תבחין ישוב זכאי, תקופת המתנה.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תבחין ישוב זכאי, תקופת המתנה.
הייתי היום אצל פקיד רישוי כלי ירייה ונאמר לי שמפני שרק עברתי לישוב זכאי אצטרך.ככל הנראה לחכות זמן מה עד שהתבחין יאושר. לא מוזר? אני עכשיו גר 20 מטר בערך מגדר הגבול עם לבנון, עכשיו ולא עוד כמה חודשים. מה הרעיון?
- סליקאי כסף

Re: תבחין ישוב זכאי, תקופת המתנה.
בעבר דובר בתקופה של 3 חודשים. יש לך מזל שבספטמבר ובנובמבר יש רק 30 יום (אם כי יש שנה מעוברת אוטוטו וחודש פברואר ארוך מהרגיל).
(פרק זמן זה כתוב במפורש בתבחין מספר 2 - עבודה ביישוב זכאי)
(פרק זמן זה כתוב במפורש בתבחין מספר 2 - עבודה ביישוב זכאי)
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
בקיצור, לצפות לשלושה חודשי המתנה? כלומר כרגע ידחו אותי ואצטרך להגיש בקשה חוזרת בעוד שלושה חודשים?
- סליקאי כסף

בתבחין היום לא כתוב 3 חודשים בפירוש. ייתכן שנופנפת ללא סמכות כי הפקיד לא בירר. אם אכן תצטרך להמתין 3 חודשים, תצטרך כמה שיותר אסמכתאות שמוכיחות את המועד ממנו אתה מתגורר שם. קלסר של חשבונות בנוסף לחוזה ואישור מהמזכירות.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
UoUo כתב:הייתי היום אצל פקיד רישוי כלי ירייה ונאמר לי שמפני שרק עברתי לישוב זכאי אצטרך.ככל הנראה לחכות זמן מה עד שהתבחין יאושר. לא מוזר? אני עכשיו גר 20 מטר בערך מגדר הגבול עם לבנון, עכשיו ולא עוד כמה חודשים. מה הרעיון?
לגבי השאלה מה ההיגיון, התשובה היא שאין היגיון. ובדיוק בגלל זה הם ביטלו את הדרישה. בדף התבחינים הלפני אחרון, זה שהתבשרנו בו שתבחין משמר הוא כבר לא תבחין אלא הוראת שעה, שינוי אחד שכן בלט לעין הוא שמחקו את התנאי לשלושה חודשים והשאירו אותו רק בסעיף של עבודה ביישוב זכאי. אולי הם רוצים לראות שלא נרשמת רק כדי לקבל אישור לנשק, אולי הכוונה היא בציפיה קצרה יותר משלושה חודשים עד להגשת הבקשה, אין לי מושג. ואולי למרות שזה בוטל על הדף, זה לא בוטל בפועל, לפחות לא בכל משרדי הרישוי. Who knows.
- סליקאי כסף

5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד