השוואה בין גלוק לs&w
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
השוואה בין גלוק לs&w
שלום לכולם
אני מעוניין להחליף את הנשק שברשותי לאחד משלושת הנשקים הבאים, אבקש את עזרתכם בהשוואה בינהם:
1. גלוק 26 - ידוע לי שהוא כולל מחסנית של 10 כדורים ואפשר להחליף מחסנית ליותר
2. גלוק 43 - כולל מחסנית של 7 כדורים.
3. s&w shield - כולל 2 מחסניות 7 ו 8 כדורים
אשמח לקרוא מידע לגבי אמינות, דיוק, נוחות (גם ירי) וחוות דעת כללית לצורך קבלת החלטה
תודה מראש
אני מעוניין להחליף את הנשק שברשותי לאחד משלושת הנשקים הבאים, אבקש את עזרתכם בהשוואה בינהם:
1. גלוק 26 - ידוע לי שהוא כולל מחסנית של 10 כדורים ואפשר להחליף מחסנית ליותר
2. גלוק 43 - כולל מחסנית של 7 כדורים.
3. s&w shield - כולל 2 מחסניות 7 ו 8 כדורים
אשמח לקרוא מידע לגבי אמינות, דיוק, נוחות (גם ירי) וחוות דעת כללית לצורך קבלת החלטה
תודה מראש
- סליקאי ארד

Re: השוואה בין גלוק לs&w
גם אני מתכוון לבדוק השבוע את שלושת הכלים האלו, מקווה שניתן לבצע בהם גם ירי נסיון אצל מאיר רוט,
ה26 בעל מחסנית דו טורית אז לא כ״כ בר השוואה.
הנטייה כרגע היא לכוון השילד.
- סליקאי טיטניום

על גלוק 26 אין מה להרחיב אמין קופצני גלוק ככל גלוק דובר נאמר וסוקר רבות
אחרי תקופה לא ארוכה מידי עם השילד וכמות נאה של כדורים
הכלי פשוט פגז של כלי, אפילו מגיע עם כוונות ברזל מעולות מהחברה וחוסך 500 שקל בהחלפת כוונות
ומגיע עם מחסנית 7 ומחסנית 8 (וה-8 זה לא עקב +1 זה מחסנית ארוכה יותר מהיצרן)
קיצר רק דברים טובים יש לי להגיד,
גלוק 43 חדש פחות מוכר פה בארץ אבל בגלל שזה גלוק סביר להניח שאיך לאמר...זה יהיה גלוק!
אמין ועושה את העבודה ללא שאלות מיותרות,
אחרי תקופה לא ארוכה מידי עם השילד וכמות נאה של כדורים
הכלי פשוט פגז של כלי, אפילו מגיע עם כוונות ברזל מעולות מהחברה וחוסך 500 שקל בהחלפת כוונות
ומגיע עם מחסנית 7 ומחסנית 8 (וה-8 זה לא עקב +1 זה מחסנית ארוכה יותר מהיצרן)
קיצר רק דברים טובים יש לי להגיד,
גלוק 43 חדש פחות מוכר פה בארץ אבל בגלל שזה גלוק סביר להניח שאיך לאמר...זה יהיה גלוק!
אמין ועושה את העבודה ללא שאלות מיותרות,
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
ניר ל כתב:גם אני מתכוון לבדוק השבוע את שלושת הכלים האלו, מקווה שניתן לבצע בהם גם ירי נסיון אצל מאיר רוט,
אצל רוט אין 26 להשכרה שניתן לירות עליו (ביררתי השבוע).
Glock 26 GEN4
ממליץ על הקישור הנ"ל:
https://www.youtube.com/watch?v=8pHdg4F15aQ
ובכלל סרטונים של הבחור הזה הם ממש טובים.
https://www.youtube.com/watch?v=8pHdg4F15aQ
ובכלל סרטונים של הבחור הזה הם ממש טובים.
- סליקאי כסף

יותר חשוב לי לירות בשילד / 43, אם לא ניתן לפני הקנייה זה מאד מבאס.
היקוק45 זה נחמד, אבל לא מלמד אותנו כלום, הוא יורה טוב בכל אקדח, לפעמים הוא בוחן הרבה סוגי תחמושת (לא שלנו יש הרבה מה לעשות עם זה גם...). אם האקדח היה בשבילי הייתי מיתרגל למה שלא יהיה,
הבעיה שזה אקדח עבור קרוב משפחה שהנוכחי שלו שוכב בארון 35 שנים (ברטה 7.65 ), אם הוא לא יהיה בלתי מורגש - גם זה יגיע מהר מאד לכספת לכן הסאב- קומפקט זה הכוון אבל יהיה חבל לקנות ולהיווכח שהוא לא מסוגל להשתלט עליו .
היקוק45 זה נחמד, אבל לא מלמד אותנו כלום, הוא יורה טוב בכל אקדח, לפעמים הוא בוחן הרבה סוגי תחמושת (לא שלנו יש הרבה מה לעשות עם זה גם...). אם האקדח היה בשבילי הייתי מיתרגל למה שלא יהיה,
הבעיה שזה אקדח עבור קרוב משפחה שהנוכחי שלו שוכב בארון 35 שנים (ברטה 7.65 ), אם הוא לא יהיה בלתי מורגש - גם זה יגיע מהר מאד לכספת לכן הסאב- קומפקט זה הכוון אבל יהיה חבל לקנות ולהיווכח שהוא לא מסוגל להשתלט עליו .
- סליקאי טיטניום

אם אותו קרוב משפחה מתכוון לקחת ברצינות את התחום
אז עם אימון ראוי אפשר להגיע לתוצאות טובות עם כל נשק כמעט
אם הוא לא מתכוון אז זאת כבר בעיה
עד כמה שידוע לי אין בארץ 43/שילד לירי ניסוי
אני יודע שברתע אם מבקשים יפה יש מצב לירות 3/4 כדורים כדי להרגיש את הכלי
אצלי הפער במחירים הכריע בצורה ברורה לכיוון השילד,
הפער בינהם במקרה שלי עמד על 1250 שקל + השילד מגיע עם כוונות ברזל, והגלוק פלסטיק
ומבחינתי אין דבר כזה כוונת פלסטיק כך שלפער מתווסף צורך של עוד כ-400 שקל על כוונות ברזל
1650 שקל עבור גלוק 43 במקום שילד ממה לא נראה לי הגיוני
אז עם אימון ראוי אפשר להגיע לתוצאות טובות עם כל נשק כמעט
אם הוא לא מתכוון אז זאת כבר בעיה
עד כמה שידוע לי אין בארץ 43/שילד לירי ניסוי
אני יודע שברתע אם מבקשים יפה יש מצב לירות 3/4 כדורים כדי להרגיש את הכלי
אצלי הפער במחירים הכריע בצורה ברורה לכיוון השילד,
הפער בינהם במקרה שלי עמד על 1250 שקל + השילד מגיע עם כוונות ברזל, והגלוק פלסטיק
ומבחינתי אין דבר כזה כוונת פלסטיק כך שלפער מתווסף צורך של עוד כ-400 שקל על כוונות ברזל
1650 שקל עבור גלוק 43 במקום שילד ממה לא נראה לי הגיוני
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
ניר ל כתב:יותר חשוב לי לירות בשילד / 43, אם לא ניתן לפני הקנייה זה מאד מבאס.
מעבר לירי התכוונתי להשוואות שהוא עשה. אותך אולי זה לא לימד כלום, אותי כן :) (אולי כי אני לא חסיד גדול של המותג).
- סליקאי כסף

הערוץ ביוטיוב של היקוק45 הוא הכי אינפורמטיבי ומקצועי שמצאתי.
אני לומד שם המון.
אני לומד שם המון.
Glock 26 GEN4
חזרתי עכשיו מבילוי של מעל שעתיים אצל רוט,
דבר ראשון את הברטה 70 שהוא מחזיק וחווה עמה הרבה מעצורים, החזרתי לשמישות אחרי טיפול קצר במחסנית, פירקתי את מלאי התחמושת שנשאר לו, מודה שלקח לי כמה כדורים כדי להתאפס עליו, הגיע זמנו ולו משום הקוטר והקושי של אדם לא מיומן לתפעל אותו.
השילד קיים אצל רוט, אבל לא דוחפים אותו, לנסות בירי את מרבית האקדחים לא ניתן, זה קצת מוזר בעיניי שכל סוכנות מכירת רכב מחזיקה רכבי הדגמה וחנויות נשק לא, כנראה מעיד שוב על מצבו העגום של הענף...
מה שקרה בסוף זה שמבחינתו של הדוד שלי, לא היה הבדל בין הדגמים החד טוריים לדו טוריים, אז השילד וה 43 ירדו מהפרק,
חוסר הנצרה בגלוק 26 נראה לו שערורייתי ולא הצלחתי לשכנע אותו שזה בסדר ואפילו עדיף...
בסוף ניסינו בירי את הברטה סטורם ואת ה cz rami , הבחירה נפלה על הרמי ללא ספק. לא עשיתי אפילו שעורי בית בית על הדגמים האלו, זה רק מראה מה ההבדל בין הדיון התיאורטי לבדיקה המעשית...
אני מכיר וסומך על cz75 ועל מאיר רוט , לי הרמי הרגיש מצויין ביד ועל המטרה, דוד שלי גם פגע איתו יפה מאד למרות שהוא לא יורה מעבר לחידושי רשיון, קצת הסברים שלי ובדיקת אחיזה והדק, מדריך ירי טוב שנכח באימון ועזר, התוצאות היו ממש טובות מקובצות ובמרכז המטרה.
דבר אחד שעלה לי עכשיו בחיפוש - אקדח האימון היה עם גוף אלומיניום ואילו האקדח הנרכש הוא עם גוף פולימרי, קראתי שהייתה בעיה עם הגופים הפולימריים ושבאיזה שלב הפסיקו לייצרם (כנראה שלתקופה) , מישהו מכיר ויכול לשפוך אור ?
דבר ראשון את הברטה 70 שהוא מחזיק וחווה עמה הרבה מעצורים, החזרתי לשמישות אחרי טיפול קצר במחסנית, פירקתי את מלאי התחמושת שנשאר לו, מודה שלקח לי כמה כדורים כדי להתאפס עליו, הגיע זמנו ולו משום הקוטר והקושי של אדם לא מיומן לתפעל אותו.
השילד קיים אצל רוט, אבל לא דוחפים אותו, לנסות בירי את מרבית האקדחים לא ניתן, זה קצת מוזר בעיניי שכל סוכנות מכירת רכב מחזיקה רכבי הדגמה וחנויות נשק לא, כנראה מעיד שוב על מצבו העגום של הענף...
מה שקרה בסוף זה שמבחינתו של הדוד שלי, לא היה הבדל בין הדגמים החד טוריים לדו טוריים, אז השילד וה 43 ירדו מהפרק,
חוסר הנצרה בגלוק 26 נראה לו שערורייתי ולא הצלחתי לשכנע אותו שזה בסדר ואפילו עדיף...
בסוף ניסינו בירי את הברטה סטורם ואת ה cz rami , הבחירה נפלה על הרמי ללא ספק. לא עשיתי אפילו שעורי בית בית על הדגמים האלו, זה רק מראה מה ההבדל בין הדיון התיאורטי לבדיקה המעשית...
אני מכיר וסומך על cz75 ועל מאיר רוט , לי הרמי הרגיש מצויין ביד ועל המטרה, דוד שלי גם פגע איתו יפה מאד למרות שהוא לא יורה מעבר לחידושי רשיון, קצת הסברים שלי ובדיקת אחיזה והדק, מדריך ירי טוב שנכח באימון ועזר, התוצאות היו ממש טובות מקובצות ובמרכז המטרה.
דבר אחד שעלה לי עכשיו בחיפוש - אקדח האימון היה עם גוף אלומיניום ואילו האקדח הנרכש הוא עם גוף פולימרי, קראתי שהייתה בעיה עם הגופים הפולימריים ושבאיזה שלב הפסיקו לייצרם (כנראה שלתקופה) , מישהו מכיר ויכול לשפוך אור ?
- סליקאי טיטניום

rubimor כתב:ניר ל כתב:יותר חשוב לי לירות בשילד / 43, אם לא ניתן לפני הקנייה זה מאד מבאס.
מעבר לירי התכוונתי להשוואות שהוא עשה. אותך אולי זה לא לימד כלום, אותי כן :) (אולי כי אני לא חסיד גדול של המותג).
הכוונה שלי לא להקניט חלילה, כמובן שהוא מספק הרבה אינפורמציה, הבעיה היא שבארץ אין לנו לא את האלטרנטיבות שהוא משווה לרוב וגם לא את סוגי התחמושת לבחור מהם. מעבר לכל זה יש לו כפות ידיים ענקיות, למרות זאת הוא יורה מדוייק ומהר כמעט עם כל אקדח שהוא לוקח ליד, גם לא בר השוואה אלינו לצערי...
- סליקאי טיטניום

גם אני שמתי לב לזה. הוא כל הזמן "מתנצל" שיש לו כפות ידיים גדולות, אבל אז הוא לוקח כל פלוץ ופוגע בהכל.
- סליקאי כסף

הראמי הקודם בהתחלה הוצע במתכת ופולימר, בשלב מסויים הופסק יצור הפולימר
ושעשו "עדכון גירסה" לראמי בהתחלה לא היה פולימר רק מתכת, בשלב מסויים החלו לייצר פולימר לראמי נקרא לזה דור 1.1, לא ידוע על בעיות בדורות האלו
בנוגע לחוסר הרצון שלהם לדחוף שילד מדובר בעיקר במניעים מסחריים נטו, אני קניתי שם שילד אגב :), וזה גם תלוי מאוד עם מי מדברים שם אם תרצה נרחיב בפרטי אבל יש כאלו שבעד יש כאלו שפחות ויש כאלו שממש פחות.
אני מאוד אוהב ומעריך את בית העסק ואת העובדים ועם כל זאת מספיק לפתוח את העיניים והאוזניים ולחרוש קצת את העולם כדי להבין שהשילד הוא אחד האהודים אם לא האהוד ביותר בקטגוריה שלו בעולם היום,
ושעשו "עדכון גירסה" לראמי בהתחלה לא היה פולימר רק מתכת, בשלב מסויים החלו לייצר פולימר לראמי נקרא לזה דור 1.1, לא ידוע על בעיות בדורות האלו
בנוגע לחוסר הרצון שלהם לדחוף שילד מדובר בעיקר במניעים מסחריים נטו, אני קניתי שם שילד אגב :), וזה גם תלוי מאוד עם מי מדברים שם אם תרצה נרחיב בפרטי אבל יש כאלו שבעד יש כאלו שפחות ויש כאלו שממש פחות.
אני מאוד אוהב ומעריך את בית העסק ואת העובדים ועם כל זאת מספיק לפתוח את העיניים והאוזניים ולחרוש קצת את העולם כדי להבין שהשילד הוא אחד האהודים אם לא האהוד ביותר בקטגוריה שלו בעולם היום,
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
ברור, זה לא אקדח שהם מייבאים ויותר קשה להם לעמוד מאחוריו, הוצע לי ע״י מישהו מקושר לגשת ללהב ולקבל שם הנחה יפה על מחיר האקדח, גם הובטח לי שהם שינוי את הגישה שלהם לחיוב ושזה לא מה שהיה פעם.
עדיין העדפתי להגיע לרוט. לא משנה כמה ארוך תור הממתינים - כשמגיע תורך הם מתייחסים אליך כאילו אתה שם לבד.
אם הייתה התלבטות לגבי אקדח חד טורי הייתי ממליץ לו לקחת את השילד, אבל היות שלא היה מבחינתו הבדל בנוחות הנשיאה - החליט ללכת על דגם דו-טורי עם יותר כדורים. גם הראמי אגב מקבל מחסניות cz ארוכות.
נ.ב. עשיתי בהזדמנות הזו גם סיבוב על p07 , חלוקת המשקל הייתה לי מאד מוזרה, אולי אני כבר רגיל מדי למסה של השדואו שלי.
אני משתמש בו כבר שנתיים בתור אקדח עיקרי לירי מעשי שיורה כל שבוע. כשאני עובר לגלוק ההרגשה בירי היא של איירסופט, חוזר מייד לתמונת כוונת, הירי נהיה הרבה יותר מהיר ומאד מדוייק. לעומת זאת עם ה p07 שהרבה יותר קרוב לשדואו מכל הבחינות, לא הרגשתי בנוח. מוזר.
לעניין המחיר - קיבלנו זיכוי של 450 ₪ על האקדח הישן, זה ברור שזו הנחה שלא קשורה למצב האקדח וליכולת שלהם לעשות איתו משהו - גם אם היה ניתן לסחור בו הוא היה הולך להתכה. הזיכוי תלוי כמובן בסוג האקדח שקונים. אז גם מבחינת מחיר אין טענות.
עדיין העדפתי להגיע לרוט. לא משנה כמה ארוך תור הממתינים - כשמגיע תורך הם מתייחסים אליך כאילו אתה שם לבד.
אם הייתה התלבטות לגבי אקדח חד טורי הייתי ממליץ לו לקחת את השילד, אבל היות שלא היה מבחינתו הבדל בנוחות הנשיאה - החליט ללכת על דגם דו-טורי עם יותר כדורים. גם הראמי אגב מקבל מחסניות cz ארוכות.
נ.ב. עשיתי בהזדמנות הזו גם סיבוב על p07 , חלוקת המשקל הייתה לי מאד מוזרה, אולי אני כבר רגיל מדי למסה של השדואו שלי.
אני משתמש בו כבר שנתיים בתור אקדח עיקרי לירי מעשי שיורה כל שבוע. כשאני עובר לגלוק ההרגשה בירי היא של איירסופט, חוזר מייד לתמונת כוונת, הירי נהיה הרבה יותר מהיר ומאד מדוייק. לעומת זאת עם ה p07 שהרבה יותר קרוב לשדואו מכל הבחינות, לא הרגשתי בנוח. מוזר.
לעניין המחיר - קיבלנו זיכוי של 450 ₪ על האקדח הישן, זה ברור שזו הנחה שלא קשורה למצב האקדח וליכולת שלהם לעשות איתו משהו - גם אם היה ניתן לסחור בו הוא היה הולך להתכה. הזיכוי תלוי כמובן בסוג האקדח שקונים. אז גם מבחינת מחיר אין טענות.
- סליקאי טיטניום

אין על השירות של רוט לכן הקשבתי לכל מה שיש להם להגיד על השילד ובסוף קניתי מהם שילד :)
אין ספק שמבחינת תמחור ב-CZ יש להם משחק הכי גדול שיש,
חבר שהחליף יריחו ברזל ל-P07 קיבל על הריחו זיכוי של 800 שקל,
במידה והיה לוקח גלוק אז הזיכוי הפך ל-300 שקל,
וסך הכל זה בסדר זה עסק למטרות רווח לא לשם שמים, ועם השירות שלהם שירוויחו ותפרנסו ויהיו מרוצים והכי חשוב שישארו בתמונה לעוד שנים רבות
אין ספק שמבחינת תמחור ב-CZ יש להם משחק הכי גדול שיש,
חבר שהחליף יריחו ברזל ל-P07 קיבל על הריחו זיכוי של 800 שקל,
במידה והיה לוקח גלוק אז הזיכוי הפך ל-300 שקל,
וסך הכל זה בסדר זה עסק למטרות רווח לא לשם שמים, ועם השירות שלהם שירוויחו ותפרנסו ויהיו מרוצים והכי חשוב שישארו בתמונה לעוד שנים רבות
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד