עזרה בבחירת אקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
עזרה בבחירת אקדח
שלום לכולם!
אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין בחירת האקדח, למרות שזו הפעם המיליון ואחת שאתם עונים על השאלות הללו... תודה מראש!
אז ככה:
1) 9 מ"מ.
2) מיועד לנשיאה יומיומית. איזון טוב בין גודל ומשקל מצד אחד, קיבולת כדורים ונוחות אחיזה מצד שני.
3) אמינות לאורך ימים ושנים. איכות בנייה, איכות גימור, מעצורים וכו'...
שמות שעלו בראש:
גלוק 19, S&W M&P על גרסאותיו השונות (משתעשע במחשבות על הקומפקט), יריחו פולימרי.
מובן שאבדוק בעצמי דברים כמו נוחות אחיזה, חיבור לאקדח וכו'. השאלה היא, מה חברה מנוסים כאן יכולים לספר לי על האקדחים האלה? בכיוון? מומלץ? יש אולי המלצות לכלים אחרים?
שאלה נפרדת:
קניתי, והכל דבש. יש למישהו המלצות על קורס ירי מעשי בסיסי באזור המרכז?
תודה רבה לכל המסייעים!
אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין בחירת האקדח, למרות שזו הפעם המיליון ואחת שאתם עונים על השאלות הללו... תודה מראש!
אז ככה:
1) 9 מ"מ.
2) מיועד לנשיאה יומיומית. איזון טוב בין גודל ומשקל מצד אחד, קיבולת כדורים ונוחות אחיזה מצד שני.
3) אמינות לאורך ימים ושנים. איכות בנייה, איכות גימור, מעצורים וכו'...
שמות שעלו בראש:
גלוק 19, S&W M&P על גרסאותיו השונות (משתעשע במחשבות על הקומפקט), יריחו פולימרי.
מובן שאבדוק בעצמי דברים כמו נוחות אחיזה, חיבור לאקדח וכו'. השאלה היא, מה חברה מנוסים כאן יכולים לספר לי על האקדחים האלה? בכיוון? מומלץ? יש אולי המלצות לכלים אחרים?
שאלה נפרדת:
קניתי, והכל דבש. יש למישהו המלצות על קורס ירי מעשי בסיסי באזור המרכז?
תודה רבה לכל המסייעים!
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
Re: עזרה בבחירת אקדח
1. לא חושב שימליצו לך על משהו אחר מ9מ"מ
2. נשיאה בהסלקה? פנימי/חיצוני
3. כל מה שציינת, תחליף את היריחו ב-CZ לך למטווח ותבקש להתנסות.
בהצלחה :)
S&W M&P Shield
Dark Droid כתב:1. לא חושב שימליצו לך על משהו אחר מ9מ"מ
תודה על התשובה!
התכוונתי לומר שאני נעול על 9 מ"מ... רוב הזמן, אעדיף להסליק את האקדח, אבל לא ברמה של לדחוף אותו לכיס של הג'ינס...
אתה מתכוון לCZ 75? ידוע לי שהיריחו הוא המקבילה מבית IWI... הוא פחות טוב?
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
כמו כן, אשמח לעוד שם או שניים אותם אוכל לבדוק, מלבד השלושה שציינתי... לא רוצה לקנות גלוק רק כי לכולם יש, או כי המוכר דחף בכוח... אני בונה על הניסיון הרב של חבר'ה כאן, כדי למצוא חלופות ראויות לא פחות ולא להפוך למה שמישהו כאן הגדיר כ תופעת ה"גלוקגלוקגלוקגלוק..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
אם תעבור על ההודעות בפורום תראה שאין לך הרבה אפשרויות.
גלוק סמית CZ.
אלו הכלים שיש בשוק עם שרות סביר.
תגדיר את הצרכים ואת התקציב ותבחר.
אם אתה רוצה לעשות קורס ירי מעשי דבר עם חנן אוחיון.
הוא מדריך ירי מעשי ותיק ומנוסה.
אני עשיתי אצלו קורס לפני 27 שנים.
אם אתה רציני בענין שלח לי ה"פ ואשלח לך מס טלפון.
גלוק סמית CZ.
אלו הכלים שיש בשוק עם שרות סביר.
תגדיר את הצרכים ואת התקציב ותבחר.
אם אתה רוצה לעשות קורס ירי מעשי דבר עם חנן אוחיון.
הוא מדריך ירי מעשי ותיק ומנוסה.
אני עשיתי אצלו קורס לפני 27 שנים.
אם אתה רציני בענין שלח לי ה"פ ואשלח לך מס טלפון.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
Digo כתב:כמו כן, אשמח לעוד שם או שניים אותם אוכל לבדוק, מלבד השלושה שציינתי... לא רוצה לקנות גלוק רק כי לכולם יש, או כי המוכר דחף בכוח... אני בונה על הניסיון הרב של חבר'ה כאן, כדי למצוא חלופות ראויות לא פחות ולא להפוך למה שמישהו כאן הגדיר כ תופעת ה"גלוקגלוקגלוקגלוק..."
לאבא שלי היה יריחו 15 שנה, היום שהוציא רשיון מחדש הוא רצה שוב יריחו, כל חנות שביקרנו לא קירבה אותו ליריחו ומה שגם הCZ הרבה יותר טוב...
יש עוד הרבה חברות לרכישה, אבל כמו שאריק כתב לך, השירות הטוב/חלפים/אביזרים הם בעיקר לחברות שציינו.
גם אני שקלתי גלוק בהתחלה ובסוף רכשתי M&P שילד, גם חושב שגלוק זה ללכת אחרי העדר (כמו שכולם פעם היו קונים אייפון כי לאחרים יש).
יש לך מספר דגמים ב3 החברות שעונות על כל הדרישות מסאב קומפקט עד פול סיז
S&W M&P Shield
לסיכום, אתמקד בגלוק, בסמית ובסי זד... תודה רבה על התשובות!
שבת שלום!
שבת שלום!
--
CZ P-07
--
CZ P-07
אפריע לכם בעוד שאלה... מהיכרות שלכם, בין אימפריאל ברמלה, ללהב בת"א, מי עדיף? (הכי נוח לי לעבוד עם אחד מהם...)
--
CZ P-07
--
CZ P-07
ראה שרשור על חנות להב.
אין לי כל ניסיון עם אימפריאל.
שים לב שרוט נותנים הנחה לחברי הסליק.
תבדוק את השורה התחתונה.
אין לי כל ניסיון עם אימפריאל.
שים לב שרוט נותנים הנחה לחברי הסליק.
תבדוק את השורה התחתונה.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
לא מכיר אישית רכישה מהם (רכשתי באריאל)
אבל קח בחשבון שלהב הוא היבואן של גלוק וסמית
מאיר רוט של CZ
כל שאר החנויות קונים מהם, אז לגבי מחיר/שירות/אביזירים - להם אמור להיות מענה טוב יותר.
אבל קח בחשבון שלהב הוא היבואן של גלוק וסמית
מאיר רוט של CZ
כל שאר החנויות קונים מהם, אז לגבי מחיר/שירות/אביזירים - להם אמור להיות מענה טוב יותר.
S&W M&P Shield
שלום,
קודם כל תתחדש !
דבר שני יש מקום מעולה עם שירות מצויין בכפר סבא שנקרא מועדון הקליעה .
יושב ברחוב בן יהודה 69 .
יצא לי לבקר שם לא מעט פעמים ובהחלט מקום איכותי .
קודם כל תתחדש !
דבר שני יש מקום מעולה עם שירות מצויין בכפר סבא שנקרא מועדון הקליעה .
יושב ברחוב בן יהודה 69 .
יצא לי לבקר שם לא מעט פעמים ובהחלט מקום איכותי .
- סליקאי ארד

תודה רבה לכל המסייעים!
מקווה שעוד השבוע אסיים עם זה...
שבוע טוב לכולם!
מקווה שעוד השבוע אסיים עם זה...
שבוע טוב לכולם!
--
CZ P-07
--
CZ P-07
יש לי עוד אחת בשבילכם... בביקור אצל חבר טוב באמריקה לפני כחצי שנה, יצא לי להכיר שני אקדחים שהתרשמתי מהם עמוקות.
Springfield XDM
HK VP9
בXDM ממש התאהבתי. איכות בנייה מדהימה, וכשהחזקתי אותו, הרגשתי כאילו ריתכו לי אותו ליד. לצערי, הבנתי שניתן להביא אותו רק בייבוא דרך אימפריאל, ואז לשבור את הראש על אביזרים וחלקים.
הVP9 היה מרשים לא פחות, אבל לא יצא לי לירות בו. ראיתי שניתן למצוא אותו אצל מאיר רוט.
להלן השאלות:
1) מישהו מכיר את הHK מקרוב? הוא מתאים לצורך נשיאה יומיומית? אם אני זוכר נכון, הוא היה די כבד למרות הגוף הפולימרי...
2) יהיה אפשרי למצוא שירות סביר לאקדח הזה? מחלקים ועד מחסניות?
תודה מראש!
Springfield XDM
HK VP9
בXDM ממש התאהבתי. איכות בנייה מדהימה, וכשהחזקתי אותו, הרגשתי כאילו ריתכו לי אותו ליד. לצערי, הבנתי שניתן להביא אותו רק בייבוא דרך אימפריאל, ואז לשבור את הראש על אביזרים וחלקים.
הVP9 היה מרשים לא פחות, אבל לא יצא לי לירות בו. ראיתי שניתן למצוא אותו אצל מאיר רוט.
להלן השאלות:
1) מישהו מכיר את הHK מקרוב? הוא מתאים לצורך נשיאה יומיומית? אם אני זוכר נכון, הוא היה די כבד למרות הגוף הפולימרי...
תודה מראש!
--
CZ P-07
--
CZ P-07
Digo כתב:יש לי עוד אחת בשבילכם... בביקור אצל חבר טוב באמריקה לפני כחצי שנה, יצא לי להכיר שני אקדחים שהתרשמתי מהם עמוקות.
Springfield XDM
HK VP9
להלן השאלות:
תודה מראש!
אכן ייובא עי מאיר רוט. מדובר על כ-5500-6000 שח לכלי. מחסנית בערך 500 שח.
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד