צריך המלצה לנרתיק פנימי עבור זיג P226 - לא רלוונטי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
צריך המלצה לנרתיק פנימי עבור זיג P226 - לא רלוונטי
יש לי נרתיק פנימי מעור פרונטליין 3218U מהתקופה שעבדתי עם גלוק 19.
אני מעוניין לקבל המלצה לנרתיק פנימי עבור זיג P226.
בדקתי באתר של פרונטליין בקטגוריית IWB Holsters אבל לא מצאתי התייחסות לדגם הנרתיק או לאיזה אקדח כל נרתיק מתאים - יש שם רק תמונות יפות (או שאני נכה מחשבים).
כנ"ל באתר של להב ושל מאיר רוט - רק תמונות להמחשה מה זה נרתיק פנימי.
אשמח לשמוע אם מישהו מכיר מק"ט / שם ספציפי של נרתיק שמתאים לזיג?
תודה.
אני מעוניין לקבל המלצה לנרתיק פנימי עבור זיג P226.
בדקתי באתר של פרונטליין בקטגוריית IWB Holsters אבל לא מצאתי התייחסות לדגם הנרתיק או לאיזה אקדח כל נרתיק מתאים - יש שם רק תמונות יפות (או שאני נכה מחשבים).
כנ"ל באתר של להב ושל מאיר רוט - רק תמונות להמחשה מה זה נרתיק פנימי.
אשמח לשמוע אם מישהו מכיר מק"ט / שם ספציפי של נרתיק שמתאים לזיג?
תודה.
נערך לאחרונה על ידי סיורניק בתאריך 18 פברואר 2016, 23:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
באתי ללמוד
Re: צריך המלצה לנרתיק פנימי עבור זיג P226
נרתיקים מעור רובם אוניברסלים , ז"א מתאימים ליותר מסוג אחד של כלי יריה.
הדרך היחידה שלך למצוא נרתיק עור שמתאים לו הוא ניסוי וטעייה , אתה ניגש לחנות ו"מודד" לאקדח שלך נרתיק מתאים.
נרתיק Kydex שלי שיוצר ל"מי זוכר לאיזה אקדח" היה בשימוש מסיבי עם השטייר שלי.
כנ"ל נרתיק עור שהמוכר אמר לי שהוא מעולה לFN.
הדרך היחידה שלך למצוא נרתיק עור שמתאים לו הוא ניסוי וטעייה , אתה ניגש לחנות ו"מודד" לאקדח שלך נרתיק מתאים.
נרתיק Kydex שלי שיוצר ל"מי זוכר לאיזה אקדח" היה בשימוש מסיבי עם השטייר שלי.
כנ"ל נרתיק עור שהמוכר אמר לי שהוא מעולה לFN.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
נרתיקי עור אינם אוניברסליים אלא אם אתה בוחר נרתיק זול במיוחד מהסוג המציעים בחנויות נשק.אם אתה יודע להעריך נרתיק עור ברמה גגבוה , מוכן לשלם יותר ומוכן לחכות , תזמין נרתיק אמריקאי מאחד השמות מוכרים , למשל מהכרת והתנסות אישית : tt gunleather , או mitch rosen או milt sparks
- סליקאי ארד

Randy כתב:נרתיקי עור אינם אוניברסליים אלא אם אתה בוחר נרתיק זול במיוחד מהסוג המציעים בחנויות נשק.אם אתה יודע להעריך נרתיק עור ברמה גגבוה , מוכן לשלם יותר ומוכן לחכות , תזמין נרתיק אמריקאי מאחד השמות מוכרים , למשל מהכרת והתנסות אישית : tt gunleather , או mitch rosen או milt sparks
mitch rosen זה ממש לשלם יותר, נרתיק מתחיל שם ב 170$
יש לא מעט נקרתיקים טובים בחצי המחיר ופחות עם "הטבעה" של האקדח (side guard, desantis)
- סליקאי כסף

תודה רבה על העצות.
דבר ראשון אבדוק איך הנשק יושב בפרונטליין שיש לי (לצערי לא הבאתי איתי את הנרתיק למטווח בפעם הקודמת). אם הוא לא מתאים או לא נוח אבדוק אפשרויות אחרות - כנראה שפשוט אגש למטווח לאסוף את הנשק ואתנסה בכמה נרתיקים עד שאמצא אחד שמתאים, זה בטח יותר חכם מלהזמין משהו אונליין בלי להתנסות בו.
ראיתי ב- TZZ ואתרים דומים כמה אופציות, וכן כמה אנשים שפשוט הזמינו נרתיק עור / בד זול מאיביי והוא נוח להם.
בעבודה אני מסתובב עם חולצה מכופתרת בתוך המכנס ללא ז'קט עליון אז אצטרך להתחשב גם בזה.
ראיתי כמה אפשרויות יפות ויקרות יותר כמו KingTuk ואחרים שמאפשרים לדחוס את החולצה בין הנשק למכנס כך שהוא מכוסה גם ללא ספארי או ז'קט מעל, אבל סביר להניח שהזיג 226 גדול מדי בכדי לשאת אותו ממש מתחת לחולצה.
נתחיל במלאי שבמטווח ומשם כבר נראה.
דבר ראשון אבדוק איך הנשק יושב בפרונטליין שיש לי (לצערי לא הבאתי איתי את הנרתיק למטווח בפעם הקודמת). אם הוא לא מתאים או לא נוח אבדוק אפשרויות אחרות - כנראה שפשוט אגש למטווח לאסוף את הנשק ואתנסה בכמה נרתיקים עד שאמצא אחד שמתאים, זה בטח יותר חכם מלהזמין משהו אונליין בלי להתנסות בו.
ראיתי ב- TZZ ואתרים דומים כמה אופציות, וכן כמה אנשים שפשוט הזמינו נרתיק עור / בד זול מאיביי והוא נוח להם.
בעבודה אני מסתובב עם חולצה מכופתרת בתוך המכנס ללא ז'קט עליון אז אצטרך להתחשב גם בזה.
ראיתי כמה אפשרויות יפות ויקרות יותר כמו KingTuk ואחרים שמאפשרים לדחוס את החולצה בין הנשק למכנס כך שהוא מכוסה גם ללא ספארי או ז'קט מעל, אבל סביר להניח שהזיג 226 גדול מדי בכדי לשאת אותו ממש מתחת לחולצה.
נתחיל במלאי שבמטווח ומשם כבר נראה.
באתי ללמוד
אתה צריך נרתיק פנימי Tuckable
הזמנתי מקומפטק נרתיק בעלות של 60 דולר לP226
http://www.comp-tac.com/inside-the-wais ... ster-10231
עם כל המשלוחים (דרך דיל טס) זה הגיע בארץ ל330 ש"ח בערך.
לא בטוח שזה שווה את הסיפור. אולי אם אתה קונה באיזה דיל או שמישהו מביא לך בטיסה.
הגימור שלו בינוני+, הכל נראה עמיד. הוא קומפםקטי ביחס לנרתיק היברידי. האומים בחלק האחורי בולטים באופן שנראה לא איכותי אבל בפועל לא מרגישים אותם.
הסתובבתי איתו ל10 דקות והוא הרגיש טוב, אבל אין לי עדיין יכולת להמליץ באופן רציני.
איך מוסיפים פה תמונה מהמחשב שלי??
הזמנתי מקומפטק נרתיק בעלות של 60 דולר לP226
http://www.comp-tac.com/inside-the-wais ... ster-10231
עם כל המשלוחים (דרך דיל טס) זה הגיע בארץ ל330 ש"ח בערך.
לא בטוח שזה שווה את הסיפור. אולי אם אתה קונה באיזה דיל או שמישהו מביא לך בטיסה.
הגימור שלו בינוני+, הכל נראה עמיד. הוא קומפםקטי ביחס לנרתיק היברידי. האומים בחלק האחורי בולטים באופן שנראה לא איכותי אבל בפועל לא מרגישים אותם.
הסתובבתי איתו ל10 דקות והוא הרגיש טוב, אבל אין לי עדיין יכולת להמליץ באופן רציני.
איך מוסיפים פה תמונה מהמחשב שלי??
- סליקאי כסף

6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד