עוד מספר דקות במוסף המוצ"ש של ערוץ 2 עוד "כתבה אוהדת"
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
עוד מספר דקות במוסף המוצ"ש של ערוץ 2 עוד "כתבה אוהדת"
על מגמת ההצטיידות האזרחית בכלי נשק.
די כבר לצדקנות - אם כבר רוצים לכבול על משהו זה על מחירי התחמושת הגבוהים.
מחירים שפויים יאפשרו לאזרחים להגיע להתאמן בתדירות גבוהה יותר ואז רמת המיומנות והשליטה היו טובות יותר.
די כבר לצדקנות - אם כבר רוצים לכבול על משהו זה על מחירי התחמושת הגבוהים.
מחירים שפויים יאפשרו לאזרחים להגיע להתאמן בתדירות גבוהה יותר ואז רמת המיומנות והשליטה היו טובות יותר.
- סליקאי ארד

Re: עוד מספר דקות במוסף המוצ"ש של ערוץ 2 עוד "כתבה אוהדת"
אני בכלל לא בטוח שמי שלא מתאמן לא מתאמן בגלל המחירים
בדיוק כפי שמי שמתאמן מתאמן למרות המחירים
מה שכן מחירים נמוכים יותר יאפשרו למי שמתאמן להתאמן יותר ובכך יגבירו עוד את המיומנות
אבל לא מעט אזרחים רוכשים נשק מאחסנים אותו בשקית של הסופר הקרוב לביתם ומוציאים אותו משם פעם ב3 שנים
בדיוק כפי שמי שמתאמן מתאמן למרות המחירים
מה שכן מחירים נמוכים יותר יאפשרו למי שמתאמן להתאמן יותר ובכך יגבירו עוד את המיומנות
אבל לא מעט אזרחים רוכשים נשק מאחסנים אותו בשקית של הסופר הקרוב לביתם ומוציאים אותו משם פעם ב3 שנים
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
200 ש"ח למאה כדור זה יקר לכל הדעות... וזה עוד בלי הוצאת למטווח (למרות שלקבועים מאיר רוט) נותן בד"כ מעת לעת כניסות בחינם.
אזרחים מאפסנים אקדחים זה בגלל שאין תרבות של נשק במדינה- החברה רואה אותך כמיליטנטי - אני לא אשכח שבמשך כל השנה שעברה אחת האמהות בגן של הבכור שלי דאגה לציין בפני ההורים האחרים (בכל הזדמנות) את העובדה שאני חמוש ולמה "לכל הרוחות צריך להסתובב עם נשק בשביל מה זה טוב"; השבוע שהתנדבתי לסייע קצת באבטחה של הגן היא לא הרימה את העיניים מרצפה מבושה..
אזרחים מאפסנים אקדחים זה בגלל שאין תרבות של נשק במדינה- החברה רואה אותך כמיליטנטי - אני לא אשכח שבמשך כל השנה שעברה אחת האמהות בגן של הבכור שלי דאגה לציין בפני ההורים האחרים (בכל הזדמנות) את העובדה שאני חמוש ולמה "לכל הרוחות צריך להסתובב עם נשק בשביל מה זה טוב"; השבוע שהתנדבתי לסייע קצת באבטחה של הגן היא לא הרימה את העיניים מרצפה מבושה..
- סליקאי ארד

Skywalker
the force is strong with you
גם אני הייתי באותה הסיטואציה היו אנחנו כמעט סלבס, אבל אל דאגה המצב יחזור לקדמותו והישראלי
המצוי יחזור לדקלם את אותן המנטרות
the force is strong with you
גם אני הייתי באותה הסיטואציה היו אנחנו כמעט סלבס, אבל אל דאגה המצב יחזור לקדמותו והישראלי
המצוי יחזור לדקלם את אותן המנטרות
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
מתערב שאף אחד לא יצטרך לשלם 2 שקל לכדור אם יקנה 1000 מראש.
לעשות משהו צורך בערך את אותה האנרגיה כמו לקטר.
לעשות משהו צורך בערך את אותה האנרגיה כמו לקטר.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
100 כדורים 9 ממ בארהב עולה 21 דולר, זה אומר סדר גודל של 80 שקל ?
זה אומר בערך 80 אגורות לכדור, זה בערך מה שמשלמים יורי ירי מעשי בארץ.
קונה מזדמן שנכנס למטווח משלם בערך פי שתיים,
לא ניסיתי לרכוש אף פעם אלף כדור ולאחסן אותם במטווח, מישהו יודע סדר גודל מחירים ?
אם המחיר דומה לירי מעשי או אפילו קרוב לשם אז המחיר כמעט כמו בארהב
רק נשאר להוזיל את עלות הכניסה למטווח עצמה ואנחנו במקום לא רע.
זה אומר בערך 80 אגורות לכדור, זה בערך מה שמשלמים יורי ירי מעשי בארץ.
קונה מזדמן שנכנס למטווח משלם בערך פי שתיים,
לא ניסיתי לרכוש אף פעם אלף כדור ולאחסן אותם במטווח, מישהו יודע סדר גודל מחירים ?
אם המחיר דומה לירי מעשי או אפילו קרוב לשם אז המחיר כמעט כמו בארהב
רק נשאר להוזיל את עלות הכניסה למטווח עצמה ואנחנו במקום לא רע.
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
בואו נחזור בבקשה לנושא האשכול.
ראיתי את הכתבה והטענה העיקרית שרצה בימים האחרונים וגם בכתבה הנ"ל היא שהאווירה הכללית שהנחילו נציגי הציבור לציבור היא יד קלה על ההדק ולראיה כל אותם "טעויות בזיהוי" שבוצעו ע"י אזרחים.
אף אחד לא קם ואומר בקול רם (*) שכל ה"טעויות בזיהוי" בוצעו ע"י לובשי מדים או מאבטחים.
כל הקריאות של נציגי ציבור ש"כל מי שבא להרוג דמו בראשו" לא התקבלו ע"י אזרחים הנושאים נשק ברישיון והם ביצעו ירי על מנת לנטרל את האיום בהתאם להוראות פתיחה באש ולהגנה בלבד.
*קול נציגי העמותה לא נראה ולא נשמע , ולמען ההגינות אינני יודע למה, יכול להיות שהתקשורת ממדרת אותם.
בנוסף , הוצגה בכתבה סטיסטיקה של רציחות נשים וכו' .
גם שם נוצר הרושם שמדובר על נושאי נשק ברישיון ולא במאבטחים.
כרגיל , יש לנו בעיית הסברה רצינית.
ראיתי את הכתבה והטענה העיקרית שרצה בימים האחרונים וגם בכתבה הנ"ל היא שהאווירה הכללית שהנחילו נציגי הציבור לציבור היא יד קלה על ההדק ולראיה כל אותם "טעויות בזיהוי" שבוצעו ע"י אזרחים.
אף אחד לא קם ואומר בקול רם (*) שכל ה"טעויות בזיהוי" בוצעו ע"י לובשי מדים או מאבטחים.
כל הקריאות של נציגי ציבור ש"כל מי שבא להרוג דמו בראשו" לא התקבלו ע"י אזרחים הנושאים נשק ברישיון והם ביצעו ירי על מנת לנטרל את האיום בהתאם להוראות פתיחה באש ולהגנה בלבד.
*קול נציגי העמותה לא נראה ולא נשמע , ולמען ההגינות אינני יודע למה, יכול להיות שהתקשורת ממדרת אותם.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
argra11 כתב:בואו נחזור בבקשה לנושא האשכול.
ראיתי את הכתבה.
הסנטימנט של התקשורת יהיה תמיד שלילי בכל הקשור לנשק בידי אזרחי המדינה ולא משנה כמה דם ישפך ברחובות ומה נעשה.
בעיניהם אנחנו תמיד נהיה אותו יגאל עמיר פוטנציאלי (ימח שמו) שיפנה את הקנה כלפי מוסדות המדינה, או האקדח על השולחן שבסופו של דבר יופנה כלפי בת הזוג.
אותו כנ"ל גם לגבי חברות השמירה שבשבילן זו עוד הזדמנות לרכב על הגל העכור ולעשות קופה על גב של פנסיונרים ועובדים קשי יום בשכר מינימום.
הגדיל לעשות יו"ר איגוד חברות השמירה שאמר שנשק בידי הציבור = פגיעה בדמוקרטיה.
ככה זה היה וככה זה גם ישאר.
בנתיים פתחו קצת את הברז, ויותר אזרחים יוכלו לקנות נשק. כמו שהברז הזה נפתח ככה הוא גם יסגר ומעניין מה יקרה לכל אלה שרצו לקנות ולא יעמדו בעילה בחידוש הבא.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אתם יכולים לחפש כתבות ופאנלים בהנחיית ליטל שמש,
היא כתבת רהוטה, מבינה היטב את התחום, לוחמת מג״ב לשעבר וספורטאית ירי מעשי בהווה, ניצוץ של תקווה.
עדיין קשה להתמודד עם כל הפרשנים בלירה, חלקם באמת בורים אבל מרשים לעצמם להתבטא בפסקנות וחלקם מדברים מפוזיציה.
קולות נגד תמיד נשמעו, זה שאנחנו שומעים גם קולות בעד ועוד מפי אנשי ציבור זה מבורך, זה שהשר לבטחון פנים עשה מעשה חיובי ועוד בכזו מהירות זה בכלל מדהים. אני מאמין שבבואו לשקול את המשך צעדיו יתייחס השר לעובדות ולא לנפנופי הידיים.
העובדות הן שגם המאבטחים נושאים את נשקם הביתה בשנה האחרונה ולא בוצעו רציחות על ידם (המקטרגים מציינים שמאז שנאסר לשאת נשק הבייתה אין רציחות וזו כמובן טענה שקרית) .
אזרחים נושאי נשק לא היו מעורבים בירי לא מוצדק או לא מכוון.
אזרחים נושאי נשק כן ניטרלו מחבלים ומנעו פגיעה נוספת בחפים מפשע.
הכלבים יכולים להמשיך לנבוח, כל עוד לא תשרור תחושת בטחון ברחובות - השיירה תמשיך לעבור.
היא כתבת רהוטה, מבינה היטב את התחום, לוחמת מג״ב לשעבר וספורטאית ירי מעשי בהווה, ניצוץ של תקווה.
עדיין קשה להתמודד עם כל הפרשנים בלירה, חלקם באמת בורים אבל מרשים לעצמם להתבטא בפסקנות וחלקם מדברים מפוזיציה.
קולות נגד תמיד נשמעו, זה שאנחנו שומעים גם קולות בעד ועוד מפי אנשי ציבור זה מבורך, זה שהשר לבטחון פנים עשה מעשה חיובי ועוד בכזו מהירות זה בכלל מדהים. אני מאמין שבבואו לשקול את המשך צעדיו יתייחס השר לעובדות ולא לנפנופי הידיים.
העובדות הן שגם המאבטחים נושאים את נשקם הביתה בשנה האחרונה ולא בוצעו רציחות על ידם (המקטרגים מציינים שמאז שנאסר לשאת נשק הבייתה אין רציחות וזו כמובן טענה שקרית) .
אזרחים נושאי נשק לא היו מעורבים בירי לא מוצדק או לא מכוון.
אזרחים נושאי נשק כן ניטרלו מחבלים ומנעו פגיעה נוספת בחפים מפשע.
הכלבים יכולים להמשיך לנבוח, כל עוד לא תשרור תחושת בטחון ברחובות - השיירה תמשיך לעבור.
- סליקאי טיטניום

ניר ל כתב:הכלבים יכולים להמשיך לנבוח, כל עוד לא תשרור תחושת בטחון ברחובות - השיירה תמשיך לעבור.
זו לא בדיוק שיירה - זו מטוטלת שמתנדנדת ימינה ושמאלה.
עכשיו המטוטלת בכיוון של התערערות הביטחון האישי ברחובות והקלות בהשגת רשיון.
מחר יהיו כמה פיגועי תג מחיר, רצח נשים, או סתם איזה חמום מח שהשתמש בנשק במהלך ויכוח על חנייה - והמטוטלת תנוע באותה מהירות לצד השני.
לצערי אנחנו לא חיים בארה"ב ומוגנים על ידי חוקה ואין לנו גם את ה-NRA שמרסנים את תנועת המטוטלת הזו.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

לא החוקה לא החוק ולא ה-NRA
מה ששומר על הגחלת וישמור לעד זה האנטרס הכלכלי נטו
בוא תיקח את עידן עופר או אחד ה"כבדים" האחרים
תכניס אותו לאיזה פעילות שתייצר לו הכנסות נקיות של 500/600 מליון שקל בשנה משוק הנשק האזרחי בישראל, ותראה איך לא יעיזו יותר לגעת בשוק הזה,
אז עכשיו תבין שבארהב יש את אותו מתכון רק עם 500/600 מלייארד, ובירוק, ואולי יותר
מה ששומר על הגחלת וישמור לעד זה האנטרס הכלכלי נטו
בוא תיקח את עידן עופר או אחד ה"כבדים" האחרים
תכניס אותו לאיזה פעילות שתייצר לו הכנסות נקיות של 500/600 מליון שקל בשנה משוק הנשק האזרחי בישראל, ותראה איך לא יעיזו יותר לגעת בשוק הזה,
אז עכשיו תבין שבארהב יש את אותו מתכון רק עם 500/600 מלייארד, ובירוק, ואולי יותר
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
החברה בארה"ב שונה לגמרי לדעתי. מה שמניע שם את שוק הנשק הוא לא המניע הכלכלי (למרות שהוא בהחלט דואג לו).
מה שנמצא בלב שוק הנשק האמריקאי הוא המחשבה הטבעית, שרוב האנשים בארץ בכלל לא מסוגלים לתפוס, שיש לכל אזרח זכות טבעית להחזיק נשק. לא בשביל הגנה עצמית, בלי צורך להסביר לאף אחד למה, אלא פשוט זאת זכותו הטבעית. התיקון השני לחוקה רק מבהיר את הזכות הטבעית הזאת ומסביר שהמלציות שאמורות להתקוממם נגד שלטון עריץ- כלומר נגד הממשל הפדרלי, רצוי שיהיו עם נשק דומה לזה של הצבא.
אם אני לא טועה רק בסוף המאה העשרים היתה פסיקה של בית המשפט העליון שהסבה את התיקון השני יותר לכיוון של הגנה עצמית- אזרחית.
ואצלנו מדובר על טרור, אז לא הייתי משווה בין 2 השווקים/ צורות החשיבה.
בתור מי שמחבב אקדחים ונמצא בצד של רוב אנשי הפורום, אני אומר לכם שגם אני לא קופץ מאושר כאשר אני רואה "סתם" אזרח מסתובב עם נשק.
אני תמיד אהיה מודאג אם הוא מיומן מספיק ואולי בכלל מסכן אותי יותר מאשר מגן עלי.
התקשורת שמחה לסקר כעת את נושאי הנשק אבל גם היום יכניסו אותם למשבצת של גברים/ מיליטנטיים/ קאוביים/ עם שפם.
עדיף לפעול כדי להראות שמי שמחזיק ברשיון יכול להיות כל אחד. כמו שבעל יאכטה/ חובב שעונים/ גולש גלים יכול להיות כל אחד. בלי מאפיינים קיצוניים או אג'נדות לוחמניות יותר מדי.
מה שנמצא בלב שוק הנשק האמריקאי הוא המחשבה הטבעית, שרוב האנשים בארץ בכלל לא מסוגלים לתפוס, שיש לכל אזרח זכות טבעית להחזיק נשק. לא בשביל הגנה עצמית, בלי צורך להסביר לאף אחד למה, אלא פשוט זאת זכותו הטבעית. התיקון השני לחוקה רק מבהיר את הזכות הטבעית הזאת ומסביר שהמלציות שאמורות להתקוממם נגד שלטון עריץ- כלומר נגד הממשל הפדרלי, רצוי שיהיו עם נשק דומה לזה של הצבא.
אם אני לא טועה רק בסוף המאה העשרים היתה פסיקה של בית המשפט העליון שהסבה את התיקון השני יותר לכיוון של הגנה עצמית- אזרחית.
בתור מי שמחבב אקדחים ונמצא בצד של רוב אנשי הפורום, אני אומר לכם שגם אני לא קופץ מאושר כאשר אני רואה "סתם" אזרח מסתובב עם נשק.
התקשורת שמחה לסקר כעת את נושאי הנשק אבל גם היום יכניסו אותם למשבצת של גברים/ מיליטנטיים/ קאוביים/ עם שפם.
עדיף לפעול כדי להראות שמי שמחזיק ברשיון יכול להיות כל אחד. כמו שבעל יאכטה/ חובב שעונים/ גולש גלים יכול להיות כל אחד. בלי מאפיינים קיצוניים או אג'נדות לוחמניות יותר מדי.
- סליקאי כסף

eitan156 כתב:החברה בארה"ב שונה לגמרי לדעתי. מה שמניע שם את שוק הנשק הוא לא המניע הכלכלי (למרות שהוא בהחלט דואג לו).
התחלת יפה , סיימת יפה ובאמצע דחפת את המשפט האומלל הזה.
אין לך שום יכולת וסמכות לקבוע מי מיומן מספיק ומי לא.(ובכלל מה זה "מיומן מספיק"?)
באותה נשימה אני יכול לכתוב את אותו משפט עליך :
בתור מי שמחבב אקדחים ונמצא בצד של רוב אנשי הפורום, אני אומר לכם שגם אני לא קופץ מאושר כאשר אני רואה את "eitan156" האזרח מסתובב עם נשק.
נק' למחשבה.
כל הזמן יש פה הערות וביקורות על כל מיני נושאי נשק ברישיון שנשקם בכספת , שימו לב מה קורה היום במטווחים עם אותם נושאי נשק ,על פי הכתבות בטלויזיה הם הוציאו אותו מהכספת ,הלכו להתאמן ולחזור לכשירות ורק אז התחילו בנשיאה.
כל זה מראה על אחריות אישית, משהו שרבים במדינה הזו איבדו מזמן.
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
ניר ל כתב:הכלבים יכולים להמשיך לנבוח, כל עוד לא תשרור תחושת בטחון ברחובות - השיירה תמשיך לעבור.
נו, באמת, כמה תמימים אפשר להיות? עם כל הכבוד לשבועיים האחרונים, יש מצב שנמשך כבר שנים רבות ושנמצא בראש עדיפויות הציבור. וזה מצב חיסולי חשבונות בעולם התחתון, עארסים שרוצחים ברחובות, מה ששמעתי בשנים האחרונות ומה שתמשיך לשמוע זה: "ואתם עוד רוצים לתת נשק אזרחי לישראלים"? זה העם שלך וזה מצב שרק יילך ויחמיר, כיום היו הקלות בגלל מצב לא רגיל, ההקלות האלו תלכנה ותדעכנה (סליחה מראש על שימוש בעברית "ערכאית") עד שתעלמנה עם תקיפה ראשונה של אזרח בידי אזרח. התפיסה שונה לחלוטין מהאמריקאית. כאן כל מה שערבי זה רע ויהודי זה טוב. אם ערבי תוקף אותך עם מחט, השר מאשר פתאום נשק להגנה עצמית. אם "חייל" של ארגון פשע יורה מאופנוע, או סתם עארס ששולף אולר, אז זה לא הגנה עצמית אלא "אתם רואים מה היה קורה אם היה לו נשק?". בארה"ב התפיסה היא הגנה של אמריקאים בפני אמריקאים, כאן התפיסה היא הגנה של יהודים מפני ערבים. וזה לא ישתנה. "הכלבים יכולים להמשיך לנבוח, כל עוד לא תשרור תחושת בטחון ברחובות - השיירה תמשיך לעבור"? בסדר. ומה יקרה כשהיא תחזור? הם ימשיכו לנבוח? ואם זה יקרה בקרוב? ומה זה בכלל תחושת ביטחון? אני מרגיש בארץ לא בטוח ממזמן, וזה לא בגלל התקפות הטרור, ממש לא. מי שבאמת חושב שיש כאן שינוי גישה טועה לדעתי, אבל מה אני יודע. ימים יגידו.
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד