להב תל אביב

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: להב תל אביב

על ידי tkgs » 10 ינואר 2016, 16:47

אם להב אז להיות בקשר רק עם יפתח.
מקצועי, אמין ושירותי.
הוא גם מנהל את פורום כלי יריה של דפי זהב - מציע ליצור איתו קשר ראשוני מהפורום והוא כבר יחזור אליך...
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי golos » 10 ינואר 2016, 17:24

אני הגעתי לברר על נשק במאיר רוט והקיבלתי תשובה שעד שאין לי דף אישור ממשרד הפנים הם לא נותנים שירות
מאוכזב מזה שאפילו לא נתנו לי תשובות לגבי התלבטות שלי הלכתי ברגע שקיבלתי תשובה ממשרד הפנים ללהב
ושם קיבל אותי יפתח ונתן לי תשובות מאוד מפורטות ויחס טוב, יש לציין שגם עשו לי הנחה נחמדה של 6 אחוז וגם נתנו לי נרתיק מתנה ללא בקשה
קניתי גלוק 19 ואחרי שקניתי את הנשק הלכתי לירות אצל מאיר רוט ודוד הסביר לי במפורט הכל על מה שרציתי אבל עדיין זרקו אותי במטווח לבד בלי מישהו שיכל להסביר לי או מישהו שיתן לי הדרכה לגבי שיפור הירי
למרות שהמטווח של מאיר רוט יותר נעים עדיין אני מעדיף ללכת ללהב ולשלם שקצת יותר כסף
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי golos » 10 ינואר 2016, 17:27

אני הגעתי לברר על נשק במאיר רוט והקיבלתי תשובה שעד שאין לי דף אישור ממשרד הפנים הם לא נותנים שירות
מאוכזב מזה שאפילו לא נתנו לי תשובות לגבי התלבטות שלי הלכתי ברגע שקיבלתי תשובה ממשרד הפנים ללהב
ושם קיבל אותי יפתח ונתן לי תשובות מאוד מפורטות ויחס טוב, יש לציין שגם עשו לי הנחה נחמדה של 6 אחוז וגם נתנו לי נרתיק מתנה ללא בקשה
קניתי גלוק 19 ואחרי שקניתי את הנשק הלכתי לירות אצל מאיר רוט ודוד הסביר לי במפורט הכל על מה שרציתי אבל עדיין זרקו אותי במטווח לבד בלי מישהו שיכל להסביר לי או מישהו שיתן לי הדרכה לגבי שיפור הירי
למרות שהמטווח של מאיר רוט יותר נעים עדיין אני מעדיף ללכת ללהב ולשלם שקצת יותר כסף
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ArikB » 10 ינואר 2016, 19:53

ביקשתה ירי חופשי.וקיבלתה.
אם הייתה מבקש עזרה מאחד המדריכים אני בטוח שהיתה מקבל.
לי תמיד יש דו שיח איתם.ואני תמיד מבקש שיסתכלו עלי ואם יש הערות להעיר.
אדם באמונתו יחיה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Digo » 10 ינואר 2016, 20:06

תורי להסכים עם אריק. הסיפור שאתה מספר לא מסתדר עם מה שאני ראיתי וחוויתי. השירות אצל רוט הוא ברמה שלא הכרתי עד היום. על דוד אני יכול להעיד אישית. אני מתפלל איתו בבית הכנסת באשדוד. אדם נעים הליכות ובעל אורך רוח יוצא דופן. עם מדריכים שמסוגלים לשוחח איתך בנחת כאילו לא עומדים מאחוריך עוד עשרה אנשים, לא ייתכן ש"זרקו אותך במטווח לבד" אם ביקשת במפורש אחרת. ואגב, אם רק היית הולך לרוט עם האישור, ואומר את המילה "סליק", היית מקבל 10%... והחיוך על חשבון הבית...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי golos » 10 ינואר 2016, 20:26

Digo כתב:תורי להסכים עם אריק. הסיפור שאתה מספר לא מסתדר עם מה שאני ראיתי וחוויתי. השירות אצל רוט הוא ברמה שלא הכרתי עד היום. על דוד אני יכול להעיד אישית. אני מתפלל איתו בבית הכנסת באשדוד. אדם נעים הליכות ובעל אורך רוח יוצא דופן. עם מדריכים שמסוגלים לשוחח איתך בנחת כאילו לא עומדים מאחוריך עוד עשרה אנשים, לא ייתכן ש"זרקו אותך במטווח לבד" אם ביקשת במפורש אחרת. ואגב, אם רק היית הולך לרוט עם האישור, ואומר את המילה "סליק", היית מקבל 10%... והחיוך על חשבון הבית...

לא אמרתי שלא קיבלתי יחס טוב, וגם רשמתי שדוד נתן לי יחס מצויין, רק אמרתי שבפעם הראשונה הם פשוט לא נתנו לי את השירות כי לא היה לי אישור וזה מאוד אכזב אותי כי ציפיתי להחליט על הנשק לפני קבלת האישור וידעתי שאני יקבל אישור.
לגבי המטווח היה שם מדריך אבל איתי ירה מישהו שקנה מהם את אקדח חדש באותו היום והוא פשוט היה רק איתו ולא ממש התייחס אלי, כן אני קניתי גלוק והפגיעות שלי לא במקבץ טוב הייתי מצפה לקבל יחס קצת יותר אישי כמו שהבחור שקנה את הנשק מהם קיבל.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי guyweisz » 10 ינואר 2016, 21:38

golos כתב:
Digo כתב:תורי להסכים עם אריק. הסיפור שאתה מספר לא מסתדר עם מה שאני ראיתי וחוויתי. השירות אצל רוט הוא ברמה שלא הכרתי עד היום. על דוד אני יכול להעיד אישית. אני מתפלל איתו בבית הכנסת באשדוד. אדם נעים הליכות ובעל אורך רוח יוצא דופן. עם מדריכים שמסוגלים לשוחח איתך בנחת כאילו לא עומדים מאחוריך עוד עשרה אנשים, לא ייתכן ש"זרקו אותך במטווח לבד" אם ביקשת במפורש אחרת. ואגב, אם רק היית הולך לרוט עם האישור, ואומר את המילה "סליק", היית מקבל 10%... והחיוך על חשבון הבית...

לא אמרתי שלא קיבלתי יחס טוב, וגם רשמתי שדוד נתן לי יחס מצויין, רק אמרתי שבפעם הראשונה הם פשוט לא נתנו לי את השירות כי לא היה לי אישור וזה מאוד אכזב אותי כי ציפיתי להחליט על הנשק לפני קבלת האישור וידעתי שאני יקבל אישור.
לגבי המטווח היה שם מדריך אבל איתי ירה מישהו שקנה מהם את אקדח חדש באותו היום והוא פשוט היה רק איתו ולא ממש התייחס אלי, כן אני קניתי גלוק והפגיעות שלי לא במקבץ טוב הייתי מצפה לקבל יחס קצת יותר אישי כמו שהבחור שקנה את הנשק מהם קיבל.

סתם שאלה:
1. מאיפה לך היחס שהיית מקבל במטווח להב אילו היית רוכש את האקדח במקום אחר, לאו דווקא אצל רוט?
2. מאיפה לך היחס שהיית מקבל אצל להב, אם היית פונה אליהם לפני קבלת האישור, כפי שעשית אצל רוט?
ואני לא בא להגן על מאיר רוט, ואני גם לא אוהב הערות כמו "הסיפור שאתה מספר לא מסתדר עם מה שאני ראיתי וחוויתי" של בחור שבכלל מתפלל עם המוכר (אני לא מתפלל בכלל אז אני לא מודע לסוג אחוות האחים היכולה להתפתח בבית כנסת), כי לכל אחד ניסיון אחר עם כל חנות, וכבר היה שרשור בנושא זה והיו דעות לכאן ולכאן גם על מאיר רוט, כמו שיש על כל חנות בעולם, אבל!!!!!
אני כן רוצה לומר שלא הוגן להשוות ביחס בין שתי חנויות, כשהתנאים היו שונים לגמרי, כמו במקרה שלך. כי אולי אם היית מגיע כבר עם האישור למאיר רוט, היית רושם כאן שמדובר בחנות האדיבה ביותר בעולם.
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Digo » 10 ינואר 2016, 22:39

guyweisz כתב:
golos כתב:

סתם שאלה:
1. מאיפה לך היחס שהיית מקבל במטווח להב אילו היית רוכש את האקדח במקום אחר, לאו דווקא אצל רוט?
2. מאיפה לך היחס שהיית מקבל אצל להב, אם היית פונה אליהם לפני קבלת האישור, כפי שעשית אצל רוט?
ואני לא בא להגן על מאיר רוט, ואני גם לא אוהב הערות כמו "הסיפור שאתה מספר לא מסתדר עם מה שאני ראיתי וחוויתי" של בחור שבכלל מתפלל עם המוכר (אני לא מתפלל בכלל אז אני לא מודע לסוג אחוות האחים היכולה להתפתח בבית כנסת), כי לכל אחד ניסיון אחר עם כל חנות, וכבר היה שרשור בנושא זה והיו דעות לכאן ולכאן גם על מאיר רוט, כמו שיש על כל חנות בעולם, אבל!!!!!
אני כן רוצה לומר שלא הוגן להשוות ביחס בין שתי חנויות, כשהתנאים היו שונים לגמרי, כמו במקרה שלך. כי אולי אם היית מגיע כבר עם האישור למאיר רוט, היית רושם כאן שמדובר בחנות האדיבה ביותר בעולם.

טוב, כבר התכוונתי להפסיק להגיב, כי זו קצת טחינת מים, אבל אתפתה פעם נוספת...
בגדול אני די מסכים, אבל אני הייתי גם בלהב, וגם ברוט, בדיוק באותו מצב ולאותה מטרה, ובכל זאת השירות ברוט נראה לי כמה רמות למעלה...
לעניין "אחוות האחים" שהוזכרה, אולי תתפלא לשמוע, שהפעם הראשונה שביקרתי ברוט, הייתה גם הפעם הראשונה שגיליתי שדוד עובד שם. אני מכיר אותו דרך הסתכלות חיצונית על התנהלותו היומיומית, ושיחות ידידות מפעם לפעם. וכמו שציינתי, בלי קשר לעבודתו ברוט, מדובר באדם נעים הליכות, ולא, הוא לא טיפל בי כשהייתי ברוט. רק אמר שלום, והכניס קבוצה לאימון... ההתרשמות העמוקה שלי מרוט הייתה דווקא בזמן ההמתנה הארוך. לא יכולתי שלא להתרשם מלראות ארבעה מדריכים שונים, נותנים שירות בסבלנות שעוד לא נתקלתי בה. עונים על מיליון ואחת שאלות, שולפים ומחזירים כלים בהתלהבות, והכל בחיוך ובאדיבות. נהנתי לחכות שם. נהנתי לראות את רמת המקצועיות ואת רמת השירות. המתנתי בשמחה לתורי, כי ידעתי שכשהוא יגיע, אקבל שירות זהה. נשמע גן עדן? זה גם נראה ככה. לא פסלתי את להב, אבל לדעתי, הם לא מגיעים לרמה הזו... וחלילה, לא טענתי שאין אמת בדבריו של golos... פשוט ציינתי, שהחוויה שלי הייתה אחרת בתכלית.
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Dark Droid » 10 ינואר 2016, 22:48

לא יודע איך מלדבר על להב הגעתם למאיר רוט,
החוויה שהייתה לך (golos) מזכירה לי קצת את שלי...
גם אני שהייתי שם נפנפו אנשים שאין להם אישור ורק באו לברר, במטווחים אחרים שהייתי לא נפנפו ככה אבל גם לא ממש יזמו שיחה מלאה והתלהבו לעזור, הרי אם אין אישור אתה "כאילו" עוד לא לקוח פוטנציאלי עבורם, שאפילו שעמוס בחנויות נשק היום זה לא כ"כ נחמד לעשות את זה...
אבל כמו כל חנות ומסעדה בארץ, יש מקרים שלאחד יהיה נפלא ולאחר זוועה, עניין של מזל עם שילוב של ציפיות מהמקום זה מה שנותן את החוויה כנראה.

בקשר ללהב, עוד לא ביקרתי שם (מתכוון בקרוב לבדוק שם אביזירים לשילד), אבל כן יצא לי לדבר עם יפתח בפורום דפי זהב בתחילת דרכי בהוצאת הרשיון ועם עוד מישהו בטלפון מהחנות והם היו נפלאים, עוזרים, קשובים ומקצועיים.
מקווה לקבל את אותו היחס גם פנים מול פנים :)
S&W M&P Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ניר ל » 10 ינואר 2016, 23:47

ככל הידוע לי, לחנויות נשק אסור לדבר עם מי שאיננו מציג אישור ראשוני, גם אם יש לו ושכח להביא כו׳
רוט מאד מרובעים ולא מקלים ראש בשום נוהל, גם כשלא היה לקוח אחד הם סירבו לדבר על ענייני נשק עם מתעניינים ללא אישור.
אני לא מתפלל עם דוד וכבר אינני מבקר שם בשנים האחרונות היות שאני מתאמן במסגרת מועדון קליעה, אבל כן ראיתי אותו מסביר פנים בסבלנות ומשרת בצורה יוצאת דופן, אדם שנראה ומריח כמו הומלס הסובל מפיגור שכלי שנכנס לבית העסק והתעניין בחגורה התלוייה על הקולב.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי itamar » 11 ינואר 2016, 10:39

ניר ל כתב:ככל הידוע לי, לחנויות נשק אסור לדבר עם מי שאיננו מציג אישור ראשוני, גם אם יש לו ושכח להביא כו׳

אסור לדבר??
עדיין אנחנו חיים במדינה דמוקרטית, ולדבר מהבוקר עד הלילה אפשר עם כל אחד.
למכור או לאפשר לירות זה כבר סיפור אחר.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ArikB » 11 ינואר 2016, 10:47

אני מצטרף לניר.
החוק אינו מאפשר להם להסביר או להדגים כלי נשק ללא רישיון או אישור.
הם כעסק רציני לא רוצים לסכן את הרישיון שלהם או את שמם הטוב.
גם אתה עם היתה במקומם היתה עושה אותו דבר.
כל לקוח הוא לקוח פוטנציאלי.ולמי שאין אישור או רישיון הם מסבירים את התהליך.
אתמול כשהוצאתי את האקדחים שלי מישהו שעמד מאחורי ביקש לראות את האקדח שלי וקיבל תשובה שלילית.
נוהל זה נוהל וחוק זה חוק.
אפשר לכתוב ביקורת על הרבה דברים אבל ביקורת על הפרת חוקים ונהלים.בכלל לא לענין.
מענין מה היתה אומר אם זה היה הפוך.
אדם באמונתו יחיה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי uriler » 11 ינואר 2016, 10:50

itamar כתב:
ניר ל כתב:ככל הידוע לי, לחנויות נשק אסור לדבר עם מי שאיננו מציג אישור ראשוני, גם אם יש לו ושכח להביא כו׳

אסור לדבר??
עדיין אנחנו חיים במדינה דמוקרטית, ולדבר מהבוקר עד הלילה אפשר עם כל אחד.
למכור או לאפשר לירות זה כבר סיפור אחר.

א.

אסור להם להראות כלי נשק למי שאין לו אישור עדיין. אני מניח שהם לקחו את זה קצת יותר רחוק, מכיוון שיש בזה היגיון (הם לא יכולים לדעת מי עומד מולם, אולי הוא מחזיק נשק לא חוקי שהוא מנסה ללמוד עליו וכו').
גם אני עברתי שם את אותו הדבר, וזה הגיוני לטעמי.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי uriler » 11 ינואר 2016, 10:51

golos כתב:

שילמת על ירי חופשי או ירי עם הדרכה?
אם הבחור שרכש את האקדח שילם על ירי עם הדרכה, למה הוא צריך לקבל שירות פחות טוב (בהנחה שהוא צריך את המדריך), רק כי אתה שם?
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Snir Z. » 11 ינואר 2016, 11:11

כשאני נכנסתי שם לירי חופשי בפעם האחרונה.. המדריך גם היה עסוק (ובצדק) בבחור אחר שהיה שם בהדרכה.. אבל בכל זאת כשביקשתי עזרה או עצה לשיפור הוא באותו רגע אולי מספר שניות לאחר מכן עזב הכל וניגש לעזור לי בחיוך ובשמחה רבה..
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד