החלפת עילה ממגורים ביישוב זכאי למקום עבודה זכאי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
החלפת עילה ממגורים ביישוב זכאי למקום עבודה זכאי
ברוח המצב הנוכחי עלתה במוחי השאלה האם כדאי לי להחליף את העילה ממגורים בישוב זכאי (אותו אני עתיד לעזוב) לעבודה ביישוב זכאי (אני עובד במשרד המשפטים במזרח ירושלים מול גבעת התחמושת/מטה ארצי ובין השאר מבקר גם במשרד הראשי היושב בצלאח א-דין...)
הבעיה היא שאין לי מושג האם מקום עבודתי נחשב ליישוב זכאי (תודות לסוד המדינה הכמוס הידוע כ"רשימת היישובים הזכאים") וכיצד ניתן לברר זאת מבלי לוותר על העילה הנוכחית.
אודה לפתרון...
הבעיה היא שאין לי מושג האם מקום עבודתי נחשב ליישוב זכאי (תודות לסוד המדינה הכמוס הידוע כ"רשימת היישובים הזכאים") וכיצד ניתן לברר זאת מבלי לוותר על העילה הנוכחית.
אודה לפתרון...
- סליקאי ארד

Re: החלפת עילה ממגורים ביישוב זכאי למקום עבודה זכאי
ניגש מגיש בקשה על החלפת תבחין, במקרה הגרוע נשאר עם תבחין מגורים, רציתי להחליף את שלי לרס ר במיל, יותר מנרמז לי שם שתושב יישוב הינו התבחין החזק ביותר היום, וכנראה שכך ישאר, לא הייתי רץ על המצוות, עדכן במצב, בהצלחה.
- סליקאי זהב

חבל, משרת מילואים לא יעלם לך באחת אלא בגיל השחרור. לעומת זאת אם תעזוב את הישוב תאבד את הרשיון. הייתי הולך על תבחין מילואים והכי גרוע במידה והייתי מאבד אותו, חוזר לתבחין ישוב זכאי. אבל זה מאוד סובייקטיבי, תלוי בן כמה אתה והאם הבית הוא שלך בישוב או שאתה רק מזדמן שם.
- סליקאי כסף

אני בן 33 (רס"ר או רס"מ במיל' כבר לא זוכר מרוב ימי מילואים...) והדירה שאני גר בה אינה שלי(שכירות).
אני גם סבור שעילת תושב יישוב זכאי היא החזקה ביותר שיש ולא נראה לי שאשנה אותה למשרת מילואים בדרגת רס"ר ומעלה שעשויה להתבטל לפי גחמת שר זה או אחר
לעומת זאת מקום העבודה שלי לא יועתק לאזור אחר בשנים הקרובות לכן השאלה...
נראה שאאלץ לכתת רגליי ללשכה בירושלים ולבדוק את העניין
אני גם סבור שעילת תושב יישוב זכאי היא החזקה ביותר שיש ולא נראה לי שאשנה אותה למשרת מילואים בדרגת רס"ר ומעלה שעשויה להתבטל לפי גחמת שר זה או אחר
- סליקאי ארד

משלל אנשים כאן שטענו שאפילו יש פסקי דין בנושא, גם אם מחר השר מבטל את התבחין והעילה שבגינה קיבלת את הרשיון מתקיימת לגביך, לא לוקחים לך את הרשיון.
בשבילי, שאני זמני במקום המגורים שלי שהוא זכאי (3 שנים מקסימום) תבחין מילואים נראה לי חזק הרבה יותר. (לפחות עוד עשור של מילואים).
בשבילי, שאני זמני במקום המגורים שלי שהוא זכאי (3 שנים מקסימום) תבחין מילואים נראה לי חזק הרבה יותר. (לפחות עוד עשור של מילואים).
- סליקאי כסף

avik50 כתב:אני בן 33 (רס"ר או רס"מ במיל' כבר לא זוכר מרוב ימי מילואים...) והדירה שאני גר בה אינה שלי(שכירות).
תענה לי רק על שאלה אחת.
אם מחר השר מחליט שהיישוב שלך לא זכאי יותר, האם ההיגיון שלך אומר שאתה צריך לוותר על הרישיון למרות שכבר הסכימו לתת לך רישיון על בסיס מגורים באותו יישוב?
- סליקאי זהב

שאלה - ברשותי כלי יריה בתבחין מתנדב משא"ז/בעל עסק זהב יהלום/נהג מסיע ציבור. קיבלתי התראה לעמידה בעילה. אני מבקש לחדש את הרישיון ולהשאיר את כלי היריה ברשותי
תשובה-
רישיון לכלי יריה ניתן רק למי שעונה לתבחין מאושר
התבחין בגינו קיבלת את הרישיון בוטל ולכן עליך להוכיח עמידה בתבחין מאושר אחר.
עליך להפקיד את כלי היריה במשטרה או - בטרם פקיעת תוקף הרישיון - ניתן להפקיד אצל סוחר מורשה.
הדפס | סגור
זה מהאתר שלהם - תשובות לשאלות נפוצות.
צודק זה לא, אפשר להילחם, אבל זו הגישה הרשמית שלהם.
תשובה-
עליך להפקיד את כלי היריה במשטרה או - בטרם פקיעת תוקף הרישיון - ניתן להפקיד אצל סוחר מורשה.
הדפס | סגור
- סליקאי טיטניום

ניר ל כתב:שאלה - ברשותי כלי יריה בתבחין מתנדב משא"ז/בעל עסק זהב יהלום/נהג מסיע ציבור. קיבלתי התראה לעמידה בעילה. אני מבקש לחדש את הרישיון ולהשאיר את כלי היריה ברשותי
תשובה-
הדפס | סגור
מעניין שלא אומרים את זה ל-120 אלף אנשים בתבחין "משמר", למרות שלא כולם מלפני 1996.
זה שהם כותבים את זה לא אומר שהם מיישמים את זה.
וגם, הדף הזה מאוד לא מעודכן.
- סליקאי זהב

8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד