בדיקת היתכנות לסדנת ירי שימושית ומעניינת עבור בעלי רשיון
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
בדיקת היתכנות לסדנת ירי שימושית ומעניינת עבור בעלי רשיון
נרשמתי לאחרונה לסדנה אותה מעביר אחד היורים/ מדריכים הבולטים בארץ ,
אני אישית מגיע מתחום הירי המעשי , אבל נוכחתי לדעת שההדרכה הזו מתאימה לכל מחזיק אקדח, בין אם מנוסה ובין אם לא.
זו שאני משתתף בה כוללת ארבעה מפגשים של שעתיים כ״א , קבוצה קטנה של יורים , ככה שההדרכה היא למעשה אישית, העלות היא כ 750 ₪ וניתן לרכוש תחמושת במרוכז במחיר קרוב למחיר שמשלמים ספורטאים (קצת מעל 1₪ לכדור), כמות התחמושת שיורים היא כ 800 כדור. ( מחיר התחמושת נפרד ממחיר ההשתתפות).
אני אמנם מחזיק מעל 20 שנה באקדח, מתאמן מאד אינטנסיבי ובשנים האחרונות יורה אלפי כד׳ בשנה במסגרת ירי מעשי, למרות זאת יצאתי עם חיוך וסיפוק כבר מהמפגש הראשון, כמוני גם שאר המשתתפים שחלקם ספורטאים וותיקים ואפילו מדריך ירי וותיק מכוחות הבטחון. כל זה רק הולך להשתפר במפגשים הבאים.... את המדריך אני מכיר וגם מתאמן אצלו לעיתים במסגרת קבוצתית של ירי מעשי, אבל אין כמו אימון אישי.
לא רוצה לפרסם פרטים בלי לברר איתו אם זה מתאים לו/ ערוך לזה , אבל אם יש כאן כאלו שמעוניינים להצטרף לסדרת אימונים כזו - אשמח לברר היתכנות. ( רצוי לצרף פרטים כמו איזור מגורים, נסיון וסוג האקדח, אפשר בה״פ) .
אני אישית מגיע מתחום הירי המעשי , אבל נוכחתי לדעת שההדרכה הזו מתאימה לכל מחזיק אקדח, בין אם מנוסה ובין אם לא.
זו שאני משתתף בה כוללת ארבעה מפגשים של שעתיים כ״א , קבוצה קטנה של יורים , ככה שההדרכה היא למעשה אישית, העלות היא כ 750 ₪ וניתן לרכוש תחמושת במרוכז במחיר קרוב למחיר שמשלמים ספורטאים (קצת מעל 1₪ לכדור), כמות התחמושת שיורים היא כ 800 כדור. ( מחיר התחמושת נפרד ממחיר ההשתתפות).
אני אמנם מחזיק מעל 20 שנה באקדח, מתאמן מאד אינטנסיבי ובשנים האחרונות יורה אלפי כד׳ בשנה במסגרת ירי מעשי, למרות זאת יצאתי עם חיוך וסיפוק כבר מהמפגש הראשון, כמוני גם שאר המשתתפים שחלקם ספורטאים וותיקים ואפילו מדריך ירי וותיק מכוחות הבטחון. כל זה רק הולך להשתפר במפגשים הבאים.... את המדריך אני מכיר וגם מתאמן אצלו לעיתים במסגרת קבוצתית של ירי מעשי, אבל אין כמו אימון אישי.
לא רוצה לפרסם פרטים בלי לברר איתו אם זה מתאים לו/ ערוך לזה , אבל אם יש כאן כאלו שמעוניינים להצטרף לסדרת אימונים כזו - אשמח לברר היתכנות. ( רצוי לצרף פרטים כמו איזור מגורים, נסיון וסוג האקדח, אפשר בה״פ) .
נערך לאחרונה על ידי ניר ל בתאריך 01 נובמבר 2015, 13:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי טיטניום

Re: בדיקת היתכנות לסדנת ירי שימושית ומעניינת עבור בעלי רשיון
אשמח לקבל פרטים ולדעתי איתי עוד שני חברים
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
איפה מתקיימת ההדרכה?
"האדם שבטנק ינצח..."
אשמח להשתתף באיזור הצפון.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
לגבי האיפה - אני משתתף במטווח אשדוד, אני מניח שאם יש מספר אנשים שמעוניינים במיקום צפוני אז לא צריכה להיות בעיה מיוחדת , סה״כ מדובר בקבוצה של 6-8 איש, לא מצריך לוגיסטיקה מרחיקת לכת מלבד לשכור מטווח במיקום נוח ובשעה נוחה.
אין לי קשר מסחרי כלשהו,אצטרך כאמור לברר ברגע שאדע מה לשאול...
אין לי קשר מסחרי כלשהו,אצטרך כאמור לברר ברגע שאדע מה לשאול...
- סליקאי טיטניום

האם ניתן לפרסם את שם המדריך?
פחות -לרוב זה יותר,,
אשלח בפרטי לכל מי שביקש.
- סליקאי טיטניום

מעוניין להצטרף. אני מגוש דן.
- סליקאי ארד

8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1