החלפת אקדח בעזרת ההקלות הזמניות

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

החלפת אקדח בעזרת ההקלות הזמניות

על ידי ברק ש » 08 נובמבר 2015, 12:17

שלום לכולם

אני מעוניין להחליף את האקדח שברשותי אבל העילה שלי לא ממש בתוקף.
שמעתי תשובות סותרות ואשמח אם מישהו יודע את התשובה בוודאות/יש לו יכולת לברר מול הבט"פ יענה לי.
העילה שלי היא "עבודה ביישוב זכאי" ואין לי עדיין 10 שנים לרשיון האם כשאגיע לפקיד לאחר אימון ורכישה של אקדח חדש, עם שטר המכר ושטר אישור על הפקדת האקדח הישן, הוא רק יחתום לי ואגש שמח וטוב לב לאסוף את הכלי מהחנות או שיבקש להצדיק את העילה?

תודה רבה
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: החלפת אקדח בעזרת ההקלות הזמניות

על ידי itamar » 08 נובמבר 2015, 13:29

ותק של 10 שנים לרשיון כבר לא רלוונטי כיוון שהתבחין שלך בוטל.
כרגע אם אני מבין נכון, המשרד לבטפ קיבל הנחייה לדלג על בדיקת עמידה בתבחין בחידושים שיהיו בשנה הקרובה.

מה יהיה אח"כ רק הקב"ה יודע.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ברק ש » 08 נובמבר 2015, 13:53

איתמר תודה.

באמת בחידושי הרישיון עד היום אף פעם לא נתבקשתי להציג אישורים, השאלה אם כשאני בא להחליף באמצע תקופה מיוזמתי יש סיכוי שאשאר בלי כלום ואז עדיף לי כבר להישאר עם הנשק הישן וגמרנו או שההנחיה היא שכשאני בא בתקופה הזו של ההקלות פשוט יחתמו לי על הרישיון החדש על סמך הרישיון לנשק הישן וגמרנו?

מישו אולי כבר הספיק לנסות להחליף נשק בחודש האחרון?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי gilead1 » 08 נובמבר 2015, 15:46

אני החלפתי לפני שבוע אבל היה לי תבחין משמר ואני מחזיק אקדח ברישיון משנת 89.
בהחלפה שונה לי התבחין, עכשיו רשום "מתוקף הוראת מעבר״ והרישיון ניתן לי רק עד סוף התוקף של הישן, דהיינו ל 10 חודשים.

מה המשמעויות של כל זה? - אין לי מושג %1
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי goral » 08 נובמבר 2015, 16:13

עיניין התוקף זה בסדר
כי הרישיון בישראל מחולק לפי איזה חירטוט מוזר של מספרי תעודות זהות
כל שאם החידוש שלך כל שלוש שנים בתאריך מסויים שם הוא ישאר, אם הייתי מחליף נשק 60 יום לפני חידוש היית מקבל רישיון ל-60 יום, ואם שנתיים לפני, אז שנתיים קדימה
Glock 19C
S&W MP Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי argra11 » 08 נובמבר 2015, 20:02

ציטוט מתוך המשרד לביטחון פנים
תבחינים (קריטריונים) למתן רישיון להחזקת כלי יריה ברישוי פרטי :
8. תחילה והוראות מעבר:
הוראות אלה יחולו ביום חתימתן.
מי שבמועד האמור היה בעל רישיון כדין ולפי הוראות אלה אינו זכאי לרישיון, ימשיך רישיונו להיות בתוקף עד למועד פקיעתו של הרישיון, או למשך שישה חודשים, לפי המוקדם.
על אף האמור בהוראות אלה, מי שבמועד תחילתן החזיק ברישיון כדין אקדח, רובה אויר או אקדח אויר, במשך 10 שנים או יותר ברצף; או רובה ציד (כדוריות), רובה זעיר או רובה צבאי, במשך 15 שנים או יותר ברצף – יהיה רשאי (הערה שלי :הוא גם רשאי לא לחדש) ראש האגף להאריך לאותו אדם את תוקף הרישיון לתקופת רישיון נוספת בכל פעם, אף אם אינו עומד בתבחין.
ראש האגף לא יאריך את תוקף הרישיון כאמור בסעיף קטן ג, אם התקיים אחד מאלה:
בעל הרישיון הורשע בעבירה שיש בה, לדעת ראש האגף, (הערה שלי : אין שום קריטריונים היום כן , מחר לא) כדי לשלול הארכה כאמור;
המחזיק ברישיון לא נשמע להוראות הרשות המוסמכת, לרבות איחור בחידוש רישיון, הימנעות מהפקדת כלי היריה במועד שנדרש לכך, או הפרתם של תנאים, הגבלות או הוראות נוספות הנוגעות לרישיון; (הערה שלי : איזה הוראות ? אפילו הוראות עתידיות , בקיצור , כל דבר שראש האגף ימציא ממוחו הקודח.)
לדעת ראש האגף ישנם טעמים אחרים (הערה שלי : שוב , כל דבר שראש האגף ימציא ממוחו הקודח) לכך שאין להאריך את תוקף הרישיון כאמור.
החלפתו של כלי יריה המוחזק לפי הוראות מעבר אלה תאושר, בתנאי שכלי היריה שאותו מבוקש להחליף יימסר תוך שישים יום, באחת מאלה:
לצורך השבתתו השבתת קבע, לפי נהלי הרשות המוסמכת;
לסוחר כלי יריה מורשה או למשטרת ישראל.
כלי יריה שנמסר לסוחר כלי יריה מורשה או למשטרת ישראל כאמור לעיל, לא יינתן לגבי כל
רישיון, רישיון מיוחד או הרשאה לפי החוק.
נגנב או אבד כלי היריה המוחזק לפי הוראות מעבר אלה, לא תאושר החזקת כלי יריה אחר תחתיו, אלא לאחר בקשת רישיון חדש, בכפוף לעמידה בתבחין תקף ובאישור משטרת ישראל. באישור כאמור תובא בחשבון עמידתו של המבקש בתנאים האמורים בסעיף 15(א)(2) לחוק.

gilead1:
בהחלפה שונה לי התבחין, עכשיו רשום "מתוקף הוראת מעבר״ והרישיון ניתן לי רק עד סוף התוקף של הישן, דהיינו ל 10 חודשים.

המשמעות היא שעברת ממצב שהיה לך תבחין למצב שאתה נתון לחסדי מצב הרוח של ראש האגף.
עכשיו יקומו כל "המרדימים" למיניהם (שמאז שאני מכיר את עצמי בכל פעם שהיו גזירות חדשות הם הסבירו ש"לא קרה כלום") ויגידו לך שבעצם לא קרה כלום והכל נשאר כשהיה.
בעוד כמה שנים יקום ראש האגף על צד שמאל ויגיד לפקידיו שלא לחדש רישיונות לחלק מאלו עם "מתוקף הוראת מעבר" (סתם מספרים : נגיד 10000 מתוך המאה אלף הקיימים היום ) .מתוך ה10000 , 9000 יחזירו את כלי היריה כי אין להם כח להתמודד עם המערכת.
ה1000 הנותרים , רובם (900?) יקלידו פה למוות ויגידו שזו מדיניות פסולה ולא חוקית ולמה מישהו (אחר ,כמובן) לא מגיש בג"ץ , ובסופו של יום גם הם יחזירו.
המאה הנותרים יעשו רעש כזה שראש האגף יקח אותם הצידה ויסגור איתם עסקה שלהם הוא מחדש כרגע ושלא יספרו לאף אחד אחר שלהם חידשו , הם מצידם יודו לו מאד ,ינשקו את כף ידו וישמחו על מזלם הטוב.
וככה נוצר לו הצבע האדום.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי akunh » 08 נובמבר 2015, 22:58

נראה כמו תרגיל דבש .לא נאפשר להחליף נשק לתבחין משמר נייבש אותם .לאחר כמה שנים נאפשר להם להחליף נתרום למשטרה נשק בחינם. בעלי רשיון משמר יעברו למצב של מתוקף הוראת מעבר .נחליט מתי ההוראת מעבר מסתיימת בשרירות בלי יותר מידי חשבון .זה הפחד שלי בהחלפה של הנשק שזה סוג של קומבינה של המדינה להוציא מיד האזרחים רשיונות .
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Everest » 09 נובמבר 2015, 10:53

argra11 כתב:
ציטוט מתוך המשרד לביטחון פנים
תבחינים (קריטריונים) למתן רישיון להחזקת כלי יריה ברישוי פרטי :
8. תחילה והוראות מעבר:
הוראות אלה יחולו ביום חתימתן.
מי שבמועד האמור היה בעל רישיון כדין ולפי הוראות אלה אינו זכאי לרישיון, ימשיך רישיונו להיות בתוקף עד למועד פקיעתו של הרישיון, או למשך שישה חודשים, לפי המוקדם.
על אף האמור בהוראות אלה, מי שבמועד תחילתן החזיק ברישיון כדין אקדח, רובה אויר או אקדח אויר, במשך 10 שנים או יותר ברצף; או רובה ציד (כדוריות), רובה זעיר או רובה צבאי, במשך 15 שנים או יותר ברצף – יהיה רשאי (הערה שלי :הוא גם רשאי לא לחדש) ראש האגף להאריך לאותו אדם את תוקף הרישיון לתקופת רישיון נוספת בכל פעם, אף אם אינו עומד בתבחין.
ראש האגף לא יאריך את תוקף הרישיון כאמור בסעיף קטן ג, אם התקיים אחד מאלה:
בעל הרישיון הורשע בעבירה שיש בה, לדעת ראש האגף, (הערה שלי : אין שום קריטריונים היום כן , מחר לא) כדי לשלול הארכה כאמור;
המחזיק ברישיון לא נשמע להוראות הרשות המוסמכת, לרבות איחור בחידוש רישיון, הימנעות מהפקדת כלי היריה במועד שנדרש לכך, או הפרתם של תנאים, הגבלות או הוראות נוספות הנוגעות לרישיון; (הערה שלי : איזה הוראות ? אפילו הוראות עתידיות , בקיצור , כל דבר שראש האגף ימציא ממוחו הקודח.)
לדעת ראש האגף ישנם טעמים אחרים (הערה שלי : שוב , כל דבר שראש האגף ימציא ממוחו הקודח) לכך שאין להאריך את תוקף הרישיון כאמור.
החלפתו של כלי יריה המוחזק לפי הוראות מעבר אלה תאושר, בתנאי שכלי היריה שאותו מבוקש להחליף יימסר תוך שישים יום, באחת מאלה:
לצורך השבתתו השבתת קבע, לפי נהלי הרשות המוסמכת;
לסוחר כלי יריה מורשה או למשטרת ישראל.
כלי יריה שנמסר לסוחר כלי יריה מורשה או למשטרת ישראל כאמור לעיל, לא יינתן לגבי כל
רישיון, רישיון מיוחד או הרשאה לפי החוק.
נגנב או אבד כלי היריה המוחזק לפי הוראות מעבר אלה, לא תאושר החזקת כלי יריה אחר תחתיו, אלא לאחר בקשת רישיון חדש, בכפוף לעמידה בתבחין תקף ובאישור משטרת ישראל. באישור כאמור תובא בחשבון עמידתו של המבקש בתנאים האמורים בסעיף 15(א)(2) לחוק.

gilead1:

המשמעות היא שעברת ממצב שהיה לך תבחין למצב שאתה נתון לחסדי מצב הרוח של ראש האגף.
עכשיו יקומו כל "המרדימים" למיניהם (שמאז שאני מכיר את עצמי בכל פעם שהיו גזירות חדשות הם הסבירו ש"לא קרה כלום") ויגידו לך שבעצם לא קרה כלום והכל נשאר כשהיה.
בעוד כמה שנים יקום ראש האגף על צד שמאל ויגיד לפקידיו שלא לחדש רישיונות לחלק מאלו עם "מתוקף הוראת מעבר" (סתם מספרים : נגיד 10000 מתוך המאה אלף הקיימים היום ) .מתוך ה10000 , 9000 יחזירו את כלי היריה כי אין להם כח להתמודד עם המערכת.
ה1000 הנותרים , רובם (900?) יקלידו פה למוות ויגידו שזו מדיניות פסולה ולא חוקית ולמה מישהו (אחר ,כמובן) לא מגיש בג"ץ , ובסופו של יום גם הם יחזירו.
המאה הנותרים יעשו רעש כזה שראש האגף יקח אותם הצידה ויסגור איתם עסקה שלהם הוא מחדש כרגע ושלא יספרו לאף אחד אחר שלהם חידשו , הם מצידם יודו לו מאד ,ינשקו את כף ידו וישמחו על מזלם הטוב.
וככה נוצר לו הצבע האדום.

הרשה לי "להרדים":
שיהיה "בהצלחה" לאגף לבטל 120 אלף רישיונות תחת תבחין "מתוקף הוראת מעבר" ולנצח במאבק המשפטי על כך.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי jluzer1 » 09 נובמבר 2015, 11:41

הרשה לי "להרדים":
שיהיה "בהצלחה" לאגף לבטל 120 אלף רישיונות תחת תבחין "מתוקף הוראת מעבר" ולנצח במאבק המשפטי על כך.[/quote]

לא צריך "להרדים", פשוט לא שולחים חידושי רישיון בדואר מחכים שאנשים "ישכחו" והנה הלכו עוד כמה רישיונות.
או פשוט מחכים עוד כמה שנים ורואים את הצמצום הטבעי של "מתוקף הוראת מעבר" להזכירך מרבית אלו שנושאים כלים בטענה זו הינם בני 50+.
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Everest » 09 נובמבר 2015, 15:35

jluzer1 כתב:הרשה לי "להרדים":
שיהיה "בהצלחה" לאגף לבטל 120 אלף רישיונות תחת תבחין "מתוקף הוראת מעבר" ולנצח במאבק המשפטי על כך.

לא צריך "להרדים", פשוט לא שולחים חידושי רישיון בדואר מחכים שאנשים "ישכחו" והנה הלכו עוד כמה רישיונות.
או פשוט מחכים עוד כמה שנים ורואים את הצמצום הטבעי של "מתוקף הוראת מעבר" להזכירך מרבית אלו שנושאים כלים בטענה זו הינם בני 50+.[/quote]

1) אם מישהו שוכח לחדש רישיון בזמן אז זאת בעיה שלו, ואין לו על מה לבוא בתלונות.
2) האדם הצעיר ביותר שמחזיק בנשק בתבחין "מתוקף הוראת מעבר" הוא באיזור גיל 32+-
ייקחו עוד כמה עשורים עד שהתבחין ייכחד, למרות הדעיכה הטבעית.
אז "עוד כמה שנים" אתה אכן תראה "צמצום טבעי" ב"מתוקף הוראת מעבר" אבל עד שנגיע להכחדה שלו, הכל פה ישתנה כ"כ הרבה פעמים.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי argra11 » 09 נובמבר 2015, 16:09

הרשה לי "להרדים":

לא שכחת כלום בימי חייך הארוכים ? במיוחד תאריך שמגיע פעם ב3 שנים ?
יום הולדת של האישה או יום נישואין ? (שכדרך אגב יהיה הפעם האחרונה שתשכח דבר כזה)

תרדים , תרדים , אני כבר הבנתי ש :
"מְהָרְסַיִךְ וּמַחֲרִיבַיִךְ מִמֵּךְ יֵצֵאוּ"

לבנתיים מדיניות הצמצום של המשרד לביטחון פנים ביחד עם מדיניות הטמטום של "אנשי שלומך" מצליחה בגדול.
ותודה לעוזרים.
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Everest » 09 נובמבר 2015, 16:30

argra11 כתב:
הרשה לי "להרדים":

לא שכחת כלום בימי חייך הארוכים ? במיוחד תאריך שמגיע פעם ב3 שנים ?
יום הולדת של האישה או יום נישואין ? (שכדרך אגב יהיה הפעם האחרונה שתשכח דבר כזה)

תרדים , תרדים , אני כבר הבנתי ש :
"מְהָרְסַיִךְ וּמַחֲרִיבַיִךְ מִמֵּךְ יֵצֵאוּ"

לבנתיים מדיניות הצמצום של המשרד לביטחון פנים ביחד עם מדיניות הטמטום של "אנשי שלומך" מצליחה בגדול.
ותודה לעוזרים.

life's a bitch אה?
אני בטוח שמרבית האנשים לא שוכחים לחדש טסט לרכב ואז בתמימות אומרים לשוטר "שכחתי".
על אחת כמה וכמה כשמדובר בנשק, אז מספיק עם התייפיפות הנפש.
למה תאריך שמגיע פעם ב-3 שנים? בוא נלך יותר רחוק, בוא נלך על תאריך שמגיע פעם ב-10 שנים, חידוש רישיון הנהיגה.
כמה אנשים "שוכחים" לחדש את רישיון הנהיגה, גם אם לא נשלחת אליהם הודעת חידוש?
אני מוכן להמר על כך שאלו ש"שוכחים" לחדש את רישיון הנשק הם גם אלו שמוציאים אותו רק פעם ב-3 שנים מהכספת(שזו זכותם, רק שלא יבואו בטענות אם הם מתרשלים).
מי שלא זוכר לחדש את רישיון הנשק שלו בזמן כנראה שהרישיון לא מספיק חשוב לו, זה עובד בדיוק ככה.
מי שלא מחדש את רישיון הנשק שלו בזמן הוא רשלן, גם אם זה כואב לשמוע.
נשק זה לא רישיון נהיגה ולא רישיון רכב ולא יום ההולדת של האישה, וזה מרגיז לשמוע את כל התייפיפות הנפש הזו של אנשים "אבל שכחתי", "אבל אני לא יודע אם הרישיון שלי הוא להחזקה או לנשיאה", "אבל אני לא יודע איזה תבחין אני".
אני רוצה לראות את הגיבור שיעצור אותו שוטר בכביש והוא יגיד "אבל אני לא יודע איזה רישיון נהיגה יש לי, למכונית או למשאית, אופנוע או מונית".
עכשיו אני רוצה לראות את אותו גיבור אומר לפקיד הרישוי "אבל שכחתי".
אתה מדבר על "מדיניות הטמטום של אנשי שלומי", אבל תסתכל קודם כל על "מדיניות התמימות" של נושא הנשק הממוצע בישראל, אחר כך תבוא "אלינו" בטענות.
אבל כמו שאמרת, אם תשכח את יום הנישואים זו תהיה הפעם האחרונה שתשכח דבר כזה, אותו דבר עם רישיון הנשק :)
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי jluzer1 » 09 נובמבר 2015, 17:15

Everest כתב:

או פשוט מחכים עוד כמה שנים ורואים את הצמצום הטבעי של "מתוקף הוראת מעבר" להזכירך מרבית אלו שנושאים כלים בטענה זו הינם בני 50+.

אז "עוד כמה שנים" אתה אכן תראה "צמצום טבעי" ב"מתוקף הוראת מעבר" אבל עד שנגיע להכחדה שלו, הכל פה ישתנה כ"כ הרבה פעמים.[/quote]

אמנם יש כמה אנשים בני 32 שהוציאו רישיון והצליחו לזקוף לזכותם את תבחין משמר, אבל מרבית מחזיקי הנשק הפרטי בישראל הם בני 55+ ולכן בעוד 20 שנה לא יהיו יותר מידי שיישאו את התבחין הנ"ל. וצריך לזכור שמי שבתכלס מחזיק ברישיון תחת "הוראת מעבר" אלו אנשים שהוציאו רישיונות לפני 96 (מה שהיה לפני המשמר, האחר וכו').
רק שעתה אין להם תבחין יש להם הוראת שעה וגם התחייבות בכתב על ידי פקיד במשרד לביטחון פנים לא תעזור אם הוראת המעבר תפוג.
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 09 נובמבר 2015, 17:23

Everest כתב:

אז "עוד כמה שנים" אתה אכן תראה "צמצום טבעי" ב"מתוקף הוראת מעבר" אבל עד שנגיע להכחדה שלו, הכל פה ישתנה כ"כ הרבה פעמים.[/quote]

התבחין המשמר בוטל - זו עובדה שאין עליה ויכוח!
את בעלי התבחין הזה העבירו לסוג של סטטוס לא ברור - גם זו עובדה שאין עליה ויכוח!
המהלך הבא - הוא לבטל את הוראת המעבר. שלא יהיה לך ספק שזה הולך לקרות.

מי שרוצה להגן על עצמו, שישלח למשרד לבט"פ מכתב רשום שבו הוא מביא את הנימוקים להתנגדותו להעברתו לסטטוס של הוראת מעבר, ודרישה להעברתו לתבחין אחר.
זה יכול לעזור במידה ואותו אחד ירצה לפתוח במאבק משפטי נגד הבט"פ.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Everest » 09 נובמבר 2015, 18:28

jluzer1 כתב:
Everest כתב:

אז "עוד כמה שנים" אתה אכן תראה "צמצום טבעי" ב"מתוקף הוראת מעבר" אבל עד שנגיע להכחדה שלו, הכל פה ישתנה כ"כ הרבה פעמים.

אמנם יש כמה אנשים בני 32 שהוציאו רישיון והצליחו לזקוף לזכותם את תבחין משמר, אבל מרבית מחזיקי הנשק הפרטי בישראל הם בני 55+ ולכן בעוד 20 שנה לא יהיו יותר מידי שיישאו את התבחין הנ"ל. וצריך לזכור שמי שבתכלס מחזיק ברישיון תחת "הוראת מעבר" אלו אנשים שהוציאו רישיונות לפני 96 (מה שהיה לפני המשמר, האחר וכו').
רק שעתה אין להם תבחין יש להם הוראת שעה וגם התחייבות בכתב על ידי פקיד במשרד לביטחון פנים לא תעזור אם הוראת המעבר תפוג.[/quote]

יש לי חדשות בשבילך: "התחייבות בכתב" מהמשרד לביטחון פנים תעזור גם תעזור.
כמו שאיתמר כתב, אין ספק שבעתיד "מתוקף הוראת מעבר" יבוטל(ולדעתי האישית פשוט יקראו לזה בשם שקר כלשהו אחר), אך מי שהעניין חשוב לו שיגן על עצמו כבר עכשיו, מבעוד מועד, בכל דרך אפשרית.
לי כבר יש התחייבות כזו בכתב, אתה מוזמן גם לנסות ולהשיג אחת אם זה כ"כ חשוב לך.
אם זה לא כל כך חשוב לך כמו שיש אנשים שבאמת לא חשוב להם הרישיון ואז הם "שוכחים" לחדש בזמן, אז אתה מוזמן להמשיך לקטר.

*כיום בעקבות ריבוי הפניות הם אפילו פתחו תיבת מייל שאתה יכול לשלוח את פניותך לאגף במקום בטלפון שבור דרך מוקד זימון תורים או טופס ממוחשב.
אתה מוזמן לשלוח להם מייל, לפחות יש לזה תיעוד עם חותמת זמן.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד