המלצה ושאלה לגבי גלוק - לקראת קניה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
המלצה ושאלה לגבי גלוק - לקראת קניה
שלום לכל חברי הפורום,
שוטטתי לא מעט בפורום והתרשמתי שיש פה קהילה איכותית עם הרבה ידע, ומאחר שאני חדש בתחום הנשק ה"אזרחי", אשמח אם תוכלו לעזור לי בכמה דברים...
בקרוב מאוד אני צריך לקבל את האישור העקרוני/קניה והולך לקנות אקדח.
מבלי להלאות אתכם יותר מדי בלמה - בחרתי בגלוק 19, דור 3. (כמובן בהתחשב בזה שיש הרבה אקדחים אחרים שהם תחרות מעולה לגלוק, אבל זה דיון אחר...)
רציתי לדעת אם יש אפשרות להשיג בארץ גלוק (כלשהו, לאו דווקא 19 דור 3) בצבע גוף/ידית אחיזה שונה משחור, בינתיים לא נתקלתי בכזה.
למי שלא מכיר, גלוק מייצרים 4 צבעי גוף נכון לכרגע, לפי מה שאני מכיר לפחות (שחור, ירוק זית, FDE - צבע אדמה/חום ואפור שזה החדש). בחו"ל הדגמים האלו נמכרים די הרבה והם לא נחשבים "נדירים" או משהו כזה.. אבל בארץ לא ראיתי עד כה.
עוד לא פניתי למטווח כלשהו עם השאלה הזו, למרות שאני יודע שעם מספיק כסף אפשר להביא כמעט הכל..
לכן אשמח לדעת בתור התחלה האם ניתן להשיג, איפה ובמה זה כרוך - זמן, תוספת של כסף ועיכוב של הוצאת הרשיון עצמו (מאשר לקנות מה שיש במקום ולא לחכות במידה וצריך להזמין במיוחד)..
שאלה נוספת - האם כאשר אני מחליף/משדרג חלקים מסויימים באקדח שלי, המקום שדרכו אני עושה את זה לוקח את חלקי ה"סטוק" אליו, או שאני מקבל אותם אלי? איך זה עובד?
תודה מראש!
שוטטתי לא מעט בפורום והתרשמתי שיש פה קהילה איכותית עם הרבה ידע, ומאחר שאני חדש בתחום הנשק ה"אזרחי", אשמח אם תוכלו לעזור לי בכמה דברים...
בקרוב מאוד אני צריך לקבל את האישור העקרוני/קניה והולך לקנות אקדח.
מבלי להלאות אתכם יותר מדי בלמה - בחרתי בגלוק 19, דור 3. (כמובן בהתחשב בזה שיש הרבה אקדחים אחרים שהם תחרות מעולה לגלוק, אבל זה דיון אחר...)
רציתי לדעת אם יש אפשרות להשיג בארץ גלוק (כלשהו, לאו דווקא 19 דור 3) בצבע גוף/ידית אחיזה שונה משחור, בינתיים לא נתקלתי בכזה.
למי שלא מכיר, גלוק מייצרים 4 צבעי גוף נכון לכרגע, לפי מה שאני מכיר לפחות (שחור, ירוק זית, FDE - צבע אדמה/חום ואפור שזה החדש). בחו"ל הדגמים האלו נמכרים די הרבה והם לא נחשבים "נדירים" או משהו כזה.. אבל בארץ לא ראיתי עד כה.
עוד לא פניתי למטווח כלשהו עם השאלה הזו, למרות שאני יודע שעם מספיק כסף אפשר להביא כמעט הכל..
לכן אשמח לדעת בתור התחלה האם ניתן להשיג, איפה ובמה זה כרוך - זמן, תוספת של כסף ועיכוב של הוצאת הרשיון עצמו (מאשר לקנות מה שיש במקום ולא לחכות במידה וצריך להזמין במיוחד)..
שאלה נוספת - האם כאשר אני מחליף/משדרג חלקים מסויימים באקדח שלי, המקום שדרכו אני עושה את זה לוקח את חלקי ה"סטוק" אליו, או שאני מקבל אותם אלי? איך זה עובד?
תודה מראש!
- סליקאי ארד

Re: המלצה ושאלה לגבי גלוק - לקראת קניה
ברוך הבא
גלוק 19 בחירה מצוינת
למיטב ידעתי יש בארץ רק צבע אחד והוא השחור.
אם אתה מחליף חלקים זכותך לקבל את החלקים שפורקו בחזרה.אלא אם סוכם אחרת.
גלוק 19 בחירה מצוינת
למיטב ידעתי יש בארץ רק צבע אחד והוא השחור.
אם אתה מחליף חלקים זכותך לקבל את החלקים שפורקו בחזרה.אלא אם סוכם אחרת.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
כמו שנכתב כאן כמה פעמים בפורום, גלוק מיובא דרך גורם צד 3 ולא ישירות מהיצרן.
יש כאלה שקיבלו גלוקים שונים ומשונים בתור גלוק רגיל (צינה מורחבת וכו')
לא ראיתי גלוקים בצבעים שונים בארץ, זה קיים גם בחברות אחרות (למשל לסמית יש צבע הסוואה, צבאי כזה)
חיפשתי בנרות אחר דבר כזה בארץ ושאלתי את להב אם אפשרי להביא, הם פחות מתעסקים בזה.
מה שנאמר "על תתעסק בשטויות".
בקשר לחלקי סטוק, חלק שלך למה שיקחו לך אותו?
יש כאלה שקיבלו גלוקים שונים ומשונים בתור גלוק רגיל (צינה מורחבת וכו')
לא ראיתי גלוקים בצבעים שונים בארץ, זה קיים גם בחברות אחרות (למשל לסמית יש צבע הסוואה, צבאי כזה)
חיפשתי בנרות אחר דבר כזה בארץ ושאלתי את להב אם אפשרי להביא, הם פחות מתעסקים בזה.
מה שנאמר "על תתעסק בשטויות".
בקשר לחלקי סטוק, חלק שלך למה שיקחו לך אותו?
S&W M&P Shield
ברוך הבא.
תגיד, האמת, לא נראה לך קצת ילדותי להשקיע זמן וכסף בשביל אקדח צבעוני? הרי זה לא ישפר לך את הירי... אם כבר תשקיע במה שכן יכול לשפר ירי, אולי כוונות יותר טובות וכו'.
אקדחים צבעוניים מתאימים לילדים אמריקאיים שמצלמים את עצמם ביוטיוב יורים באבטיחים ואננסים...
גם ככה רוב רובו של הזמן האקדח שלך יהיה בנרתיק ואז אף אחד לא יראה אם הוא שחור או בצבעים וגם כשתשלוף אותו סביר להניח שאתה היחיד שתשים לב לצבע...
תגיד, האמת, לא נראה לך קצת ילדותי להשקיע זמן וכסף בשביל אקדח צבעוני? הרי זה לא ישפר לך את הירי... אם כבר תשקיע במה שכן יכול לשפר ירי, אולי כוונות יותר טובות וכו'.
אקדחים צבעוניים מתאימים לילדים אמריקאיים שמצלמים את עצמם ביוטיוב יורים באבטיחים ואננסים...
גם ככה רוב רובו של הזמן האקדח שלך יהיה בנרתיק ואז אף אחד לא יראה אם הוא שחור או בצבעים וגם כשתשלוף אותו סביר להניח שאתה היחיד שתשים לב לצבע...
- סליקאי כסף

tkgs כתב:תגיד, האמת, לא נראה לך קצת ילדותי להשקיע זמן וכסף בשביל אקדח צבעוני?
1. באמת ברוך הבא.
2. בענף הירי המעשי מקובל להשקיע באקדחים צבעוניים, לרובת צבעים פסיכדליים. אין בזה פסול.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
tkgs כתב:ברוך הבא.
ולפעמים רוצים להיות שונים ולא ללכת עם הזרם ...
לי יש M&P VTAC ... בצבע מדבר ... ולמרות שיש לו כוונות יום וכוונות לילה שזה פשוט מדהים , ברגע שאני מגיע למטווח או לחנות נשק אין אחד שלא רוצה לראות אותו מקרוב . . כן , הצבע עושה את שלו .
ילדותי ... מצטלם טוב... מה רע בזה !!!
למען הסר ספק , ביום יום אף אחד לא שם לב שאני מסתובב עם האקדח . ( מוסלק / מוסתר)
בהצלחה .
וכבר אמר מי שאמר, שההבדל בין ילדים לגברים זה רק המחיר שהצעצועים שלהם עולים... 
- סליקאי כסף

tkgs כתב:וכבר אמר מי שאמר, שההבדל בין ילדים לגברים זה רק המחיר שהצעצועים שלהם עולים...
ביג לייק , חותם על כל מילה שלך.
tkgs כתב:וכבר אמר מי שאמר, שההבדל בין ילדים לגברים זה רק המחיר שהצעצועים שלהם עולים...
...ובולבול גדול יותר.....
- סליקאי כסף

לא לימדו אותך שהגודל לא משנה.
הקוטר בהחלט........
הקוטר בהחלט........
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
כמה שטויות בשרשור אחד 
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
- סליקאי זהב

shay_to כתב:tkgs כתב:ברוך הבא.
לי יש M&P VTAC ... בצבע מדבר ... ולמרות שיש לו כוונות יום וכוונות לילה שזה פשוט מדהים , ברגע שאני מגיע למטווח או לחנות נשק אין אחד שלא רוצה לראות אותו מקרוב . . כן , הצבע עושה את שלו .
בהצלחה .
דווקא אני מאד בעד הויטק, כי הוא בצבע גוף ולא שחור. מה שיותר מוסלק בעיני.
carver כתב:shay_to כתב:tkgs כתב:ברוך הבא.
בהצלחה .
דווקא אני מאד בעד הויטק, כי הוא בצבע גוף ולא שחור. מה שיותר מוסלק בעיני.
תכל"ס למי שלא מבין הוא נראה יותר כמו צעצוע ...
היית מחכה עוד קצת וקונה CZ בצבע אפור עירוני. מודל 2016 חדש-חדש
הסיכוי שזה יגיע לארץ שואף לאפס, בגלל הנושא של חיבור אינטגרלי למשתיק/עמעם, אבל בטח ב2017 כבר יוציאו את הגוף הזה עם קנה רגיל
http://cz-usa.com/product/cz-p-07-urban-grey-suppressor-ready/
הסיכוי שזה יגיע לארץ שואף לאפס, בגלל הנושא של חיבור אינטגרלי למשתיק/עמעם, אבל בטח ב2017 כבר יוציאו את הגוף הזה עם קנה רגיל
http://cz-usa.com/product/cz-p-07-urban-grey-suppressor-ready/
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד