עדיין מחכה למשרד לבטפ לתשןבה
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
עדיין מחכה למשרד לבטפ לתשןבה
היה לי ראיון לפני שלושים ימי עבודה ועדיין לא קבילתי כלום בדואר. שלחתי להם כבר הודעה לפני שבוע ואמרו לי ששלחו בדואר ושאני צריך לחכות בסבלנות.
יש לכם איזה טיפ חוץ מלחכות בסבלנות?
יש לכם איזה טיפ חוץ מלחכות בסבלנות?
S&W M&P SHIELD
- סליקאי ארד
Re: עדיין מחכה למשרד לבטפ לתשןבה
ידיעות אחרונות של יום שישי 27/11/2015 , אחד המוספים יש מדור קבוע של מאיר שלו.
נא לקרוא פסקה אחרונה.
רמז , איכות העבודה של דואר ישראל.
דוגמא אישית , מוצר שנרכש ונשלח מארה"ב הגיעה לארץ תוך 4 ימי עסקים .... מבן גוריון לאחת הערים בפרפריה הצפונית לקח לחבילה להגיע עוד 27 יום.
יש לציין שבאתר הדואר האמריקאי כל מעבר של החבילה ממקום למקום נוספה שורה שבה אתה יודע מאיפה ולאן נשלחה החבילה בדיוק של דקות , השורה האחרונה שהחבילה בישראל.
באתר של דואר ישראל (מעקב משלוחים) גם כשהגיע אלי הנייר האדום לאיסוף החבילה הכולל מספר מעקב , באתר נאדא כלום גורנישט.
ברגע חתימתי בדואר על קבלת החבילה , 2 דקות מאוחר יותר בבית הרצתי את מספר המעקב באתר והופיע לי "החבילה נמסרה ליעדה בתאריך ובשעה ככה וככה בסניף כזה וכזה".
נפלאות דרכי הדואר .
נא לקרוא פסקה אחרונה.
רמז , איכות העבודה של דואר ישראל.
דוגמא אישית , מוצר שנרכש ונשלח מארה"ב הגיעה לארץ תוך 4 ימי עסקים .... מבן גוריון לאחת הערים בפרפריה הצפונית לקח לחבילה להגיע עוד 27 יום.
יש לציין שבאתר הדואר האמריקאי כל מעבר של החבילה ממקום למקום נוספה שורה שבה אתה יודע מאיפה ולאן נשלחה החבילה בדיוק של דקות , השורה האחרונה שהחבילה בישראל.
באתר של דואר ישראל (מעקב משלוחים) גם כשהגיע אלי הנייר האדום לאיסוף החבילה הכולל מספר מעקב , באתר נאדא כלום גורנישט.
ברגע חתימתי בדואר על קבלת החבילה , 2 דקות מאוחר יותר בבית הרצתי את מספר המעקב באתר והופיע לי "החבילה נמסרה ליעדה בתאריך ובשעה ככה וככה בסניף כזה וכזה".
נפלאות דרכי הדואר .
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
Elikup כתב: שלחתי להם כבר הודעה לפני שבוע
איך שלחת להם הודעה?
שלחתי להם השלמת מסמכים לפקס של הלשכה בבאר שבע. הפקס עבר, אבל איך מוודאים איתם שזה באמת התקבל?
HK P30SK
- סליקאי כסף
iggykh כתב:Elikup כתב: שלחתי להם כבר הודעה לפני שבוע
איך שלחת להם הודעה?
שלחתי להם השלמת מסמכים לפקס של הלשכה בבאר שבע. הפקס עבר, אבל איך מוודאים איתם שזה באמת התקבל?
באתר שלהם יש פנייה מקוונת
S&W M&P SHIELD
- סליקאי ארד
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד