יריחו פולימרי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: יריחו פולימרי
Trigger mechanism: Single or double action
המקור כאן :
http://www.israel-weapon.com/?catid=%7B ... 711F583%7D
המקור כאן :
http://www.israel-weapon.com/?catid=%7B ... 711F583%7D
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
לפני שקניתי נשק התלבטתי מאוד האם לקנות את הפולימרי או הגלוק,
השתמשת בפולימרי שהייתי מאבטח בדואר ישראל והוא אחלה נשק עם רטע (מקווה שרשמתי נכון ) חזק יחסית אבל הפגיעות שלי היו מעולות.
לפני שקניתי את האקדח הייתי בלהב ויריתי בשתי נשקים גלוק 19 ויריחו פולימרי, אני יכול להגיד שהמכווץ שלי היה מעולה קצת ימינה ולמעלה אבל מכווץ מעולה, לעומת זאת בגלוק המכווץ שלי מאוד מפוזר וצריך ללמוד לירות בו. בסופו של דבר החלטתי בהחלטה קצת טיפשית את האמת ללכת על הגלוק וזה בגלל הפגיעות שלי איתו והדרישה לאימון, אני עדיין חושב שהפולימרי אקדח מעולה והוא גם תוצרת הארץ הבאסה היחידה היא שאין לו הרבה אביזרים (פחות ממה שאני מכיר) הוא עולה 2800 ש״ח חדש בלהב עם בקשה להנחה הוא ירד בעוד 6 אחוז, פחות 148 ש״ח (עוד קופסת כדורים) אני אישית ממליץ
השתמשת בפולימרי שהייתי מאבטח בדואר ישראל והוא אחלה נשק עם רטע (מקווה שרשמתי נכון ) חזק יחסית אבל הפגיעות שלי היו מעולות.
לפני שקניתי את האקדח הייתי בלהב ויריתי בשתי נשקים גלוק 19 ויריחו פולימרי, אני יכול להגיד שהמכווץ שלי היה מעולה קצת ימינה ולמעלה אבל מכווץ מעולה, לעומת זאת בגלוק המכווץ שלי מאוד מפוזר וצריך ללמוד לירות בו. בסופו של דבר החלטתי בהחלטה קצת טיפשית את האמת ללכת על הגלוק וזה בגלל הפגיעות שלי איתו והדרישה לאימון, אני עדיין חושב שהפולימרי אקדח מעולה והוא גם תוצרת הארץ הבאסה היחידה היא שאין לו הרבה אביזרים (פחות ממה שאני מכיר) הוא עולה 2800 ש״ח חדש בלהב עם בקשה להנחה הוא ירד בעוד 6 אחוז, פחות 148 ש״ח (עוד קופסת כדורים) אני אישית ממליץ
- סליקאי ארד

שמעתי ממישהו שחובב יריחו שהפולימרי נפילה ושלא מומלץ להתקרב אליו..
זה שהוא היה לך יותר נוח בירי זה טוב! אבל השאלה איך הוא לאורך זמן.. בין בעמידות בין בענייני חלודה... כי בירי הוא אמור להיות רך יותר בגלל הדק חלומי ועוד כל מיני דברים טובים שיש בו..
זה שהוא היה לך יותר נוח בירי זה טוב! אבל השאלה איך הוא לאורך זמן.. בין בעמידות בין בענייני חלודה... כי בירי הוא אמור להיות רך יותר בגלל הדק חלומי ועוד כל מיני דברים טובים שיש בו..
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד