S&W SD9 VE
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
S&W SD9 VE
מה אומרים? מכירים אותו מקרוב? מבחינת אמינות, איכות וכו' ... עד כמה אתם ממליצים?
מבחינת נוחות, הוא נוח ביד. מרגיש טוב. הדק מעט נוקשה, אבל משהו שאני יכול להתרגל אליו בקלות לדעתי.
מבחינת נוחות, הוא נוח ביד. מרגיש טוב. הדק מעט נוקשה, אבל משהו שאני יכול להתרגל אליו בקלות לדעתי.
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
Re: S&W SD9 VE
אף אחד? 

"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
אני ניסתי את כל הדגמים הפופלארים של סמית'
לא נתקלתי בדגם שאתה מדבר עליו...
כולם שונים אחד מהשני באחיזה, בהדק, בירי וכו' לכן רק התנסות יכול להגיד לך אם הוא טוב לך.
איפה ראית את האקדח הזה?
לא נתקלתי בדגם שאתה מדבר עליו...
כולם שונים אחד מהשני באחיזה, בהדק, בירי וכו' לכן רק התנסות יכול להגיד לך אם הוא טוב לך.
איפה ראית את האקדח הזה?
S&W M&P Shield
נתקלתי בו בלהב הבוקר. ניתן למצוא אותו באתר שלהם. זו הכלאה בין הסיגמה עם ההדק לאצבעות על סטרואידים, לבין הM&P... ההדק הקשה רוכך מעט, אבל הוא עדיין קשיח ביחס לאחרים. אפשר לומר שזו גירסה פחות מושכת של הM&P... אני מתלבט בינו, לבין הCZ P-07 שהרגיש לי מצויין, שלא לדבר על הדק עדיף בהרבה... אני מחפש כאן מישהו שיוכל לומר לי משהו עליהם מהיכרות קרובה...
--
CZ P-07
--
CZ P-07
אם אנני טועה זה דגם שלא מיוצר למעלה מ5 שנים.
כנראה שלא היה להיט.
כנראה שלא היה להיט.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
אני אישית לא הייתי נוגע, כמו שאריק אמר כנראה דגם ישן שכבר לא משווקים אותו...
עדיף ללכת על דגם שיש חלקי חילוף ואביזרים זמינים.
אם הCZ היה לך טוב, הוא אקדח מעולה.
אבא שלי רכש והוא מרוצה, בהצלחה!
עדיף ללכת על דגם שיש חלקי חילוף ואביזרים זמינים.
אם הCZ היה לך טוב, הוא אקדח מעולה.
אבא שלי רכש והוא מרוצה, בהצלחה!
S&W M&P Shield
תודה, עזרתם המון... אגב, אני חושב שזה היה אחד מכם שהציע לי לקפוץ למאיר רוט... תודה רבה גם על זה... היה שווה כל רגע. מקום מדהים!
--
CZ P-07
--
CZ P-07
קבל את התנצלותי.זה דגם שעדין נמכר.
התבלבלתי עם משהו אחר.
נראה כמו חיקוי של גלוק.
התבלבלתי עם משהו אחר.
נראה כמו חיקוי של גלוק.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
קבל את התנצלותי.זה דגם שעדין נמכר.
התבלבלתי עם משהו אחר.
נראה כמו חיקוי של גלוק.ממשפחת הסיגמה.
מעיון חטוף בביקורת באינטרנט.הומלץ לשפר את ההדק לפני היריה הראשונה.
והתלוננו על מחיר המחסניות הגבוה.
יכול להיות שבאתרים אחרים יהיו ביקורות חיוביות יותר.
התבלבלתי עם משהו אחר.
נראה כמו חיקוי של גלוק.ממשפחת הסיגמה.
מעיון חטוף בביקורת באינטרנט.הומלץ לשפר את ההדק לפני היריה הראשונה.
והתלוננו על מחיר המחסניות הגבוה.
יכול להיות שבאתרים אחרים יהיו ביקורות חיוביות יותר.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
בפירוק הוא באמת הזכיר מאוד את הגלוק... והגדלים שלהם כמעט זהים (19 כמובן)... המסילות שלו סטנדרטיות בניגוד לסיגמה... אבל בכל אופן, אשמע לעצתכם... הCZ הרגיש לי מצויין, וסיפרו לי פה על אבא מבסוט... אין סיבה שלא אלך עליו...
--
CZ P-07
--
CZ P-07
תג המחיר שלו הוא 3000... אני הגעתי איתם לדיל של 2900 כולל אימון ותחמושת בגלל שאני מכיר טוב חבר ותיק של שאול...
--
CZ P-07
--
CZ P-07
אני עדיין טיפל'ה מתלבט... והבעיה היא שאני לא יכול לירות בשניהם בו זמנית... ל"להב" יש את הסמית אבל אין את הCZ, ול"רוט" יש את הCZ אבל לא את הסמית... אני נוטה לכיוון הCZ, למרות שהוא יקר יותר מה2900 ש"להב" הציעו את הסמית הנ"ל...
--
CZ P-07
--
CZ P-07
נראה שהם הביאו אותו ככלי זול לביקוש הנוכחי.
במילא רוב הרוכשים לא מבינים מזה הדק.
חיקוי לגלוק תחת השם של סמית במחיר מוזל.
יכול להיות עם קיט הדק הוא יהיה חלופה זולה
במילא רוב הרוכשים לא מבינים מזה הדק.
חיקוי לגלוק תחת השם של סמית במחיר מוזל.
יכול להיות עם קיט הדק הוא יהיה חלופה זולה
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
הגדרה מדוייקת... קלעת בול 

--
CZ P-07
--
CZ P-07
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד