איזה משרד הבטפ עדיף רמלה או תל אביב
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
איזה משרד הבטפ עדיף רמלה או תל אביב
רמלה נמצאת קרוב לעבודה שלי וקבעתי לעוד חודש וחצי הכי ברמלה או שעדיף להגיע לתל אביב .אני צריך רק להחליף נשק האם הפרוצדורה הזאת בעייתית או שזה נוהל סטנדרטי ומהיר. אני תבחין משמר מעל 20 שנה מה אני צריך לשים לב .רוב הסיכוי שאני יקח ממאיר רוט CZ P07
- סליקאי ארד

Re: איזה משרד הבטפ עדיף רמלה או תל אביב
באר שבע...
ברמלה ות״א היו תורים להחלפה עוד חודשיים, בבאר שבע קיבלתי תור תוך שבוע והיה יחס מצויין וענייני
ברמלה ות״א היו תורים להחלפה עוד חודשיים, בבאר שבע קיבלתי תור תוך שבוע והיה יחס מצויין וענייני
- סליקאי ארד

גלעד הבעיה שכל התהליך יצטרך להיות בבאר שבע, זה אומר שתצטרך לחזור לשם לראיון ולהגשת אישור מטווח ושטר מכר..
Glock 26 GEN4
גם אני התחלתי בבאר שבע, העדפתי לשכה שבה יש תורים פנויים בהתראה של שבוע עם נסיעה קצת ארוכה (אני מירושלים) מאשר לשכות שבהן יש תורים פנויים רק עוד 2-3 חודשים. התקשרתי ב- 14/10 (היום שבו פורסמו ההקלות) לקבוע תור, בירושלים הכי מוקדם היה ב 27/12 (חודשיים וחצי) ובבאר שבע היה כבר ב- 25/10. כשהתקשרתי לקבוע את הראיון גם אז הוצע לי תור בבאר שבע מס' ימים בודדים לאחר מכן.
זו שאלה של מה עדיף לך - לשכה קרובה לבית אבל זמן טיפול ארוך, או נסיעה אחת לכמה שבועות עם זמינות תורים גבוהה כשאתה צריך.
זו שאלה של מה עדיף לך - לשכה קרובה לבית אבל זמן טיפול ארוך, או נסיעה אחת לכמה שבועות עם זמינות תורים גבוהה כשאתה צריך.
- סליקאי ארד

bnsagi כתב:גלעד הבעיה שכל התהליך יצטרך להיות בבאר שבע, זה אומר שתצטרך לחזור לשם לראיון ולהגשת אישור מטווח ושטר מכר..
כבר לא.
ניתן להתחיל את התהליך בכל לשכה ולסיים אותה בכל לשכה.
- סליקאי זהב

Everest כתב:bnsagi כתב:גלעד הבעיה שכל התהליך יצטרך להיות בבאר שבע, זה אומר שתצטרך לחזור לשם לראיון ולהגשת אישור מטווח ושטר מכר..
כבר לא.
בטוח? בפעם האחרונה שדיברתי עם מוקד התורים (לפני 3 שבועות בערך) עדיין היה צריך לקבוע באותה הלשכה שבה התחלת.
בכל מקרה לא נראה לי שזה ישנה, עם זמינות התורים המגוחכת בכל המרכז אני מעדיף להמשיך את הכל בבאר שבע
- סליקאי ארד

aj3000 כתב:Everest כתב:bnsagi כתב:גלעד הבעיה שכל התהליך יצטרך להיות בבאר שבע, זה אומר שתצטרך לחזור לשם לראיון ולהגשת אישור מטווח ושטר מכר..
כבר לא.
בטוח? בפעם האחרונה שדיברתי עם מוקד התורים (לפני 3 שבועות בערך) עדיין היה צריך לקבוע באותה הלשכה שבה התחלת.
בכל מקרה לא נראה לי שזה ישנה, עם זמינות התורים המגוחכת בכל המרכז אני מעדיף להמשיך את הכל בבאר שבע
מוקד זימון תורים הם חבורה של.. שלא מבינים כלום מהחיים.
אם תתקשר באותו יום 3 פעמים ברצף ותדבר עם 3 אנשים שונים אתה תקבל 3 תשובות שונות, כל אחת יותר מצוצה מן השנייה.
סמנכ"ל המשרד לבט"פ יואל לוי אמר בכבודו ובעצמו שבגלל השירות הגרוע שלהם וזמינות התורים הנפלאה שלהם, מי שבוער לו יכול להתחיל את התהליך בלשכה אחת ולסיים אותה בלשכה אחרת.
- סליקאי זהב

מוקד זימון תורים הם חבורה של.. שלא מבינים כלום מהחיים.
אם תתקשר באותו יום 3 פעמים ברצף ותדבר עם 3 אנשים שונים אתה תקבל 3 תשובות שונות, כל אחת יותר מצוצה מן השנייה.
סמנכ"ל המשרד לבט"פ יואל לוי אמר בכבודו ובעצמו שבגלל השירות הגרוע שלהם וזמינות התורים הנפלאה שלהם, מי שבוער לו יכול להתחיל את התהליך בלשכה אחת ולסיים אותה בלשכה אחרת.[/quote]
מעולה, תודה רבה על האינפורמציה.
סמנכ"ל המשרד לבט"פ יואל לוי אמר בכבודו ובעצמו שבגלל השירות הגרוע שלהם וזמינות התורים הנפלאה שלהם, מי שבוער לו יכול להתחיל את התהליך בלשכה אחת ולסיים אותה בלשכה אחרת.[/quote]
מעולה, תודה רבה על האינפורמציה.
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
בביצוע החלפת נשק אם עשיתי מטווח בנשק החדש ואני עם אישור ושטר מכר זה אמור להסתיים בפגישה אחת לא ?
- סליקאי ארד

בהחלט. עשיתי את זה לפני חודשיים וזה הסתיים בפגישה אחת (שטר מכר וכו׳) ופקס אחד (אישור מטווח בכלי החדש)..
בהצלחה!
בהצלחה!
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
GLOCK 17
- סליקאי זהב

נאמר לי שבהחלפת אקדח היום צריך לבצע אימון
אפילו אם לא משנים קליבר - זה נכון ? בנוסף לשטר בעלות על הכלי החדש דורשים גם אישור אימון ?
אפילו אם לא משנים קליבר - זה נכון ? בנוסף לשטר בעלות על הכלי החדש דורשים גם אישור אימון ?
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
goral כתב:נאמר לי שבהחלפת אקדח היום צריך לבצע אימון
זה לא נכון.
אבל לא חסר פקידים טיפשים...
- סליקאי זהב

דורשים ואפילו יש להם טופס מיוחד לזה.. צריך לבצע אימון על הכלי עם המספר שלך.. האימון הוא בסך הכל עשרה כדורים.. יכול להיות שזה בגלל שהכלי חדש ובכלי יד שניה אין צורך לבצע את האימון בדיקה הזה..
GLOCK 17
GLOCK 17
- סליקאי זהב

אגב, ככה הם גם מתדרכים את המטווחים..
GLOCK 17
GLOCK 17
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד