מטרות נעות

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: מטרות נעות

על ידי glock34 » 03 נובמבר 2015, 16:55

כן כן אני מבין בדיוק למה הספורט הזה לא תופס תאוצה בארץ.
אני מנסה לעודד בחור שמנסה לקחת ברצינות את נושא הירי ולמקסם אותו למטרות ביטחון, ופה הוא מקבל וויכוח על עלויות מועדונים כדורים ושאר ירקות.
ספורט מעולה שווה כל שקל או דולר שתשלם בכדי להתאמן ולמקסם את איכויות הירי שלך ומתן מענה בשעת חירום. כרגע אין אופציה אחרת (גם לא בארץ האפשרויות) צריך לקחת בחשבון גם אימונים תחמושת והדרכה המחיר לא עוצר בקניית האקדח, ואם כן אז עדיף מטרייה או מערוך.
אז כן 3000 ש"ח על קורס (שגם בו תלמד דבר או שתיים)
1200 ש"ח גוזרים עלייך קופון (מה לעשות גם הם צריכים פרנסה חחח)
כדורים במחיר נמוך (תירה יותר תחסוך יותר)
ה 4200 ש"ח יקדמו אותך עשרות אלפי כדורים מבוזבזים בכדי להגיע לרמה ממוצעת.
It's not the arrow it's the indian
סליקאי זהב
סליקאי זהב

Re: מטרות נעות

על ידי ניר ל » 03 נובמבר 2015, 18:44

אם להתעלם מהשחיתות שכנראה קיימת בצפון הארץ, מי שגוזר קופון מענף הירי המעשי היא התאחדות הקליעה והעומד בראשה, האדון יאיר דוידוביץ׳.
היות שלא מדובר בענף אולימפי, אין לעסקני ההתאחדות שום עניין בו. לא רק שהוא לא מקודם, אפילו עושים לא מעט מהלכים כדי לדכא אותו.
בעבר הוכפף הענף להתאחדות הקליעה ונעשה תלוי בה, כמו כן קיבלה ההתאחדות את סמכויות הרישוי , מי שמעוניין יכול לקרוא מאמר של אבי מור בעמוד הבית של הסליק. עלות קורס ירי מעשי ועלות שנתית כוללת מאות ₪ כופר להתאחדות.
המועדונים לא מרוויחים כסף ולא גוזרים קופונים, ראשי המועדונים וראשי הענף מוציאים כסף מכיסם.
מועדון ראשל״צ למשל מקיים שני אימונים בשבוע - שוכר מטווח ורוכש ציוד עזר שמתכלה (שדריות, מטרות קרטון, דבקים, מדבקות, מהדקים ומה לא), משלם עבור מדריכים מהחוץ לחלק מהאימונים. יש שני חברים וותיקים בסה״כ שמגיעים כמעט לכל אימון ולכל תחרות, דואגים לגזברות,רכישת תחמושת, הובלת נשק, ארגון תחרויות ורישומים, מדריכים את רוב האימונים בעצמם ומה לא... שניהם אנשים עם משפחות ועבודה. אני בהחלט רואה לאן הולך הכסף שאני משלם למועדון.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד