מה קורה לאחר שחרור מצה"ל לרישיון נשיאת אקדח?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מה קורה לאחר שחרור מצה"ל לרישיון נשיאת אקדח?
אהלן,
אני קצין בשירות קבע בדרגת סרן ושוקל להוציא רישיון לנשיאת אקדח.
אני צפוי להשתחרר מצה"ל בעוד כשנה והשאלה שלי היא מה קורה לרישיון לאחר מכן? האם אדרש מיד עם השחרור להוכיח עילה חדשה? האם הרישיון פשוט נשאר? האם רק בעת חידוש הרישיון לאחר 3 (?) שנים אאלץ להוכיח עילה מחדש? האם יש לציין עילה חדשה (כגון שירות מילואים פעיל) מבלי צורך להוכיח?
מקריאת החוק עולה שיש להוכיח מיד עילה מחדש, השאלה שלי נוגעת לפרקטיקה בה נוהגות הרשויות הרלוונטיות.
אני צפוי להשתחרר מצה"ל בעוד כשנה והשאלה שלי היא מה קורה לרישיון לאחר מכן? האם אדרש מיד עם השחרור להוכיח עילה חדשה? האם הרישיון פשוט נשאר? האם רק בעת חידוש הרישיון לאחר 3 (?) שנים אאלץ להוכיח עילה מחדש? האם יש לציין עילה חדשה (כגון שירות מילואים פעיל) מבלי צורך להוכיח?
מקריאת החוק עולה שיש להוכיח מיד עילה מחדש, השאלה שלי נוגעת לפרקטיקה בה נוהגות הרשויות הרלוונטיות.
- סליקאי ארד

Re: מה קורה לאחר שחרור מצה"ל לרישיון נשיאת אקדח?
שקדצ כתב:אהלן,
הפרקטיקה בה נוהגות הרשויות היא הימור לא ידוע.
או שידרשו ממך להוכיח עילה, או שלא ידרשו כלום.
יכול להיות שרק תידרש לחתום שאתה עדיין עומד בתבחין שבגינו ניתן לך הרישיון ואף אחד לא ידרוש ממך להוכיח אותו, ויכול להיות שלא תקבל טפסי חידוש לפני שתידרש לגשת לפקיד הרישוי להוכיח את העילה מחדש.
בכל מקרה תוציא רישיון, אחר כך אפשר להילחם על כך שהוא יישאר אצלך, אבל אם אין לך אחד, יותר קשה להילחם על כך שתהיה זכאי לאחד.
- סליקאי זהב

2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד