סידור תחמושת במחסנית
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
סידור תחמושת במחסנית
שלום,
קיבלתי עצה מחבר לגבי סידור הכדורים במחסנית.
ברשותי גלוק 19 עם מחסניות של 15 כדור.
ההצעה של החבר היא לשים כדור רגיל FMJ ואחריו HP עד מילוי המחסנית.
הרעיון מאחורי סידור זה הוא אפשרות פגיעה במגוון מטרות:
FMJ- מטרות קשות (רכב, דלת וכו)
HP- מטרת אדם.
מה דעתכם?
תודה,
BoXeR

קיבלתי עצה מחבר לגבי סידור הכדורים במחסנית.
ברשותי גלוק 19 עם מחסניות של 15 כדור.
ההצעה של החבר היא לשים כדור רגיל FMJ ואחריו HP עד מילוי המחסנית.
הרעיון מאחורי סידור זה הוא אפשרות פגיעה במגוון מטרות:
FMJ- מטרות קשות (רכב, דלת וכו)
HP- מטרת אדם.
מה דעתכם?
תודה,
BoXeR
"האדם שבטנק ינצח..."
Re: סידור תחמושת במחסנית
בולשיט.
המיתוס אומר שערבוב סוגי תחמושת יכול לגרום למעצורים.
אצלי זה לא קרה אבל:
1. לתחמושת שונה יש אופי רתע אחר מה שיכול להשפיע על היכולת שלך לחזור לתמונת כוונות בצורה עקבית.
2. כל תחמושת HP הופכת למעשה ל-FMJ לכל דבר ועניין כשהיא נתקלת במכשול קשה.
תסתכל יש מלא סרטונים ביוטיוב של ירי תחמושות HP שונות לתוך סוגים שונים של חומרים.
א.
המיתוס אומר שערבוב סוגי תחמושת יכול לגרום למעצורים.
אצלי זה לא קרה אבל:
1. לתחמושת שונה יש אופי רתע אחר מה שיכול להשפיע על היכולת שלך לחזור לתמונת כוונות בצורה עקבית.
2. כל תחמושת HP הופכת למעשה ל-FMJ לכל דבר ועניין כשהיא נתקלת במכשול קשה.
תסתכל יש מלא סרטונים ביוטיוב של ירי תחמושות HP שונות לתוך סוגים שונים של חומרים.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אנחנו בתור אזרחים לא אמורים להיכנס למתארי לחימה קשים שמצדיקים ערבוב תחמושת. אילו היה לנו כתוב בדולח אז אקדח היה מיותר. עדיף לפשט את הסיפור ואם לירות אז לפגוע במטרה.
הייתי ממליץ ללכת עם תחמושת 9 מ"מ במחסנית באקדח ועם תחמושת 10 מ"מ במחסנית רזרבית.
הייתי ממליץ ללכת עם תחמושת 9 מ"מ במחסנית באקדח ועם תחמושת 10 מ"מ במחסנית רזרבית.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אני מסתובב עם מחסנית מלאה הידרה שוקים 124 גרין +P
אבל תמיד יש לי תהיה קלה בנוגע לחדירות
מצד אחד אנחנו כביכול לא צריכים, מצד שני ראינו לא פעם מקרים בהם אזרחים כן נדרשו בעיקר בירי מתוך או לתוך כלי רכב, קרי לחדור זכוכית בצורה טובה. או פח של דלת רכב.
אבל תמיד יש לי תהיה קלה בנוגע לחדירות
מצד אחד אנחנו כביכול לא צריכים, מצד שני ראינו לא פעם מקרים בהם אזרחים כן נדרשו בעיקר בירי מתוך או לתוך כלי רכב, קרי לחדור זכוכית בצורה טובה. או פח של דלת רכב.
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
ליאור45 כתב:
אני מקווה שהתכוונת ל HP באקדח ו FMJ ברזרבית. לא נראה לי שכדורי 10 מ"מ יעבדו עם אקדח 9 מ"מ
- סליקאי ארד

אם HP חודר מכסות כמו FMJ אז אין מה לעשות עם FMJ בכלל.
השאלה אם זה נכון
השאלה אם זה נכון
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
ליאור45 כתב:אנחנו בתור אזרחים לא אמורים להיכנס למתארי לחימה קשים שמצדיקים ערבוב תחמושת. אילו היה לנו כתוב בדולח אז אקדח היה מיותר. עדיף לפשט את הסיפור ואם לירות אז לפגוע במטרה.
אמור זה סוג של דג.
המציאות הראתה כבר כמה פעמים שהמתארים האלה נכפים עלינו מבלי שנבחר.
אם זה בפיגועי דריסה, טרקטור וכו.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אז מה בכל זאת ?
שמעתי לא מעט ששמים 3 ראשונים HP והשאר FMJ, מתוך הבנה שאם זה תוקף יחיד וירי מטווח קצר כנראה שלא יהיו יותר מ-3 יריות, ואז זה מעבר לזה כנראה זה מתאר מורכב יותר ויתכן ותהיה דרישה למשהו אחר.
דילמה
שמעתי לא מעט ששמים 3 ראשונים HP והשאר FMJ, מתוך הבנה שאם זה תוקף יחיד וירי מטווח קצר כנראה שלא יהיו יותר מ-3 יריות, ואז זה מעבר לזה כנראה זה מתאר מורכב יותר ויתכן ותהיה דרישה למשהו אחר.
דילמה
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
ליאור45 כתב:הייתי ממליץ ללכת עם תחמושת 9 מ"מ במחסנית באקדח ועם תחמושת 10 מ"מ במחסנית רזרבית.
לא הבנתי. אתה מתכוון ל S&W 40.? איך ניתן להזין תחמיש כזה בגלוק 9 בלי ערכת התאמה אם בכלל?
- סליקאי כסף

לכל חברי הסליק שהתייחסו להערה על מחסנית נוספת המכילה תחמושת בקוטר 10 מ"מ ברצינות:
לא התכוונתי לזה ברצינות.
עמכם הסליחה.
לא התכוונתי לזה ברצינות.
עמכם הסליחה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
חברים,
אני לא יודע מי נותן את עצות אחיתופל האלו, מה הכשרתם, ומה הבנתם בנושא ומה הנסיון האמיתי שלהם
מבחינתי עירבוב תחמושת במחסנית אינה מומלצת מכמה סיבוב
1. אקדחים מסויימים לא יזינו את כל סוגי התחמושת בצורה אמינה כך שיש מצב למעצורים (ברור שיש לבדוק כל תחמושת לגופה)
2. תחושת הירי משתנה מתחמיש לתחמיש במיוחד שהJHP הם כדורי +P או +P+ וזאת נקודת כשל אצל היורה שתחת לחץ מרגיש שהאקדח מתנהג לא בצורה ידועה ועיקבית
3. אף אחד לא סופר כדורים בלחימה ובהגנה עצמית, המוח עובד על אוטומט ובאופן די אבסולוטי ללא חשיבה עליונה אלא המוח הקדמון, יורים על שהאיום מפסיק להוות איום, כך שכל התוכניות נזרקות לפח ודווקא שאתה צריך FMJ אתה יורה JHP וההפך בקיצור שטויות.
4. כלל האצבע אומר כל JHP שלא נפתחו מתנהגים כFMJ כך שאין בכלל צורך לערבב
אני לא יודע מי נותן את עצות אחיתופל האלו, מה הכשרתם, ומה הבנתם בנושא ומה הנסיון האמיתי שלהם
מבחינתי עירבוב תחמושת במחסנית אינה מומלצת מכמה סיבוב
1. אקדחים מסויימים לא יזינו את כל סוגי התחמושת בצורה אמינה כך שיש מצב למעצורים (ברור שיש לבדוק כל תחמושת לגופה)
2. תחושת הירי משתנה מתחמיש לתחמיש במיוחד שהJHP הם כדורי +P או +P+ וזאת נקודת כשל אצל היורה שתחת לחץ מרגיש שהאקדח מתנהג לא בצורה ידועה ועיקבית
3. אף אחד לא סופר כדורים בלחימה ובהגנה עצמית, המוח עובד על אוטומט ובאופן די אבסולוטי ללא חשיבה עליונה אלא המוח הקדמון, יורים על שהאיום מפסיק להוות איום, כך שכל התוכניות נזרקות לפח ודווקא שאתה צריך FMJ אתה יורה JHP וההפך בקיצור שטויות.
4. כלל האצבע אומר כל JHP שלא נפתחו מתנהגים כFMJ כך שאין בכלל צורך לערבב
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
תחמושת HP מודרנית אמורה להיות יעילה גם אם התוקף מאחורי מחסה כגון חלון רכב או ביגוד עבה.
בעבר הכדורים נפתחו אחרי פגיעה במכשול ואיבדו אנרגיה.
היום התפיסה היא פתיחה מבוקרת וזה לא אמור לקרות.
תחמושת HP היא היעילה ביותר להגנה עצמית.
כדאי לקנות תחמושת HP איכותית, לירות ולודא שאין בעיות הזנה ולמלא בה את כל המחסניות.
מי שחושב שבאמצע אירוע ירי יחליף מחסניות מסוג אחד לשני- שיחשוב פעם נוספת....
בעבר הכדורים נפתחו אחרי פגיעה במכשול ואיבדו אנרגיה.
היום התפיסה היא פתיחה מבוקרת וזה לא אמור לקרות.
תחמושת HP היא היעילה ביותר להגנה עצמית.
כדאי לקנות תחמושת HP איכותית, לירות ולודא שאין בעיות הזנה ולמלא בה את כל המחסניות.
מי שחושב שבאמצע אירוע ירי יחליף מחסניות מסוג אחד לשני- שיחשוב פעם נוספת....
- סליקאי ארד

קראתי, החכמתי עובר למחסניות מלאות ב-HP.
שנירה רק באימונים...
תודה!
שנירה רק באימונים...
תודה!
"האדם שבטנק ינצח..."
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד