היכן הכי זול להתאמן היום במטווח?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: היכן הכי זול להתאמן היום במטווח?
אני מנסה לארגן פניה מסודרת לכמה מטווחים בארץ ולנסות להשיג מחיר מוזל.
פניתי למנהלי האתר לפני כמה ימים על מנת לראות אם אני יכול לעשות שימוש בשם של "הסליק" לצורך כך. אני עדיין מחכה לתשובה.
ברגע שיהיה משהו מסודר, אעדכן.
בכל מקרה, המחיר הכי זול שאני הצלחתי למצוא עד כה הוא 1.5 ש"ח לכדור (9*19) ברכישה מראש של 500 כדור ב"מטווחי הצפון" בחיפה (ברחוב הנמל).
ברור שערכתי עולה כי חברות שמעסיקות מספר רב של מאבטחים רוכשות כדור (9*19) ב1.17 ש"ח (כלומר 1 ש"ח + מע"מ), כך שאני לא יודע כמה ניתן יהיה להוריד חנויות נשק פחות מ1.5 ש"ח לכדור.
פניתי למנהלי האתר לפני כמה ימים על מנת לראות אם אני יכול לעשות שימוש בשם של "הסליק" לצורך כך. אני עדיין מחכה לתשובה.
ברגע שיהיה משהו מסודר, אעדכן.
בכל מקרה, המחיר הכי זול שאני הצלחתי למצוא עד כה הוא 1.5 ש"ח לכדור (9*19) ברכישה מראש של 500 כדור ב"מטווחי הצפון" בחיפה (ברחוב הנמל).
ברור שערכתי עולה כי חברות שמעסיקות מספר רב של מאבטחים רוכשות כדור (9*19) ב1.17 ש"ח (כלומר 1 ש"ח + מע"מ), כך שאני לא יודע כמה ניתן יהיה להוריד חנויות נשק פחות מ1.5 ש"ח לכדור.
- סליקאי כסף

היי עמית.
אם הבנתי נכון אתה פעיל/ חי באזור חיפה. שווה לנסות "קבוצת צפון" ואולי להפריד "קבוצת מרכז" שיכולה להגיע לרוט/ להב(סקפטי לגבי השת"פ שלהם)/ אימפריאל.
מה מצב המטווחים/ משתתפי פורום בעיר הקודש?
לתחושתי, אנשים כמוני -כלומר מאד רגועים עד ממוצעים במידת ה"רעל" שלהם ולא מליונרים-, מוגבלים מנטלית עד לסכום של 500 ש"ח :) .
אם נגיע ל 1.3 ש"ח אז אפשר להניח קניה של 350-400 כדורים. שזה כח קניה של 3000 כדורים+/- אם יהיו 8 אנשים בקבוצה. זה מספר שנראה לי הגיוני להבטיח לבעלי המטווחים.
שאלה ורעיון LONG SHOOT למי שמבין: אפשר להתארגן עם/ בעזרת חברת שמירה באופן חוקי? אני מתכוון לרכישה איתם ואז להשתמש במטווח ממנו רכשו.
האם יש חברות שמחזיקות מטווח?
מועצות אזוריות?
אם הבנתי נכון אתה פעיל/ חי באזור חיפה. שווה לנסות "קבוצת צפון" ואולי להפריד "קבוצת מרכז" שיכולה להגיע לרוט/ להב(סקפטי לגבי השת"פ שלהם)/ אימפריאל.
מה מצב המטווחים/ משתתפי פורום בעיר הקודש?
לתחושתי, אנשים כמוני -כלומר מאד רגועים עד ממוצעים במידת ה"רעל" שלהם ולא מליונרים-, מוגבלים מנטלית עד לסכום של 500 ש"ח :) .
אם נגיע ל 1.3 ש"ח אז אפשר להניח קניה של 350-400 כדורים. שזה כח קניה של 3000 כדורים+/- אם יהיו 8 אנשים בקבוצה. זה מספר שנראה לי הגיוני להבטיח לבעלי המטווחים.
שאלה ורעיון LONG SHOOT למי שמבין: אפשר להתארגן עם/ בעזרת חברת שמירה באופן חוקי? אני מתכוון לרכישה איתם ואז להשתמש במטווח ממנו רכשו.
האם יש חברות שמחזיקות מטווח?
מועצות אזוריות?
- סליקאי כסף

יש לשים לב לנושא כניסה למטווח זה מתחיל מעשרות בודדות ויכול להגיע ל-75 שקל
נגיד כפול 10 כניסות זה 750 שקל
אם אפשר להשיג ברוט לדוגמא 1.5 שקל לכדור 9 ממ כולל כניסה למטווח בהתניה מסויימת נגיד רכישה של 100 כדורים בכל כניסה, או לחילופין רכישה מראש של כ-500 כדור
נגיד כפול 10 כניסות זה 750 שקל
אם אפשר להשיג ברוט לדוגמא 1.5 שקל לכדור 9 ממ כולל כניסה למטווח בהתניה מסויימת נגיד רכישה של 100 כדורים בכל כניסה, או לחילופין רכישה מראש של כ-500 כדור
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
השאיפה שבמחיר הרכישה המרוכזת תינתן כניסה למטווח ללא עלות נוספת בתור חלק מהחבילה/ בתור שירות לקוחות. הכניסה תהיה למטרת "ירי חופשי" כלומר בהשגחת מנהל המטווח אבל ללא הדרכה/ אימון.
כדי לעזור לקידום העסקה אפשר להגביל ל 4 כניסות ולקבע זמן לסיום העסקה: נניח שנה. מעבר ל4 מטווחים או אחרי שנה, מי שנותרה לזכותו תחמושת, ישלם על כל כניסה למטווח.
דעתי האישית: אני רוצה שכל העסקה תעלה לא יותר מ400-500 ש"ח. ושתכלול לפחות 300 כדורים.
בתנאים פחות טובים, אני חושב שלא יהיו בכלל קופצים.
נראה מה עמית מעלה בחכתו.
כדי לעזור לקידום העסקה אפשר להגביל ל 4 כניסות ולקבע זמן לסיום העסקה: נניח שנה. מעבר ל4 מטווחים או אחרי שנה, מי שנותרה לזכותו תחמושת, ישלם על כל כניסה למטווח.
דעתי האישית: אני רוצה שכל העסקה תעלה לא יותר מ400-500 ש"ח. ושתכלול לפחות 300 כדורים.
בתנאים פחות טובים, אני חושב שלא יהיו בכלל קופצים.
נראה מה עמית מעלה בחכתו.
- סליקאי כסף

גם אני חושב שהעלות צריכה להיות סביב ה1.2 ללכל היותר 1.5 לכדור עם כניסה חינם.
אני חשבתי על בערך 6 אימונים בשנה, אחת לחודשיים, של כ 50 ל 100 כדור לאימון.
אני גם לא רוצה אימון, אלא כניסה וירי עצמאי.
ממה שאני יודע אין עלות שונה ל9x19 לבין 9x17. אני לדוגמה עם קצר, 9x17. כך שאם ה17 לא יכלל, אני לצערי מחוץ להתארגנות.
אני חשבתי על בערך 6 אימונים בשנה, אחת לחודשיים, של כ 50 ל 100 כדור לאימון.
אני גם לא רוצה אימון, אלא כניסה וירי עצמאי.
ממה שאני יודע אין עלות שונה ל9x19 לבין 9x17. אני לדוגמה עם קצר, 9x17. כך שאם ה17 לא יכלל, אני לצערי מחוץ להתארגנות.
- סליקאי זהב

בגלל לוחות זמנים ומשהו שהייתי חייב לבדוק באקדח הלכתי למטווח בלהב שלשום.
החדשות הטובות: המטווח (ל"ירי חופשי", לא חידוש רשיון) עדיין בחינם למי שרוכש אצלם תחמושת.
למרות שהייתי סקפטי בקשר אליהם, אני חייב להם התנצלות קטנה, אפשר להשיג קצת הנחה על התחמושת, אם מבקשים יפה ובתנאי שאתם חברי מועדון והם רואים במחשב שאתם לקוחות שלהם-קניתם אצלם בעבר תחמושת/ נשק/ משהו.
אין להם כ"כ כח להתארגנות של קבוצות/ התחייבות לקניית כמויות וכו'.
החדשות הרעות: ירד לי חלק מתקציב התחמושת :) . אז נצליח לארגן קנייה מרוכזת באזור 1.4 ש"ח, במרכז, אני בפנים רק ב250-300 ש"ח.
החדשות הטובות: המטווח (ל"ירי חופשי", לא חידוש רשיון) עדיין בחינם למי שרוכש אצלם תחמושת.
למרות שהייתי סקפטי בקשר אליהם, אני חייב להם התנצלות קטנה, אפשר להשיג קצת הנחה על התחמושת, אם מבקשים יפה ובתנאי שאתם חברי מועדון והם רואים במחשב שאתם לקוחות שלהם-קניתם אצלם בעבר תחמושת/ נשק/ משהו.
אין להם כ"כ כח להתארגנות של קבוצות/ התחייבות לקניית כמויות וכו'.
החדשות הרעות: ירד לי חלק מתקציב התחמושת :) . אז נצליח לארגן קנייה מרוכזת באזור 1.4 ש"ח, במרכז, אני בפנים רק ב250-300 ש"ח.
- סליקאי כסף

TsurTriger - הזדמנות טובה להחליף לכלי 9X19 :)
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
goral כתב:TsurTriger - הזדמנות טובה להחליף לכלי 9X19 :)
לא מאמין שאחליף נשק בקרוב. למרות שפזלתי לפני חודשיים לאיזו הזדמנות שמצאתי , גלוק 19C במחיר טוב.
- סליקאי זהב

כשאני קורא את הפוסטים האלו, המחירים בארץ הם באמת גבוהים בהשוואה לבין 17 ל 21 סנט/יורו לכדור 9x19 (ללא תלות בגריין, לצורך העניין 124), ופחות למי שיורה בכמויות, 22Lr בכלל מחירים נמוכים בעיקר לי שיורה הרבה בקוטר הזה (כמוני
) ברכישה האחרונה קופסה של 50 ב-3 יורו. יקר לירות בישראל 
- סליקאי ארד

protell, ברכישות קבוצתיות לא יקר. מה שמייקר קצת לקטרים כדולים הוא היעדר reloading.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
נחשב מחדש...
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד