נשק בכנסת / בית המשפט העליון וכו' => למשטרה ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
הפקדת נשק.
בכנסת, בבית המשפט העליון, במוזיאון ישראל - ניתן להפקיד נשק.
שאלה: מתי מותר למוסד לקחת ממני את הנשק? למי מותר לי למסור נשק?
ביקרתי בבית מלון לאיזה כנס ונדרשתי להפקיד את הנשק.
מילא בכנסת ובבית המשפט - למאבטחים יש סמכות של שוטר.
אבל בבית מלון? מה יהיה אם יגנב הנשק? האם אני "מכוסה" או שמא זה נקרא שמסרתי אותו למי שאיננו מוסמך?
האם מותר להנהלת מלון לאסור את כניסתי ללא הפקדת הנשק?
ניסיתי לפנות עם שאלות אלה למשטרה אך לא קיבלתי תשובה.
שאלה: מתי מותר למוסד לקחת ממני את הנשק? למי מותר לי למסור נשק?
ביקרתי בבית מלון לאיזה כנס ונדרשתי להפקיד את הנשק.
מילא בכנסת ובבית המשפט - למאבטחים יש סמכות של שוטר.
אבל בבית מלון? מה יהיה אם יגנב הנשק? האם אני "מכוסה" או שמא זה נקרא שמסרתי אותו למי שאיננו מוסמך?
האם מותר להנהלת מלון לאסור את כניסתי ללא הפקדת הנשק?
ניסיתי לפנות עם שאלות אלה למשטרה אך לא קיבלתי תשובה.
- סליקאי זהב
הכניסה אסורה......
1. האם ישנו מקום בו אפשר לברר את כל המקומות שלא ניתן להכניס נשק ?
"אין חכם כבעל ניסיון..." - מהי הדרך הנוחה המהירה והקלה לברר לגבי כניסה למקומות עם נשק ?
2. נשק נשק תרדוף - מניסיון עבר בצבא.....כל בית משפט יאפשר הפקדת נשק.
עד כמה שיצא לי להתקל......
"אין חכם כבעל ניסיון..." - מהי הדרך הנוחה המהירה והקלה לברר לגבי כניסה למקומות עם נשק ?
2. נשק נשק תרדוף - מניסיון עבר בצבא.....כל בית משפט יאפשר הפקדת נשק.
עד כמה שיצא לי להתקל......
רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
HK765 - רק אישור קב"ט ממשלתי,או לחילופין קצין משטרה,יכול להתיר למקום כלשהו לספק שרותי אחסנת נשק.לכן,אם לקב"ט המלון בו ביקרת אין אישור מקב"ט ממשלתי/קצין משטרה,שניכם עברתם עברה-אתה על שימוש לא ראוי בנשק (קרי,הפקרה)+מסירת נשק למי שאינו מורשה והוא על אחזקת נשק בלי רשיון.
זכותו של כל מוסד אזרחי לסרב להכניס אזרחים נושאי נשק.אם העניין מהותי-תוכל להגיש תלונה במשטרה בגין הסירוב להתיר לך להיכנס לאתר.
על מנת להימנע מהפקדת נשק במקומות מפוקפקים כאלה-תמיד מומלץ לנפנף בעובדה,כי בלי אישור אין לקבט זכות ליטול ממך את הנשק,שכן עפ"י חוק הוא ייחשב נמחזיק נשק שלא ברשיון (גם אם יש לו רשיון פרטי,שכן בארץ הרשיון ניתן לכלי יריה,ולא לאדם).
זכותו של כל מוסד אזרחי לסרב להכניס אזרחים נושאי נשק.אם העניין מהותי-תוכל להגיש תלונה במשטרה בגין הסירוב להתיר לך להיכנס לאתר.
על מנת להימנע מהפקדת נשק במקומות מפוקפקים כאלה-תמיד מומלץ לנפנף בעובדה,כי בלי אישור אין לקבט זכות ליטול ממך את הנשק,שכן עפ"י חוק הוא ייחשב נמחזיק נשק שלא ברשיון (גם אם יש לו רשיון פרטי,שכן בארץ הרשיון ניתן לכלי יריה,ולא לאדם).
- סליקאי זהב
בזמנו נפתח אשכול מתוך כוונה נכונה לרכז את המוסדות והגופים שלא מאפשרים הפקדת נשק.
באשכול הנ"ל ציינתי שבקמפוס גבעת רם הפקדת הנשק כמוה כהפקרתו (חדר לא נעול, כספת פתוחה תמיד "כי ה M16 לא נכנסים ...").
מאז הפיגוע בקמפוס בהר הצופים עשתה האוניברסיטה ריביזיה על אבטחת המקום ובכללה התקנת ארוניות יעודיות למטרת הפקדת הנשק (המפקיד נוטל עימו אחד משני מפתחות שנדרשים לפתיחת התא).
באותה הודעה גם ציינתי לשבח את תנאי ההפקדה בקמפוס הר הצופים - למיטב ידיעתי רמת האבטחה שם נותרה גבוה מאוד.
"נשק נשק תרדוף" - אם בכל זאת נפלת על יום רע ולא הצלחת להפקיד נשק במוזיאון ישראל, הכנסת, ביהמ"ש העליון ושאר משרדי הממשלה, קמפוס גבעת רם מאוד קרוב לשם.
גיא
באשכול הנ"ל ציינתי שבקמפוס גבעת רם הפקדת הנשק כמוה כהפקרתו (חדר לא נעול, כספת פתוחה תמיד "כי ה M16 לא נכנסים ...").
מאז הפיגוע בקמפוס בהר הצופים עשתה האוניברסיטה ריביזיה על אבטחת המקום ובכללה התקנת ארוניות יעודיות למטרת הפקדת הנשק (המפקיד נוטל עימו אחד משני מפתחות שנדרשים לפתיחת התא).
באותה הודעה גם ציינתי לשבח את תנאי ההפקדה בקמפוס הר הצופים - למיטב ידיעתי רמת האבטחה שם נותרה גבוה מאוד.
"נשק נשק תרדוף" - אם בכל זאת נפלת על יום רע ולא הצלחת להפקיד נשק במוזיאון ישראל, הכנסת, ביהמ"ש העליון ושאר משרדי הממשלה, קמפוס גבעת רם מאוד קרוב לשם.

גיא
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
תשובות לאחר מעשה
:
1. בבית המשפט העליון (מקום מדהים, אגב) : ניתן להפקיד, יש חדר כספות בתוך מתחם מאובטח.
2. במוזיאון ישראל - ניתן להפקיד, יש חדר כספות + שמירה עליו כל הזמן.
3. הכותל המערבי - בודקים רישיון + ת.ז בכניסה.
4. הכנסת היתה סגורה

1. בבית המשפט העליון (מקום מדהים, אגב) : ניתן להפקיד, יש חדר כספות בתוך מתחם מאובטח.
2. במוזיאון ישראל - ניתן להפקיד, יש חדר כספות + שמירה עליו כל הזמן.
3. הכותל המערבי - בודקים רישיון + ת.ז בכניסה.
4. הכנסת היתה סגורה

- סליקאי ארד לנצח
כל הכבוד.....
נשק ....נשק...תרדוף !
רק רציתי לזרוק מילה טובה.
לו אנשים היו שוקלים קצת יותר לפני הדיבור ועושים קצת יותר עם מחשבה
היו חיינו קלים יותר.
תדע שאני מעריך את את המידע לגבי כניסת נשק.
כל טוב!
אורי.
רק רציתי לזרוק מילה טובה.
לו אנשים היו שוקלים קצת יותר לפני הדיבור ועושים קצת יותר עם מחשבה
היו חיינו קלים יותר.
תדע שאני מעריך את את המידע לגבי כניסת נשק.

כל טוב!
אורי.
רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד