בול M5
Re: בול M5
יאיר ידידי, אם אתה פריק של 1911 - אני במקומך הייתי מחפש קולט מקורי סינגל סטאק, יש בארץ די הרבה, ומתמקד בקומבט קומנדר. בביקור האחרון אצל שרגא קורץ ראיתי אחד כזה 9 מ"מ מצופה כרום כולו (מט) ומאובזר ללחימה, במצב קרוב לחדש.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
תודה לך. לצערי החלטתי להיפרד מהכלי וגם מהדגם . אשאר אוהד דרך קריאה ועיון בחומרים כתובים
תודה.
תודה.
BROADAXE כתב:יאיר ידידי, אם אתה פריק של 1911 - אני במקומך הייתי מחפש קולט מקורי סינגל סטאק, יש בארץ די הרבה, ומתמקד בקומבט קומנדר. בביקור האחרון אצל שרגא קורץ ראיתי אחד כזה 9 מ"מ מצופה כרום כולו (מט) ומאובזר ללחימה, במצב קרוב לחדש.
איפה זה? מה הכוונה "מאובזר ללחימה"? האם זה דגם פלדה או דגם קל? אתה יודע כמה הוא רוצה עליו?
- סליקאי טיטניום
עדכון חםםםם...פינקתי את עצמי , אז עכשיו יש לי גלוק 26 אוסטרי הדק משופר עצר מוגדל כוונות מפרו 4 מחסניות שונות 17\15\12\10 כדורים עם מתאמים
יריתי איתו לצורך התרגלות .. יורה חבל"ז כל הכדורים גם פגעו במטרה .. כנראה שאין מה לעשות בשביל איכות צריך לשלם , הבדל עצום מהכלים הקודמים שהיו לי . (ברטה, CZ יריחו,פארא, בול M5)
כנראה שלא יהיה צורך בהחלפות נוספות.
יריתי איתו לצורך התרגלות .. יורה חבל"ז כל הכדורים גם פגעו במטרה .. כנראה שאין מה לעשות בשביל איכות צריך לשלם , הבדל עצום מהכלים הקודמים שהיו לי . (ברטה, CZ יריחו,פארא, בול M5)
כנראה שלא יהיה צורך בהחלפות נוספות.
GUSS כתב:תמיד אהבתי את חוש ההומור המשובח שלך %%$0066
עכשיו אני מבולבל...
באמת איך יכל להיות שה-26 מרגיש טוב יותר מהכלים האחרים? גם קצר, גם הדק לא משהו.
תסביר לי, אולי גם אני בסוף אלך על 26
carver כתב:GUSS כתב:תמיד אהבתי את חוש ההומור המשובח שלך %%$0066
עכשיו אני מבולבל...
באמת איך יכל להיות שה-26 מרגיש טוב יותר מהכלים האחרים? גם קצר, גם הדק לא משהו.
תסביר לי, אולי גם אני בסוף אלך על 26
הוא שיפר את ההדק וירד מכלי כבד יחסית לכלי קטן וקל משקל.
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
אז ככה .. הסבר. היה לי בול M5 בן 5 שנים בלבד . ירה רק במטווחים אחת לחודשיים לכיף. שופר בנצרה דו צדדית עצר מוגדל כוונות לילה . הסתובבתי איתו 24\7 וקרעתי מכנסיים וחולצות במחיר של 5 אקדחים שום נרתיק לא הגן על הבגדים . כל מפגש במטווח לווה במעצורים כאלה ואחרים מחסניות, קפיץ מחזיר וכל מיני שטויות .. אקדח כזה לדעתי טוב לספורט ולא להגנה עצמית.. רכשתי גלוק אוסטרי 26 חדש ששופר הדקו הוחלפו כוונות הוחלף עצר מחלק למוגדל ורכשתי מחסניות של 17 ו 19 לצורך אחיזה נכונה ונוחה ביד . הכלי מדויק מאוד כבר בירי הראשון במרחק עשרה, שנים עשר מטרים היו מקבצים יפים , נוח מאוד לירי עבורי . זה לכל אדם אינדיבידואלי. הכלי מיועד ל24\7 להגנה עצמית. (דרך אגב מחפש עוד שרוול מחסנית מ19 ל26 ולא מוצא בשום מקום כולל מטווחים וחנויות שונות)
יאיר אדרי כתב:אז ככה .. הסבר. היה לי בול M5 בן 5 שנים בלבד . ירה רק במטווחים אחת לחודשיים לכיף. שופר בנצרה דו צדדית עצר מוגדל כוונות לילה . הסתובבתי איתו 24\7 וקרעתי מכנסיים וחולצות במחיר של 5 אקדחים שום נרתיק לא הגן על הבגדים . כל מפגש במטווח לווה במעצורים כאלה ואחרים מחסניות, קפיץ מחזיר וכל מיני שטויות .. אקדח כזה לדעתי טוב לספורט ולא להגנה עצמית.. רכשתי גלוק אוסטרי 26 חדש ששופר הדקו הוחלפו כוונות הוחלף עצר מחלק למוגדל ורכשתי מחסניות של 17 ו 19 לצורך אחיזה נכונה ונוחה ביד . הכלי מדויק מאוד כבר בירי הראשון במרחק עשרה, שנים עשר מטרים היו מקבצים יפים , נוח מאוד לירי עבורי . זה לכל אדם אינדיבידואלי. הכלי מיועד ל24\7 להגנה עצמית. (דרך אגב מחפש עוד שרוול מחסנית מ19 ל26 ולא מוצא בשום מקום כולל מטווחים וחנויות שונות)
מה עשית עם הבול?
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
נמכר יחד עם כל הנלווים לעסק שממנו רכשתי את הגלוק.
בול שעושה מעצורים ממש לא טוב לספורט, אולי בתור משקולת לניירות.
- סליקאי טיטניום
יתכן וזה תפקידו כעת ... אני לא יכולתי להשאירו אצלי אפילו לא יום נוסף...
מובן לחלוטין...
אני רואה אנשים נלחמים עם האקדחים האלו במעצורים תוך כדי תחרויות ולא מבין למה הם מתעקשים להחזיק בהם ולנסות לתקן אותם בלי סוף. לא משנה כמה אתה טוב, מעצור הורס לך תרגיל ולפעמים גם תחרות.
אפילו בתקופת ההרצה סירבתי לשכור גרוטאות מהמטווח ורכשתי אקדח אישי שנשמר לי לצורך אימונים ותחרויות עד שקבלתי עבורו רשיון.
בכל מקרה, עם גלוק זה לא יקרה לך - תהנה ממנו!
אני רואה אנשים נלחמים עם האקדחים האלו במעצורים תוך כדי תחרויות ולא מבין למה הם מתעקשים להחזיק בהם ולנסות לתקן אותם בלי סוף. לא משנה כמה אתה טוב, מעצור הורס לך תרגיל ולפעמים גם תחרות.
אפילו בתקופת ההרצה סירבתי לשכור גרוטאות מהמטווח ורכשתי אקדח אישי שנשמר לי לצורך אימונים ותחרויות עד שקבלתי עבורו רשיון.
בכל מקרה, עם גלוק זה לא יקרה לך - תהנה ממנו!
- סליקאי טיטניום
אחרי שהיו לי שני אקדחים כאלה, אין לי טענות לגבי האמינות של הבול M5 בגודל מלא לשימוש ספורטיבי.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אני לא טוען שכל האקדחים שיוצאים מבול סובלים ממעצורים, אבל ראיתי מספיק כאלו בכדי לוותר על הניסוי האישי.
- סליקאי טיטניום
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד