תבחין המלצת משטרה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תבחין המלצת משטרה
שלום,
הגשתי בקשה לנשק בעקבות המלצת מפקד תחנה, קיבלתי מכתב שמבקש שאביא אישור מרח"ט אבטחה במשטרת ישראל.
בינתיים לא הצלחתי להגיע אליו ואל מי שהפנו אותי ממנו, מישהו הצליח להשיג לאחרונה אישור מרח"ט אבטחה?
הגשתי בקשה לנשק בעקבות המלצת מפקד תחנה, קיבלתי מכתב שמבקש שאביא אישור מרח"ט אבטחה במשטרת ישראל.
בינתיים לא הצלחתי להגיע אליו ואל מי שהפנו אותי ממנו, מישהו הצליח להשיג לאחרונה אישור מרח"ט אבטחה?
- סליקאי ארד

Re: תבחין המלצת משטרה
על מפקד התחנה להעביר את המלצתו לרח"ט אבטחה, והוא זה שיחליט אם להוציא לך המלצה או לא.
רוצה לומר - הקשר עם רח"ט אבטחה נעשה דרך מפקד התחנה ולא עצמאית (זו גם תשובה מ"י).
שגיא
רוצה לומר - הקשר עם רח"ט אבטחה נעשה דרך מפקד התחנה ולא עצמאית (זו גם תשובה מ"י).
שגיא
Glock 26 GEN4
זה נקרא תבחין המלצה פרטנית של משטרת ישראל,קשה לי להאמין שתצליך לשכנע את הרח׳ט לתת לך,
אלה אם כן באמת יש לך סיבה ממש אבל ממש יצירתית ומשכנעת...
אלה אם כן באמת יש לך סיבה ממש אבל ממש יצירתית ומשכנעת...
אם שואלים אותי אז דעתי היא:
"When you have to shoot...Shoot! Don't talk"
"When you have to shoot...Shoot! Don't talk"
- סליקאי כסף

מכיר אופנוען שנסע מהר והחליק על הישבן 200 מטר, בכיס מכנס אחד היה לו ארנק שהציל חצי ישבן, והחצי השני...לא כל כך ניצל.
מאז הוא מקפיד כיס אחד ארנק צד שני אקדח.
אתה אופנוען??? אולי זה מספיק יצירתי :)
קצת יותר רציני- גם אני הבנתי שצריך סיבה ממש טובה לקבל על תבחין זה אישור,בהצלחה הלוואי יעבוד לך.
מאז הוא מקפיד כיס אחד ארנק צד שני אקדח.
אתה אופנוען??? אולי זה מספיק יצירתי :)
קצת יותר רציני- גם אני הבנתי שצריך סיבה ממש טובה לקבל על תבחין זה אישור,בהצלחה הלוואי יעבוד לך.
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד