תוספות לגלוק

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: תוספות לגלוק

על ידי itamar » 20 אוקטובר 2015, 07:29

goral כתב:תאחלס התוספת הכי שימושית בגלוק זה הפקק שסוגר את החור בקת, לפני זה הייתי מנקה שם אבק למוות %%$0066

לאו דווקא.
הפקק מבטל את האפשרות שלך לחבר לנשק שרוך אבטחה, ואם בא לך קת פובוס.
האירועים האחרונים התחילו בדקירה וחטיפת אקדח, ששימש אחר כך את המחבל.
אבטחת הנשק לגוף חשובה ביותר

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Boxer » 20 אוקטובר 2015, 09:24

למישהו יש המלצה לנרתיק איכותי מוסלק לגלוק 19?
"האדם שבטנק ינצח..."
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי glockbuster » 20 אוקטובר 2015, 10:27

"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי goral » 20 אוקטובר 2015, 19:19

itamar כתב:
goral כתב:תאחלס התוספת הכי שימושית בגלוק זה הפקק שסוגר את החור בקת, לפני זה הייתי מנקה שם אבק למוות %%$0066

לאו דווקא.
הפקק מבטל את האפשרות שלך לחבר לנשק שרוך אבטחה, ואם בא לך קת פובוס.
האירועים האחרונים התחילו בדקירה וחטיפת אקדח, ששימש אחר כך את המחבל.
אבטחת הנשק לגוף חשובה ביותר

א.

בתאוריה אתה צודק, במעשי לטעמי לא.
כל החטיפות נשק היו מנשק גלוי (חיילים \ אזרחים שניסו כבר לשלוף)
בנוסף לצערי הרב במקרה של הגלוק היות והגוף פולימרי, גם אם מיתר האבטחה לא יכשל (ולדעת הוא כן) מיתר אבטחה לא ימנע חטיפה של הנשק

בקשר למכתוף יש לי אחת בבית, ומלבד פעם אחת במטווח בשביל הכיף לא יצא לי להשתמש בה מעולם,

ונקודה אחרונה - על מדים כחולים אני הולך עם מיתר אבטחה כי מחייבים, עשיתי פשוט חור קטן בפקק והשחלתי את המיתר פעמיים, חזק ועדיין אין אבק
Glock 19C
S&W MP Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אקדוחן » 21 אוקטובר 2015, 03:11

מלבד זאת, יש גם פקק עם אוזן מתכת מובנת בו, להשחלה של מיתר, ומחובר עם בורך של מפתח אלן בתוך החור שבו נכנסת לשון קופצת כזו בפקק הפשוט יותר, מה שלטעמי גם מחלק את הלחץ ביותר פיזור על הפקר עצמו, ולא בחור המצ'וקמק של הקת, וכך פותר את הבעייה הפולימרית בעת חטיפה חלילה.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Snir Z. » 21 אוקטובר 2015, 04:36

שרוך האבטחה לא מפריע מעט לאפקט ההסלקה?
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Snir Z. » 21 אוקטובר 2015, 04:55

ועוד שאילה קטנה... מה זה תפס מחסנית אובלי? מה הוא נותן ומה הוא לוקח?
GLOCK 17
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 21 אוקטובר 2015, 06:43

כל החטיפות נשק היו מנשק גלוי (חיילים \ אזרחים שניסו כבר לשלוף)
בנוסף לצערי הרב במקרה של הגלוק היות והגוף פולימרי, גם אם מיתר האבטחה לא יכשל (ולדעת הוא כן) מיתר אבטחה לא ימנע חטיפה של הנשק

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4706607,00.html

בפיגוע הזה חטף המחבל את אקדחו של הרב נחמיה לביא אחרי שדקר אותו.
הגוף של הגלוק למרות שהוא לא נראה ככה, חזק יותר משרוך האבטחה.
בשורה התחתונה שרוך אבטחה לא יכול למנוע לגמרי חטיפה של נשק, אבל יכול לעזור לך להרוויח זמן.
זה עוד משהו שהמחבל צריך להתעסק איתו במקום פשוט לקחת את הנשק ולברוח.
בנתיים אתה יכול להאבק בו, לנסות לפלוט את המחסנית מהנשק, ובנתיים יכולים להגיע אנשים נוספים ולעזור.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ניר ל » 21 אוקטובר 2015, 08:50

glockbuster כתב:אלו המאסט מבחינתי בסדר החשיבות
1. סט כוונות לחימה איכותיות ממתכת ועדיף כאלו שאפשר לדרוך איתם על החגורה קרי זוית קרובה ל90 מעלות בצד שקרוב יותר לקנה.
2.GRIP FORCE ADAPTER - שנותן זנב בונה לגלוק ומאפשר אחיזה גבוהה ככך שאפשר בלי ביסים בכף היד http://www.gripforceproducts.com/
3. קונקטור מינוס
4. נרתיק איכותי מעור קשה, או עדיף מקיידקס וחגורת נשק (לא סתם חגורת עור, אלא חגורה יעודית שבנוייה לשאת ולפזר את המשקל). לעולם לא נרתיקי בד ובמחינתי גם אינם בטיחותיים דיו

לגבי הגריפ שנותן זנב בונה - הוא בכל זאת בעל עובי מסויים ובכך הוא מנמיך קלות את האחיזה ולא להיפך, לא יכול להעיד באופן אישי כמה משפיעה תוספת של עוד מ״מ, אבל יש יורים ספורטיביים שעושים מאמצים רבים בכדי להשחיז ולהיפטר מכל שביב של חומר עודף מתחת שמורת ההדק וכו׳ ע״מ להגביה מעט את האחיזה ולשפר אותה.
לא הצלחתי אף פעם לצבוט את היד גם כששלפתי לא טוב והעור התלבש על הזנב, עדיין נשאר מרווח מהצינה. האביזר הזה כן יכול כנראה לשפר אחיזה ולמנוע צביטה מבעלי כפות ידיים עבות.

באופן אישי, לאחר שהפסקתי להתאמן עם האקדח בירי ספורטיבי, הורדתי את כל תוספות הנוחות, הוא מרגיש לי ביד כמו קוביית לגו, אבל מעדיף לשמור אותו פשוט.

לגבי ההדק - היום לא מפריע לי לירות עם הדק מקורי ובסיטואציה שנוצרה כדאי אולי לשאת אקדח טעון למי שמרגיש מספיק בטוח בעצמו, הדק כבד יהיה אולי בטוח יותר וימנע ירי לא רצוני.
אם כבר שיפורי הדק, אז התרשמתי מאד מדגם קונקטור של lone wolf שנותן הדק מאד חלק במחיר מאוד זול, הרגיש לי דומה מאד להדק המשופר שלי שעולה כמו חצי אקדח כזה בחו״ל .

אסביר למה אני מתכוון בירי לא רצוני- יש לי אקדח שאני עוסק איתו בירי מעשי ומצוייד בהדק מושחז מאד למטרה זו.
גם אחרי שנתיים עם האקדח הזה, עדיין קורה בעיקר תחת לחץ של תחרות שאני פולט כדור נוסף בסגנון דאבל- טאפ לעבר המטרה.
הכל טוב ובשליטה , אפילו הפגיעה טובה , אין פסילה היות ומדובר בירי דרך כוונות ועדיין זו לא היתה הוראה מהמוח אלא חוסר רגש.
אם אני צריך לדמיין תרחיש לפיו אקדח טעון כמו גלוק נשלף תו״כ מאבק, לא בהכרח בצורת האחיזה הרגילה , אולי בכלל הפרק השלישי מונח על ההדק , אז עדיף הדק כבד, הדק מקורי של גלוק סטנדרטי יהיה אולי פשרה טובה.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי Snir Z. » 21 אוקטובר 2015, 09:41

אז בעצם לשיטתך ההדק המקורה עדיף.
האמת שלפני שחשבתי בכלל על תוספות נקרתי הרבה יבשים להתרגל להדק ולראות שאני לא מסיט את הכלי מ״מ בגלל הלחיצה הכבדה יותר.. ואני די מסתדר איתו.. השאלה האם באמת כדאי לי להחליף אם זה ישתפר משמעותית או יגרע חס ושלום מהאיכות של הכלי.
GLOCK 17
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי goral » 21 אוקטובר 2015, 10:18

הדק 3.5LB הוא חלק מקורי של חברת גלוק, לא קומבינה ולא שום דבר אחר.
אין מה להשוות בין הדק 3.5 סטנדרטי לבין הדקים שעברו השחזות כיפופים וקומבינות זה לא בר השוואה,

עם התקנת הדק 3.5LB אין שום בעיה בטיחותית, הנשק לא פולט ולא עושה שום דאבל טאפ מעצמו.
כל כוחות הבטחון בארץ נעים עם הדק 3.5 (זה סטנדרט במה שנקרא גלוק דגם כ"ד) ואין עם זה שום בעיה

אם זה נחוץ או לא תירה בזה ותירה בזה תחליט לבד, היתרון הענק שהחלק עולה כמה עשרות שקלים בודדים ולהרכיב או להסיר אותו זה עיניין של עשר דקות
Glock 19C
S&W MP Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Snir Z. » 21 אוקטובר 2015, 10:23

א. כל חנות/מטווח יתנו לי את החלק המקורי?
ב. האם יחזירו לי בשקית קטנה ויפה את החלק הסטנדרטי שפירקו? או שאם ביום מן הימים אני ארצה להחליפו חזרה אצטרך לשלם שוב?
GLOCK 17
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 21 אוקטובר 2015, 10:40

לגבי הגריפ שנותן זנב בונה - הוא בכל זאת בעל עובי מסויים ובכך הוא מנמיך קלות את האחיזה ולא להיפך, לא יכול להעיד באופן אישי כמה משפיעה תוספת של עוד מ״מ, אבל יש יורים ספורטיביים שעושים מאמצים רבים בכדי להשחיז ולהיפטר מכל שביב של חומר עודף מתחת שמורת ההדק וכו׳ ע״מ להגביה מעט את האחיזה ולשפר אותה.

אסביר למה אני מתכוון בירי לא רצוני- יש לי אקדח שאני עוסק איתו בירי מעשי ומצוייד בהדק מושחז מאד למטרה זו.
גם אחרי שנתיים עם האקדח הזה, עדיין קורה בעיקר תחת לחץ של תחרות שאני פולט כדור נוסף בסגנון דאבל- טאפ לעבר המטרה.
הכל טוב ובשליטה , אפילו הפגיעה טובה , אין פסילה היות ומדובר בירי דרך כוונות ועדיין זו לא היתה הוראה מהמוח אלא חוסר רגש.
אם אני צריך לדמיין תרחיש לפיו אקדח טעון כמו גלוק נשלף תו״כ מאבק, לא בהכרח בצורת האחיזה הרגילה , אולי בכלל הפרק השלישי מונח על ההדק , אז עדיף הדק כבד, הדק מקורי של גלוק סטנדרטי יהיה אולי פשרה טובה.

בימים הטובים כשהלכתי עם פארה, היה לי עצר מחלק עם זנב בונה.
למרות שזה היה מאד נח בירי, מהר מאד החלפתי את החלק למשהו קצת יותר קצר כי:
1. חשבון הביגוד שלי תפח מהר מאד בגלל כמות החולצות שזה היה קורע
2. זה נחמד מאד בירי מעשי ובנרתיק חיצוני. בנשיאה מוסלקת עם חולצה מעל זה עוד זנב שיכול להתפס בבגדים ורק להפריע בשליפה.
ככלל נשק מבצעי צריך להיות חלק ככל האפשר. ללא כוונות ענקיות שיכולות להתפס בבגדים (הפייבוריט שלי הוא NOVAK), עצר מחלק ענקי, ניצרות בולטות וזנב בונה. כל אלה טובים לספורט ולא ללחימה.

לגבי ההדק - מה שקרה לך נקרא SLAM FIRE, וזה קורה בהדקים קצרים וקלים במיוחד.
יש כאלה שמסוגלים לייצר צרורות רצופים בצורה כזו. מאד לא מומלץ במתארי לחימה.
גם לי היה הדק מושחז ברמה שהביאה את הגלוק ל-1911 ספורטיבי. היום אני משתמש בקונקטור 3.5 של GHOST ללא שום טריקים או כיפופים.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ניר ל » 21 אוקטובר 2015, 14:40

הפליטות הן לא מהגלוק,
לירי מעשי אני משתמש ב Shadow עם הדק סינגל.
תמיד החזקתי גלוק עם קונקטור מינוס מקורי , אבל כשעשיתי את הקורס זה היה עם גלוק רגיל וזה לא הפריע לי.
הסיבה לפלינצ׳ים היא לא משקל ההדק אלה לחיצה לא נכונה ... תראו את ג׳רי מיצ׳ולק בצילומי היי ספיד יורה מכל סוג של נשק, דאבל אקשן ומה לא - האקדח לא זז אלפית המ״מ ... שלא לדבר על זה שהוא יורה (ופוגע) עם מגנום 44 מקורי , יותר מהר מכל אחד מאיתנו עם נשק אוטומטי...

https://m.youtube.com/watch?v=GXEK7rcqO-Y

דקה 2.25 תהנו ... מדהים הבנאדם הזה, שום חצובה לא מחזיקה ככה נשק.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי itamar » 21 אוקטובר 2015, 15:02

ניר ל כתב:הפליטות הן לא מהגלוק,
לירי מעשי אני משתמש ב Shadow עם הדק סינגל.
תמיד החזקתי גלוק עם קונקטור מינוס מקורי , אבל כשעשיתי את הקורס זה היה עם גלוק רגיל וזה לא הפריע לי.
הסיבה לפלינצ׳ים היא לא משקל ההדק אלה לחיצה לא נכונה ... תראו את ג׳רי מיצ׳ולק בצילומי היי ספיד יורה מכל סוג של נשק, דאבל אקשן ומה לא - האקדח לא זז אלפית המ״מ ... שלא לדבר על זה שהוא יורה (ופוגע) עם מגנום 44 מקורי , יותר מהר מכל אחד מאיתנו עם נשק אוטומטי...

https://m.youtube.com/watch?v=GXEK7rcqO-Y

דקה 2.25 תהנו ... מדהים הבנאדם הזה, שום חצובה לא מחזיקה ככה נשק.

הבן אדם הוא תופעת טבע בפני עצמה.
חוץ מזה שביום אימונים אחד הוא שופך יותר תחמושת מאשר תרח"ט של גולני.
ודרך אגב, כל כלי הנשק שלו משופצרים עד צאת הנשמה (כולל אלה שנראים רגילים לגמרי).

א.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד