מצטרף לגל השאלות על הוצאת רשיון חדש - קנייה מאדם פרטי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מצטרף לגל השאלות על הוצאת רשיון חדש - קנייה מאדם פרטי
שלום לכולם.
אני כרגע בתהליכי הוצאת רשיון לאקדח ראשון, יש לי את האישור המותנה ואני מחפש מוכר.
האישור המותנה תקף לשלושה חודשים בלבד, מה שיוצר לדעתי לחץ מיותר לקנות מהר ולא מאפשר לחכות ל"מציאה" או להיות בררן ולהתנסות בהרבה אופציות. בהתחשב בבירוקרטיה הכרוכה בהוצאת הרשיון, קל וחומר בהחלפת נשק, סביר להניח שהאקדח שאקנה עכשיו יהיה האקדח היחיד שלי לכמה השנים הקרובות.
בהנחה וקניתי מאדם פרטי ולא מחנות/מטווח, יש חובה להגיע פיזית יחד עם המוכר, עם שטר מכר חתום וכו'. זה שם אותי בבעיה כי נניח שמצאתי מוכר חודש לפני פקיעת האישור המותנה, והתור הקרוב הוא רק עוד חודש וחצי...נשמע לי כמו מתכון לבירוקרטיה וצרות, בקשות הארכה וכו'.
האם יש איזו עדיפות לקבלה בתור במשרד בט"פ, או תור נפרד עבור מי שצריך רק לסיים את התהליך, להעביר בעלות ופשוט לקבל את הרשיון?
זה נשמע לי בלתי קביל שעד שאמצא מוכר ונמצא יום שמתאים לשנינו להגיע פיזית לפקיד, הרשיון יבוטל בגלל שלוקח המון זמן להשיג תור.
תודה לכל מי שיכול לייעץ.
אני כרגע בתהליכי הוצאת רשיון לאקדח ראשון, יש לי את האישור המותנה ואני מחפש מוכר.
האישור המותנה תקף לשלושה חודשים בלבד, מה שיוצר לדעתי לחץ מיותר לקנות מהר ולא מאפשר לחכות ל"מציאה" או להיות בררן ולהתנסות בהרבה אופציות. בהתחשב בבירוקרטיה הכרוכה בהוצאת הרשיון, קל וחומר בהחלפת נשק, סביר להניח שהאקדח שאקנה עכשיו יהיה האקדח היחיד שלי לכמה השנים הקרובות.
בהנחה וקניתי מאדם פרטי ולא מחנות/מטווח, יש חובה להגיע פיזית יחד עם המוכר, עם שטר מכר חתום וכו'. זה שם אותי בבעיה כי נניח שמצאתי מוכר חודש לפני פקיעת האישור המותנה, והתור הקרוב הוא רק עוד חודש וחצי...נשמע לי כמו מתכון לבירוקרטיה וצרות, בקשות הארכה וכו'.
האם יש איזו עדיפות לקבלה בתור במשרד בט"פ, או תור נפרד עבור מי שצריך רק לסיים את התהליך, להעביר בעלות ופשוט לקבל את הרשיון?
זה נשמע לי בלתי קביל שעד שאמצא מוכר ונמצא יום שמתאים לשנינו להגיע פיזית לפקיד, הרשיון יבוטל בגלל שלוקח המון זמן להשיג תור.
תודה לכל מי שיכול לייעץ.
באתי ללמוד
Re: מצטרף לגל השאלות על הוצאת רשיון חדש - קנייה מאדם פרטי
יכול להיות שיש פיתרון חלופי, לא סגור על זה מאה אחוז, אשמח אם מישהו יתקן אותי...
אתה יכול ללכת עם המוכר שמצאת למטווח, ולעשות את המכירה דרך המטווח. אם הבנתי נכון, המוכר מעביר את הבעלות על הכלי למטווח, ואתה קונה מהמטווח, ככה שאתה לא תלוי יותר במוכר, ותוכל להגיע בלעדיו למשרד לבט"פ.
ככה נפתחות לפניך אופציות אחרות שחבר'ה פה העלו באשכול אחר... פקס, להשאיר אצל השומר וכו'...
אתה יכול ללכת עם המוכר שמצאת למטווח, ולעשות את המכירה דרך המטווח. אם הבנתי נכון, המוכר מעביר את הבעלות על הכלי למטווח, ואתה קונה מהמטווח, ככה שאתה לא תלוי יותר במוכר, ותוכל להגיע בלעדיו למשרד לבט"פ.
ככה נפתחות לפניך אופציות אחרות שחבר'ה פה העלו באשכול אחר... פקס, להשאיר אצל השומר וכו'...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
אתה יכול להרים טלפון למטווח ולשאול על זה... יענו לך בקלות...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
מה האינטרס של בעל המטווח בעזרה כזו?
- סליקאי ארד
לי אמרו שהקונה יצתרך לשלם על ההפקדה 300 שח.
carver כתב:לי אמרו שהקונה יצתרך לשלם על ההפקדה 300 שח.
++
במיוחד אם האקדח צריך להמתין לקונה חודש וחצי!
אני אישית חיפשתי אקדח ישר כשהתחלתי את התהליך,
כשמצאתי מוכר,הצעתי לשלם כסף על החשבון בזכרון דברים מסודר
כמובן הוא שמר לי את האקדח מכל קונה אחר וסירב לקבלת כסף על החשבון
פשוט בטח במילה שלי שאכן אקנה מימנו.
אם שואלים אותי אז דעתי היא:
"When you have to shoot...Shoot! Don't talk"
- סליקאי כסף
Shiko כתב:carver כתב:לי אמרו שהקונה יצתרך לשלם על ההפקדה 300 שח.
++
במיוחד אם האקדח צריך להמתין לקונה חודש וחצי!
אני אישית חיפשתי אקדח ישר כשהתחלתי את התהליך,
כשמצאתי מוכר,הצעתי לשלם כסף על החשבון בזכרון דברים מסודר
כמובן הוא שמר לי את האקדח מכל קונה אחר וסירב לקבלת כסף על החשבון
פשוט בטח במילה שלי שאכן אקנה מימנו.
איזה נשק קנית יד שניה אם מותר לשאול?
מעולם לא עשיתי את זה בעצמי, לכן אמרתי שאני לא בטוח... על האופציה הזו שמעתי אצל מאיר רוט. מישהו שאל על זה, ואני שמעתי את התשובה של הנציג... הכי פשוט, תרים טלפון, תשאל... תשובה אדיבה עם חיוך תקבל בטוח...
--
CZ P-07
--
CZ P-07
תודה על העצות. אני שונא לקנות כל דבר שהוא בלחץ זמן, אבל הפתרונות שעלו כאן בהחלט יעזרו.
למשהו כזה ציפיתי. מגבלה שרירותית גורמת לסרבול של התהליך, שמייד מתורגם לכסף עבור מי שמוצא "קומבינה" לעקוף את הבירוקרטיה
. כך או כך בסוף נסתדר.
6
נ.ב. שלא ישתמע שאני בא בטענות למטווחים, שירות ההפקדה הזה בא למלא צורך שנוצר רק בגלל קוצר הזמן של האישור המותנה. בהחלט אברר האם זה אפשרי במקרה הצורך.
carver כתב:לי אמרו שהקונה יצתרך לשלם על ההפקדה 300 שח.
למשהו כזה ציפיתי. מגבלה שרירותית גורמת לסרבול של התהליך, שמייד מתורגם לכסף עבור מי שמוצא "קומבינה" לעקוף את הבירוקרטיה

נ.ב. שלא ישתמע שאני בא בטענות למטווחים, שירות ההפקדה הזה בא למלא צורך שנוצר רק בגלל קוצר הזמן של האישור המותנה. בהחלט אברר האם זה אפשרי במקרה הצורך.
באתי ללמוד
Carver
לשאלתך ידידי,קניתי גלוק 19c דור-4...
לשאלתך ידידי,קניתי גלוק 19c דור-4...
נערך לאחרונה על ידי Shiko בתאריך 20 ינואר 2016, 19:27, נערך פעם אחת בסך הכל.
אם שואלים אותי אז דעתי היא:
- סליקאי כסף
אגב, אם התקשרת למטווח, תעדכן מה ענו לך...
--
CZ P-07
--
CZ P-07
אולי מחרתיים תהיה לי תשובה - אני קופץ לבוקר של התנסות בלהב (מאיר רוט רחוק לי למרות כל הדברים הטובים שאומרים עליהם). מתכוון לעשות רענון על הגלוק ולבדוק גם זיגים.
כבר קבעתי מראש תאריך פגישה עם פקיד (בסוף מרץ!!!) אבל עדיין יהיה יותר נוח אם לא אצטרך להביא איתי את המוכר אלא לבוא בעצמי עם המסמכים.
נעדכן בהמשך.
כבר קבעתי מראש תאריך פגישה עם פקיד (בסוף מרץ!!!) אבל עדיין יהיה יותר נוח אם לא אצטרך להביא איתי את המוכר אלא לבוא בעצמי עם המסמכים.
נעדכן בהמשך.
באתי ללמוד
חברים
השיטה למכירת האקדח למטווח היא הדרך היעילה והטובה ביותר לקניית נשק מאדם פרטי.
היא קיימת ובדרך כלל עושים אותה ולא גוררים את בעל הנשק לכל המקומות...
בהצלחה
השיטה למכירת האקדח למטווח היא הדרך היעילה והטובה ביותר לקניית נשק מאדם פרטי.
היא קיימת ובדרך כלל עושים אותה ולא גוררים את בעל הנשק לכל המקומות...
בהצלחה
רבות מחשבות בלב איש ועצת ה' היא תקום.
אקדח זה חשוב,אמונה לא פחות
אקדח זה חשוב,אמונה לא פחות
- סליקאי כסף
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים