רוצה לשתף בחוויה טובה ולומר תודה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
רוצה לשתף בחוויה טובה ולומר תודה
שלום
לאחר שיטוט בפורום וקריאה החלטתי לרכוש אקדח אצל מאיר רוט בראשון לציון,
החל מהטלפון עוד טרם שנכנסתי לחנות ועד לסיום האימון וההתלבטויות ועד רכישת האקדח, היה יחס נהדר ושירות אדיב.
למרות עומס בחנות הכל מסודר כמו שצריך, המטווחים מתוקתקים - רואים שהדברים נעשים בתשומת לב ומיקצועיות ומתוך איכפתיות ועיניין .
רוצה לומר תודה לאלעד, שי, יובל, ושלום...קצת שיגעתי אתכם.... אבל תודה שהייתם פתוחים לשאלות
בקיצור חוויה נהדרת...ממליץ בחום
אוהד
לאחר שיטוט בפורום וקריאה החלטתי לרכוש אקדח אצל מאיר רוט בראשון לציון,
החל מהטלפון עוד טרם שנכנסתי לחנות ועד לסיום האימון וההתלבטויות ועד רכישת האקדח, היה יחס נהדר ושירות אדיב.
למרות עומס בחנות הכל מסודר כמו שצריך, המטווחים מתוקתקים - רואים שהדברים נעשים בתשומת לב ומיקצועיות ומתוך איכפתיות ועיניין .
רוצה לומר תודה לאלעד, שי, יובל, ושלום...קצת שיגעתי אתכם.... אבל תודה שהייתם פתוחים לשאלות
בקיצור חוויה נהדרת...ממליץ בחום
אוהד
- סליקאי ארד

Re: רוצה לשתף בחוויה טובה ולומר תודה
ברוך הבא, הן לסליק והן למועדון האנשים המרוצים מחברת מאיר רוט.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אני מחכה שכל הבלגן של המתגייסים החדשים יגמר
, ואז אני גם אשים פעמיי אל מאיר רוט (אחרי שכבר קיבלתי שירות לאין ערוך בטלפון) כדי להשתדרג.
קרוב לוודאי שגם אני אהיה בין המצטרפים של "מועדון המרוצים" של מאיר רוט.
ההתנסות הראשונית שלי היא שזה עסק שעובד. הם שמים דגש מאוד חזק על נושא המכירות והשירות. זה מתבטא במהנה מאוד מהיר לפניות ויחס אישי ואינפורמטיבי ללקוח פוטנציאלי. ללא ספק , רמת השירות והיחס תפס גם אותי. ככה עסק צריך להתנהג אל לקוחות פוטנציאלים ולקוחות חוזרים.
ההתנסות הראשונית שלי היא שזה עסק שעובד. הם שמים דגש מאוד חזק על נושא המכירות והשירות. זה מתבטא במהנה מאוד מהיר לפניות ויחס אישי ואינפורמטיבי ללקוח פוטנציאלי. ללא ספק , רמת השירות והיחס תפס גם אותי. ככה עסק צריך להתנהג אל לקוחות פוטנציאלים ולקוחות חוזרים.
- סליקאי זהב

TsurTriger כתב:אני מחכה שכל הבלגן של המתגייסים החדשים יגמר, ואז אני גם אשים פעמיי אל מאיר רוט (אחרי שכבר קיבלתי שירות לאין ערוך בטלפון) כדי להשתדרג.
בתור לקוח ותיק (וחוזר) אצל מאיר הזמנה חי אפשרות להחלפה של הכלי בעלות מינמלית והגעתי במהלך כל הטירוף של החודשים האחרונים. עדיין השירות היה מעולה ואדיב, תמיד מומלץ בחום.
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
מדהים איך אף פעם לא נמאס להחמיא להם...
אבל עם מקצועיות ושירות כמו שיש שם, גם לא ימאס...
אבל עם מקצועיות ושירות כמו שיש שם, גם לא ימאס...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד