חוות דעת על אקדחים תוצרת SIG SAUER
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
חוות דעת על אקדחים תוצרת SIG SAUER
רציתי לברר איך האקדח הזה מבחינת אמינות מה טווח המחירים שלהם מה ההבדל בין Sig P320ל
P250 Compact
P250 Compact
- סליקאי ארד

Re: חוות דעת על אקדחים תוצרת SIG SAUER
בעבר התייעצתי עם חבר שמכיר טוב מאוד את האקדחים מהשירות הצבאי.
שורה תחתונה, עדיף גלוק. גם מבחינת מבנה, גם הכי קל למכור וגם שכיחות החלקים בגלל ששירותי הביטחון משתמשים בהם רבות.
שורה תחתונה, עדיף גלוק. גם מבחינת מבנה, גם הכי קל למכור וגם שכיחות החלקים בגלל ששירותי הביטחון משתמשים בהם רבות.
- סליקאי זהב

מעניין איפה החבר שירת כי האקדחים האלו לא חברים בשום ארגון חמוש לא משטרה ולא צה"ל
בארץ הSIG היחידי שתמצא בצה"ל הP226.
בP250 והP320 הם פלטפורמות מודולריות שאת יעודן אי אפשר לנצל בארץ. בארה"ב אתה קונה למעשה את השילדה הממוספרת שלהן ומתקינים אותן בגופים בגדלים שונים וקליברים שונים.
עזרתי לבחון את הP250 לקליבר קרבי תחת ניצוחו של אבי מור ואני יכול לומר, ההדק שלו הוא DAO קשה וארוך ואינו ממש מתאים להלך הרוח בישראל. האקדח נוח לאחיזה ומדוייק דיו בירי לחימתי
הP320 הוא הכניסה הראשונה של SIG לעולם הstriker fired הפולימריים וחוות הדעת שלו בעולם חיוביות מאוד, המבנה שלו פשטני למדיי ושוב את היתרון המודולרי שלו אי אפשר לנצל בישראל
בארץ הSIG היחידי שתמצא בצה"ל הP226.
בP250 והP320 הם פלטפורמות מודולריות שאת יעודן אי אפשר לנצל בארץ. בארה"ב אתה קונה למעשה את השילדה הממוספרת שלהן ומתקינים אותן בגופים בגדלים שונים וקליברים שונים.
עזרתי לבחון את הP250 לקליבר קרבי תחת ניצוחו של אבי מור ואני יכול לומר, ההדק שלו הוא DAO קשה וארוך ואינו ממש מתאים להלך הרוח בישראל. האקדח נוח לאחיזה ומדוייק דיו בירי לחימתי
הP320 הוא הכניסה הראשונה של SIG לעולם הstriker fired הפולימריים וחוות הדעת שלו בעולם חיוביות מאוד, המבנה שלו פשטני למדיי ושוב את היתרון המודולרי שלו אי אפשר לנצל בישראל
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
ה320 נראה על פניו כלי נחמד ומניח שעושה את העבודה כמו שצריך כמו כל האקדחים של sig.
על הצד הפחות טוב:
1. ציר קנה גבוה האופייני לרוב האקדחים של זיג
2. מנגנון הדק קבוע עם משקל 5.5 פאונד (אולי אפשר להשיג כל מיני קיטים אפטר מרקט אבל בטוח שלא בארץ).
3. כל הנושא של חלקים חלפים ומחסניות
א.
על הצד הפחות טוב:
1. ציר קנה גבוה האופייני לרוב האקדחים של זיג
2. מנגנון הדק קבוע עם משקל 5.5 פאונד (אולי אפשר להשיג כל מיני קיטים אפטר מרקט אבל בטוח שלא בארץ).
3. כל הנושא של חלקים חלפים ומחסניות
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

אני רק יכול לומר באופן כללי על ז"ז שהאקדח שלהם אמין בצורה מיוחדת.
היה לי כמה שנים F228, והחלפתי רק בגלל הקליבר.
אריה
היה לי כמה שנים F228, והחלפתי רק בגלל הקליבר.
אריה
- תרמתי למען הסליק

אני חושב שאתה מתכוון לP228
F228 זה אקדח אירסופט
F228 זה אקדח אירסופט
"Si Vis Pacem Para bellum"
- תרמתי למען הסליק

7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד