מי מכיר טכנאי וידאו
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מכיר טכנאי וידאו
אז ככה,
יש לי וידאו שהתקלקל. לקחתי לטכנאי שבדק ואמר "צריך להחליף את ה....משהו, וזה עולה 170 ש"ח".
הבעיה עם אותו טכנאי, שתיקנתי אצלו גם מער' סטריאו ובאורך פלא גם שם התיקון עלה 170 ש"ח. כששאלתי אותו אם כל תיקון עולה 170 שח, אז הוא ענה לא מה פתאום, אבל משום מה ניראה לי שעל כל דבר הוא לוקח את אותו סכום או גבוה יותר.
בקיצור, אם מישהו יודע על טכנאי בסביבות גבעתיים ר"ג אולי ת"א ולא יקרן, אשמח לשמוע.
חן חן מראש.
יש לי וידאו שהתקלקל. לקחתי לטכנאי שבדק ואמר "צריך להחליף את ה....משהו, וזה עולה 170 ש"ח".
הבעיה עם אותו טכנאי, שתיקנתי אצלו גם מער' סטריאו ובאורך פלא גם שם התיקון עלה 170 ש"ח. כששאלתי אותו אם כל תיקון עולה 170 שח, אז הוא ענה לא מה פתאום, אבל משום מה ניראה לי שעל כל דבר הוא לוקח את אותו סכום או גבוה יותר.
בקיצור, אם מישהו יודע על טכנאי בסביבות גבעתיים ר"ג אולי ת"א ולא יקרן, אשמח לשמוע.
חן חן מראש.
"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)
מי שלא מנסה, לא טועה
מי שלא מנסה, לא טועה
דניאל
אם הוא מתקן כמו שצריך ,תקן את הוידאו וזהו.
כאשר אצלי הוידאו התקלקל, עלה לי רק הסכום שהזכרת בקניית כדורי הרגעה מרוב עצבים שהוא גרם לי (ובסוף הוא לא הצליח לתקן
).

אם הוא מתקן כמו שצריך ,תקן את הוידאו וזהו.
כאשר אצלי הוידאו התקלקל, עלה לי רק הסכום שהזכרת בקניית כדורי הרגעה מרוב עצבים שהוא גרם לי (ובסוף הוא לא הצליח לתקן

אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
וידאו חדש בדיזינגוף סנטר עולה 550 ש"ח,
וכמו שוובי ציין, בדיוטי פרי מוכרים ב 190$ וידאו+DVD משולב.
חבל לתקן את הוידאו - תקנה חדש
גם לכל מי שיש מדפסות הזרקת דיו של HP, נגמר לכם הדיו ? - קנו מדפסת חדשה מקורים עם ראשי דיו מקוריים + אחריות לשנה + תקבלו כמה דוגמיות של נייר גלוסי במחיר שיותר יקר מראשי דיו מקוריים ב 50 ש"ח!!!
וכמו שוובי ציין, בדיוטי פרי מוכרים ב 190$ וידאו+DVD משולב.
חבל לתקן את הוידאו - תקנה חדש
גם לכל מי שיש מדפסות הזרקת דיו של HP, נגמר לכם הדיו ? - קנו מדפסת חדשה מקורים עם ראשי דיו מקוריים + אחריות לשנה + תקבלו כמה דוגמיות של נייר גלוסי במחיר שיותר יקר מראשי דיו מקוריים ב 50 ש"ח!!!
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
מילה קטנה בנושא המדפסות וראשי הדיו:
נכון שב-HP הראשים המגיעים עם המדפסת הם חצי בגודלם מכאלו שאתם קונים סתם כך בחנות
אבל (!) כשאתם קונים מדפסת LEXMARK אתם מקבלים ראש דיו מלא עם המדפסת.
מתוך נסיון אני יכול להגיד לכם שלשימוש יומיומי בבית (וורד, תמונות וכו) אין שום הבדל בין המדפסות. ראיתי לאחרונה מבצע באופיס דיפו על מדפסות LEXMARK ב- 199 ש"ח.
**מוגש מטעמי ומנסיוני כשירות לחברי הסליק **
** לכותב אין אינטרסים משום סוג בחברת LEXMARK **
נכון שב-HP הראשים המגיעים עם המדפסת הם חצי בגודלם מכאלו שאתם קונים סתם כך בחנות
אבל (!) כשאתם קונים מדפסת LEXMARK אתם מקבלים ראש דיו מלא עם המדפסת.
מתוך נסיון אני יכול להגיד לכם שלשימוש יומיומי בבית (וורד, תמונות וכו) אין שום הבדל בין המדפסות. ראיתי לאחרונה מבצע באופיס דיפו על מדפסות LEXMARK ב- 199 ש"ח.
**מוגש מטעמי ומנסיוני כשירות לחברי הסליק **
** לכותב אין אינטרסים משום סוג בחברת LEXMARK **
דרך ארץ קדמא לתורה
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד