....
חלם זה כאן
צריך להיות
1. תבחין לפקידים ויפה שעה אחת קודם.
2.להחזיר את הנוער למועדוני קליעה {לא מטווחי יומולדת של בצע כסף}
3.לקבוע בחוק. מיון השומרים יעשה רק עבור אוכלוסיה מתאימה ויוכר כעבודה מועדפת. הכשרת שומר {מעבר לקרב מגע - כושר גופני ושיטות שמירה}, חובה 100% פגיעה במצב סטטי. תרגילים מתקדמים {תנועה חטפים ובני ערובה} מינימום 90% ללא פגיעה בבני ערובה. השומר יעבור את האימון בכלי שבו הוא שומר ויישא אותו עמו כל העת למעט חופשות. השומר יהווה מכפיל כוח לכוחות הביטחון. הרגולציה תהא באחריות משטרת ישראל המממונה מכח החוק על ביטחון הציבור. השומר יועסק בהעסקה ישירה עם כל התנאים המתבקשים.
4. השומרים וכן מבקשי נשק חדש ייבחנו ע"י בוחן חיצוני !!!
5.בעל חברת שמירה שיחרוג מההוראות יעמוד לדין והחוק יתוקן כך שיהא צפוי למאסר עד 40 שנה. (עם המלצה חמה למצות את המכסימום).
5.מפקד משטרה שבגזרתו היו חריגות של חברות שמירה, בהתנהלות, ברמה המקצועית, או בביצוע השמירה, ולא גילה זאת ברגולציה יודחח לאלתר !
6.לבעל חברת שמירה המקבל עבודה ממשלתית אסור לתרום לפוליטיקאים.
1. אין תבחינים לפקידי רישוי - אנשים שלא מבינים קובעים.
2. אין חינוך לתרבות נשק מנוער, במקום זה קיבלנו חוקי איסור לגעת בנשק.
3. חייל לוחם הוא חייל שחותם על נשק מאפס אותו מתאמן בו וחי איתו 24*7*366(בשנה מעוברת)
4. שומר בישראל מתאמן בנשק המטווח, שומר עם נשק שמעולם לא ירה בו, מעביר את הנשק לשומר הבא אחריו, והולך הביתה בלי. {כמו חזיה - ללכת הביתה עם (רישיון) ולהרגיש בלי (אקדח).
5.שומר בישראל עובר הכשרה שבו המכשיר הוא גם המסמיך ולכאורה עשוי להיווצר מצב בו המדריך מסמיך מי שאינו ראוי כי מנהל המטווח שמשלם שכרו אמר לו שאם הוא יכשיל, המתאמנים ילכו למטווח אחר והוא יפוטר. וגם אם הוא עומד בהישג הנדרש אז מותר לו להיכנס לכיתה עם 40 ילד שבה יש מפגע להרוג אותו, לפגוע בעוד 8 תלמידים והוא בעצם עמד בהישג הנדרש....
חלם זה כאן
צריך להיות
1. תבחין לפקידים ויפה שעה אחת קודם.
2.להחזיר את הנוער למועדוני קליעה {לא מטווחי יומולדת של בצע כסף}
3.לקבוע בחוק. מיון השומרים יעשה רק עבור אוכלוסיה מתאימה ויוכר כעבודה מועדפת. הכשרת שומר {מעבר לקרב מגע - כושר גופני ושיטות שמירה}, חובה 100% פגיעה במצב סטטי. תרגילים מתקדמים {תנועה חטפים ובני ערובה} מינימום 90% ללא פגיעה בבני ערובה. השומר יעבור את האימון בכלי שבו הוא שומר ויישא אותו עמו כל העת למעט חופשות. השומר יהווה מכפיל כוח לכוחות הביטחון. הרגולציה תהא באחריות משטרת ישראל המממונה מכח החוק על ביטחון הציבור. השומר יועסק בהעסקה ישירה עם כל התנאים המתבקשים.
4. השומרים וכן מבקשי נשק חדש ייבחנו ע"י בוחן חיצוני !!!
5.בעל חברת שמירה שיחרוג מההוראות יעמוד לדין והחוק יתוקן כך שיהא צפוי למאסר עד 40 שנה. (עם המלצה חמה למצות את המכסימום).
5.מפקד משטרה שבגזרתו היו חריגות של חברות שמירה, בהתנהלות, ברמה המקצועית, או בביצוע השמירה, ולא גילה זאת ברגולציה יודחח לאלתר !
6.לבעל חברת שמירה המקבל עבודה ממשלתית אסור לתרום לפוליטיקאים.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
אילן ידידי, אני עומד על הרגלים ומוחה לך כפיים!!! אני כבר תקופה ארוכה אומר את המילים האלה עשרות פעמים ביום לאנשים.. חזק וברוך!
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
GLOCK 17
GLOCK 17
- סליקאי זהב

הערה קטנה: מאז הרצח בהר-נוף המאבטחים מורשים לקחת את נשקם הביתה. ראו באתר המשרד. ההקלה הזו קיבלה הארכה בימים האחרונים.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד