תהליך סופי בקבלת רישיון
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תהליך סופי בקבלת רישיון
הי חברים, בשעה טובה קיבלתי את האישור המותנה לאחר 70 ימים, הבקשה שלי הוגשה על שירות ביטחון (מילואים)כאשר במעמד הבקשה הצגתי בפני הפקיד את כל הטפסים הנידרשים(כולל המלצה מסאל), בשל העיקוב בתשובה(לאחר 45 יום) יצר איתי קשר פקיד משמרד לבט'פ לפני שבועיים ואמר לי שהבקשה אושרה ושנישלח אלי המיכתב.
במיכתב אשר הגיע אלי היום רשום לי חוץ מהדברים אשר ידעתי שאצטרך להציג במעמד הרישיון סעיף של
"תדפיס אישי- חובה להציג במעמד קבלת הרישיון". איו לי מושג מזה ובשיחה לא נאמר לי דבר כזה, אשמח אם מישהו ניתקל בזה ויוכל להגיד לי במה מדובר?
תודה רבה
במיכתב אשר הגיע אלי היום רשום לי חוץ מהדברים אשר ידעתי שאצטרך להציג במעמד הרישיון סעיף של
"תדפיס אישי- חובה להציג במעמד קבלת הרישיון". איו לי מושג מזה ובשיחה לא נאמר לי דבר כזה, אשמח אם מישהו ניתקל בזה ויוכל להגיד לי במה מדובר?
תודה רבה
- סליקאי ארד

Re: תהליך סופי בקבלת רישיון
אולי הכוונה לתדפיס מקצין העיר,
התדפיס מאשר שאתה אכן משרת מילואים פעיל וכמו כן מופיעה הדרגה שלך.
צריך רק לגשת אליהם ולבקש, לי היה תדפיס כזה וקצין הרישוי בחיפה אמר לי שהם מבקשים טופס כזה.
בהצלחה.
התדפיס מאשר שאתה אכן משרת מילואים פעיל וכמו כן מופיעה הדרגה שלך.
צריך רק לגשת אליהם ולבקש, לי היה תדפיס כזה וקצין הרישוי בחיפה אמר לי שהם מבקשים טופס כזה.
בהצלחה.
Walther PPQ M2
אכן תדפיס נתונים מקצין העיר
מטרתו להוכיח שאתה עדיין בשרות מילואים .
בחיפה ביקשו אותו כבר בפגישה הראשונה ואמרו שזה נוהל חדש יחסית שלא עודכן באתר.
אני פיקססתי אותו וזה לא גרם לעיכובים.
קפוץ לקצין העיר לוקח כמה דקות להוציא את האישור
מטרתו להוכיח שאתה עדיין בשרות מילואים .
בחיפה ביקשו אותו כבר בפגישה הראשונה ואמרו שזה נוהל חדש יחסית שלא עודכן באתר.
אני פיקססתי אותו וזה לא גרם לעיכובים.
קפוץ לקצין העיר לוקח כמה דקות להוציא את האישור
IDPA Safety Officer
http://www.idpa.org.il
http://www.idpa.org.il
אתם יכולים לדייק בבקשה ולהגיד לי איזה בידיוק סוג של תדפיס? אופי שירות? דרגה? תעודת הערכה? או ש3010 גם יעשה את העבודה?(שמ'פ)
- סליקאי ארד

גם לי עשו את זה שאני בשירות סדיר
לך לקצין העיר הממקום קרוב למגוריך תביא איתך תעודה מזהה ושמדפיסים לך את התדפיס אישי תסתכל מה רשום בו אם זה זה או שהדפיסו לך משהו אחר
לך לקצין העיר הממקום קרוב למגוריך תביא איתך תעודה מזהה ושמדפיסים לך את התדפיס אישי תסתכל מה רשום בו אם זה זה או שהדפיסו לך משהו אחר
- סליקאי ארד

5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד