חלופה זולה (וסבירה!) לגלוק 26

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

חלופה זולה (וסבירה!) לגלוק 26

על ידי shindaled » 19 נובמבר 2015, 19:42

שלום לכולם
אני מחפש לרכוש אקדח בקטגורית sub compact.
האקדח הכי נפוץ ופופולרי בקטגוריה הוא כמובן גלוק 26, אבל תג המחיר שלו כחדש(קצת צפונה מ 4k) מרתיע אותי.
לא בדקתי בעצמי,אבל ממה שהבנתי החלופות של היצרנים הנפוצים האחרים( בול אולטרא,סי זד ראמי .סמית m&p 9c) אינן זולות משמעותית.
האם קיים בשוק כלי אמין וסביר בקטגוריה זו שתג המחיר שלו כחדש נע סביב ה3k?

תודה רבה מראש לעונים
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: חלופה זולה (וסבירה!) לגלוק 26

על ידי amitaikl » 19 נובמבר 2015, 20:38

shindaled כתב:האקדח הכי נפוץ ופופולרי בקטגוריה הוא כמובן גלוק 26, אבל תג המחיר שלו כחדש(קצת צפונה מ 4k) מרתיע אותי....
... ממה שהבנתי החלופות של היצרנים הנפוצים האחרים( בול אולטרא,סי זד ראמי .סמית m&p 9c) אינן זולות משמעותית.
סדר גודל של 1000 ש"ח פחות (פלוס/מינוס). זה לא משמעותי?
shindaled כתב:האם קיים בשוק כלי אמין וסביר בקטגוריה זו שתג המחיר שלו כחדש נע סביב ה3k?
אולי משהו של טאורוס, אבל לא סגור על זה
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי shindaled » 19 נובמבר 2015, 22:29

הי
קודם כל תודה על התשובה.
אני לא בטוח שהבנתי אותך עד הסוף.כמובן ש1000 שח זה פער גדול עבורי,כמו שציינתי התקציב שלי הוא סביב 3000 שח וכל הכלים שציינתי מחירם בסביבות 4000 (למיטב ידיעתי).
לגבי הדגם של טאורוס,אשמח לדגם מדויק אם תצליח להזכר.אשמח גם לשמוע על חלופות נוספות אם יש כאלו
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Snir Z. » 20 נובמבר 2015, 05:54

אם תחפש קצת בפורום דיברו הרבה לאחרונה על האמינות של הטאורוס.. הרבה מאוד אמרו שלא כדאי לגעת בכלי הזה..
ולגבי השאלה שלך.. כל הכלים המובילים והטובים בקטגוריה של הסאב קומפקט נעים בטווח המחירים הזה.. ממליץ לך ללכת לראות ולהתנסות ב S&W M&P shild, הוא קצת יותר קטן וקצת יותר זול.. אתה מוזן לחפש בפורום שיחות ודיונים על הכלי הנ״ל ..
אתה גם יכול לבדוק את הברטה px4 storm שאם אני לא טועה גם קצת יותר זול.. וכמו כן גם בקטנה נאנו .. חפש בגוגל תראה על מה מדובר..
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי goral » 20 נובמבר 2015, 10:29

גלוק 26 עולה סדר גודל של 4400 שקל לפני הנחות וחרטות
על זה חשוב לזכור שצריך להוסיף כוונות ברזל (ממש ממש לא מומלץ להשאר עם כוונות פלסטיק) וזה סדר גודל של 400 שקל, יוצא 4800 אחרי הנחה נגיד תסיים הכל ב-4500

MP9C ברוב החנויות נמכר במחיר מטרה של 3700 בערך, ומשם יש קצת גמישות קלה, אני מאמין שאפשר לסגור על 3500
והוא מגיע כבר עם כוונות ברזל כך שלא צריך לשדרג - זה הבדל של אלף שקל מול גלוק,

CZ RAMI פולימרי נמכר גם לדעתי רשמית באיזור ה-3700\3800 הוא גם מגיע מצוייד בכוונות ברזל, ומבלי לצאת בהצהרות עושה רושם שברוט יש גמישות יפה יחסית בכל הנוגע לכלים של CZ על אף שבהתחלה נראה שלא, אני מאמין שגם פה 3500 ואפילו פחות זה לא משהו מנותק מהמציאות.

יש את הקטגוריה הקטנה יותר של ברטה ננו, שילד, וגלוק 43 אבל לא בהכרח שהיא רלוונטית לך אם לא שאלת עליה :)
Glock 19C
S&W MP Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי shindaled » 20 נובמבר 2015, 10:35

אוקי בסדר גמור.אני מניח שאצטרך להתפשר על המחיר או על גודל הכלי.

ד.א מה לגבי דגמי הsub compact הפולימרים של יריחו(fbl/rbl)? ממה שקראתי בעבר היו עם הדגמים הפולימרים של יריחו הרבה בעיות.האם כיום הליקויים תוקנו והכלי הזה אמין?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד