מה מותר להזמין חוקי מאיביי שקשור לנשק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מה מותר להזמין חוקי מאיביי שקשור לנשק
רציתי להזמין כמה דברים מה מותר לנו להזמין בלי להסתבך עם החוק יש איזה רשימה .
- סליקאי ארד

Re: מה מותר להזמין חוקי מאיביי שקשור לנשק
למיטב ידיעתי, רק נרתיקים.
מכיר חבר'ה שהזמינו מסילות פיקטיני ל m16, אבל מכיוון שהן מתחברות בהברגה ולא חלק מהנשק אז אולי זה משנה.
פנסים גם לא אמורה להיות בעיה כנראה, אבל זה כבר ניחוש.
מכיר חבר'ה שהזמינו מסילות פיקטיני ל m16, אבל מכיוון שהן מתחברות בהברגה ולא חלק מהנשק אז אולי זה משנה.
פנסים גם לא אמורה להיות בעיה כנראה, אבל זה כבר ניחוש.
- סליקאי כסף

אני היתי במכס לפני כארבעה חודשים וראיתי בעיניים שלי איך הם מעכבים חבילה עם כוונת וחבילה נוספת (הם ישר הבינו שאם ל אדם ישראלי בכתובת X יש חבילה עם כוונת ולחווה ישראלי בכתובת X יש גם חבילה אז מהר לעכב את כל החבילות לכתובת X כי זה יהיה חלקים נוספים לנשק. ואכן, הם צדקו. בחבילה השנייה היו מדפסים אם אני זוכר נכון וגם עם עוכבו).
- סליקאי זהב

עוכבו במכס ו....?
שוחחרו?
האיש זומן וקיבל נזיפה?
ננזף וקיבל את המוצרים בסופו של דבר?
הוגשה נגדו תביעה?
שוחחרו?
האיש זומן וקיבל נזיפה?
ננזף וקיבל את המוצרים בסופו של דבר?
הוגשה נגדו תביעה?
- סליקאי כסף

אני לא יודע מה היה איתו אחר כך.
אני היתי שם לשחרר חבילה בעצמי (שהשחרור לקח 3 שעות, והיתי שם די לבד - קצב עבודה מדהים יש למכס בישראל...
) ושמעתי כדרך אגב את השיחות שלהם (הם גם תפסו ניסיון הברחה של שעונים, שוב מלא חבילות קטנות לאותה כתובת. ואז הם פשוט מחרימים את כל החבילות לאותו בן אדם\לאותה כתובת).
אני יודע שעל פי הטון של החבר'ה שם , זה לא נשמע טוב- זה נשמע כאילו הנמען נסע להבריח משהו שאסור. בנוסף, אני זוכר שהם בדקו וקראו שם את החוק בקול אחד לשני (הם התייעצו ביניהם בקול, שמעתי את כל השיחה) והגיעו למסקנה שאסור לייבא ציוד כזה והחליטו לחלט את החבילות.
אני היתי שם לשחרר חבילה בעצמי (שהשחרור לקח 3 שעות, והיתי שם די לבד - קצב עבודה מדהים יש למכס בישראל...
אני יודע שעל פי הטון של החבר'ה שם , זה לא נשמע טוב- זה נשמע כאילו הנמען נסע להבריח משהו שאסור. בנוסף, אני זוכר שהם בדקו וקראו שם את החוק בקול אחד לשני (הם התייעצו ביניהם בקול, שמעתי את כל השיחה) והגיעו למסקנה שאסור לייבא ציוד כזה והחליטו לחלט את החבילות.
- סליקאי זהב

5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד