שאלה -- > מה לגבי הסלקת אקדח בקיץ ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
שאלה -- > מה לגבי הסלקת אקדח בקיץ ?
כמו שכולכם בטח מרגישים.....
אנו משילים מעלינו יותר ויותר ביגוד בימי הקיץ החמים וצצה לה הבעייה :
איפה ואיך מסליקים את האקדח ? ? ?
בדגש על הסלקה כאשר מדובר בזיג 226.....
אויי.....איך שאני קצר רוח לשמוע תשובות.......
אנו משילים מעלינו יותר ויותר ביגוד בימי הקיץ החמים וצצה לה הבעייה :
איפה ואיך מסליקים את האקדח ? ? ?
בדגש על הסלקה כאשר מדובר בזיג 226.....
אויי.....איך שאני קצר רוח לשמוע תשובות.......

רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
לגבי הנרתיקים שהציג ארנולד: ומה עם לשבת? מישהו בחברה שם חשב על זה? זאת נראית לי שיטת נשיאה בעייתית עד בעייתית מאוד 

נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 30 אפריל 2003, 18:54, נערך פעם אחת בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
חם-חם-חם, השמש... חם-חם-חם, מכה-מכה...
אין פתרון קל ופשוט;
הקושי העיקרי לטעמי נעוץ במתח שבין הצורך להסליק (בד"כ באמצעות נרתיק פנימי) לצורך לשמור על "תנאי-המחייה" של האקדח ועל זמינות מבצעית.
במה דברים אמורים? הפיתוי בקיץ להסתובב עם נרתיק פנימי הוא גדול, בעיקר מטעמי הסלקה; מצד שני, כך נחשף האקדח לאחד הדברים הכי מזיקים לו: זיעה, שפירושה המעשי היא מים עם מלחים... כל מי ששהה פעם עם כלי נשק בסביבה אוהדת כזו, מבין מייד את ההשלכות שלה על מידת ההחלדה של הכלי והיתכנות יצירת "בוץ" על המכלולים הנעים.
לכן אני אישית נמנע משימוש בנרתיק פנימי, בין בקיץ בין בחורף...
השימוש בפאוץ' בעייתי בעיקר לאור העובדה שהוא "מרחיק" ממך את הנשק ואת זמינותו המבצעית; נכון, כל יום נושאים את הנשק ולא כל יום משתמשים בו, אבל חוקי מרפי אומרים שבדיוק ביום בו תישא אותו בפאוץ' תיצטרך אותו ב"שלוף". יש לי שורה של פאוצ'ים ואני מודה שהפיתוי להשתמש בהם הוא גדול, אבל במצב הבטחוני הנוכחי ה"בטן" מציקה לי כל פעם שאני עושה בהם שימוש (למרות שבפאוץ' יש לי, בנוסף, גם עוד מחסנית, פנס מג-לייט, אולר שוויצרי, מצית, פנקס ועט (שיהיה עם מה לנסח צוואה זריזה), מסטיקים, ועוד אוצרות שונים ומשונים - וכמובן, ספר טוב לשימוש חיצוני בלבד). אני משתמש בהם לרוב רק בסביבות סמי-סטיריליות, בהן סף הסיכון נמוך ויתרון השליפה פחות.
השימוש בווסטים חביב, אבל בואו נודה שמידת ההסלקה שכרוכה בו באה על חשבון מידת ה"בולטות" של מי שלובש אותו... אחת החוויות היותר משעשעות היא לראות את אבי שיחיה מסתובב בקיץ עם ווסט - לא מומלץ לקטינים ולנשים הרות...שלא לומר שהוא לא מסתדר עם כל בגד (הווסט, לא אבא שלי - האמת, גם אבא שלי...).
מה נשאר? לא הרבה: נרתיק חיצוני וחולצה ארוכה; כאן מידת ההסלקה זעומה למדיי, והוא בעייתי מאוד למי שצריך, למשל, להתלבש "ברצינות" לעבודה... עניבה וחולצה בחוץ - לא ממש להיט...
יש נרתיקים חיצוניים שמחזיקים את האקדח [הפוך] במקביל לחגורה (ולא בניצב לה, כמקובל) - לנרתיקים אלו מידה גדולה יותר של הסלקה מאלו ה"ניצבים", אולם גם הם טעונים "חולצה-בחוץ".
נרתיקי-ירך או כתף לא ממש פרקטיים, בטח לא בקיץ...
לסיכום: מבחינתי, לפי הסדר הבא - נרתיק חיצוני וחולצה ארוכה, נרתיק פנימי, פאוץ'...
הכי חשוב: הכל תלוי למעשה בגודלו של האקדח...
נ.ב. נקודה אקסטרא למי שיודע מאיזה שיר לקוחה הכותרת ובאיזה סרט הוא נוגן...
הקושי העיקרי לטעמי נעוץ במתח שבין הצורך להסליק (בד"כ באמצעות נרתיק פנימי) לצורך לשמור על "תנאי-המחייה" של האקדח ועל זמינות מבצעית.
במה דברים אמורים? הפיתוי בקיץ להסתובב עם נרתיק פנימי הוא גדול, בעיקר מטעמי הסלקה; מצד שני, כך נחשף האקדח לאחד הדברים הכי מזיקים לו: זיעה, שפירושה המעשי היא מים עם מלחים... כל מי ששהה פעם עם כלי נשק בסביבה אוהדת כזו, מבין מייד את ההשלכות שלה על מידת ההחלדה של הכלי והיתכנות יצירת "בוץ" על המכלולים הנעים.
לכן אני אישית נמנע משימוש בנרתיק פנימי, בין בקיץ בין בחורף...
השימוש בפאוץ' בעייתי בעיקר לאור העובדה שהוא "מרחיק" ממך את הנשק ואת זמינותו המבצעית; נכון, כל יום נושאים את הנשק ולא כל יום משתמשים בו, אבל חוקי מרפי אומרים שבדיוק ביום בו תישא אותו בפאוץ' תיצטרך אותו ב"שלוף". יש לי שורה של פאוצ'ים ואני מודה שהפיתוי להשתמש בהם הוא גדול, אבל במצב הבטחוני הנוכחי ה"בטן" מציקה לי כל פעם שאני עושה בהם שימוש (למרות שבפאוץ' יש לי, בנוסף, גם עוד מחסנית, פנס מג-לייט, אולר שוויצרי, מצית, פנקס ועט (שיהיה עם מה לנסח צוואה זריזה), מסטיקים, ועוד אוצרות שונים ומשונים - וכמובן, ספר טוב לשימוש חיצוני בלבד). אני משתמש בהם לרוב רק בסביבות סמי-סטיריליות, בהן סף הסיכון נמוך ויתרון השליפה פחות.
השימוש בווסטים חביב, אבל בואו נודה שמידת ההסלקה שכרוכה בו באה על חשבון מידת ה"בולטות" של מי שלובש אותו... אחת החוויות היותר משעשעות היא לראות את אבי שיחיה מסתובב בקיץ עם ווסט - לא מומלץ לקטינים ולנשים הרות...שלא לומר שהוא לא מסתדר עם כל בגד (הווסט, לא אבא שלי - האמת, גם אבא שלי...).
מה נשאר? לא הרבה: נרתיק חיצוני וחולצה ארוכה; כאן מידת ההסלקה זעומה למדיי, והוא בעייתי מאוד למי שצריך, למשל, להתלבש "ברצינות" לעבודה... עניבה וחולצה בחוץ - לא ממש להיט...
יש נרתיקים חיצוניים שמחזיקים את האקדח [הפוך] במקביל לחגורה (ולא בניצב לה, כמקובל) - לנרתיקים אלו מידה גדולה יותר של הסלקה מאלו ה"ניצבים", אולם גם הם טעונים "חולצה-בחוץ".
נרתיקי-ירך או כתף לא ממש פרקטיים, בטח לא בקיץ...
לסיכום: מבחינתי, לפי הסדר הבא - נרתיק חיצוני וחולצה ארוכה, נרתיק פנימי, פאוץ'...
הכי חשוב: הכל תלוי למעשה בגודלו של האקדח...
נ.ב. נקודה אקסטרא למי שיודע מאיזה שיר לקוחה הכותרת ובאיזה סרט הוא נוגן...

נערך לאחרונה על ידי יוחנן המטביל בתאריך 30 אפריל 2003, 19:07, נערך פעם אחת בסך הכל.
Takes more than combat gear to make a man
Takes more than a license for a gun
Confront your enemies,
avoid them when you can
A gentleman will walk but never run
Confront your enemies,
avoid them when you can
WEBART, חזק ואמץ, הערצתי הכנה...
האמת, הופתעתי והושפלתי; חשבתי שההתחבטות תהייה מעט יותר גדולה, שהתשובה לא תמהר להגיע... שידיעותיי המפליגות תהדהדנה לדורי-דורות...
אכן, זה השיר, זה האיש - אזחל לי בחזרה לחורי, ואשוב בגדול בעתיד!
כאמור לעיל, זכית בהערצתי; זה מה יש - אתה יודע, גזירות כלכליות...
מכל מקום, הרעיון של גירמוט האקדח בעייתי בעיניי, משני טעמים בעיקר: (א). מעצורים בגלל השערות של החזה; (ב). היכן להעביר את השרשרת? העברתה באיזור ההדק עלולה להפריע בעת ירי בכלל וירי מהיר בפרט...
טיפ: בגלוק יש כבר "הכנה-לגירמוט" - חור בקת...
נסו ותהנו...
אכן, זה השיר, זה האיש - אזחל לי בחזרה לחורי, ואשוב בגדול בעתיד!

כאמור לעיל, זכית בהערצתי; זה מה יש - אתה יודע, גזירות כלכליות...

מכל מקום, הרעיון של גירמוט האקדח בעייתי בעיניי, משני טעמים בעיקר: (א). מעצורים בגלל השערות של החזה; (ב). היכן להעביר את השרשרת? העברתה באיזור ההדק עלולה להפריע בעת ירי בכלל וירי מהיר בפרט...
טיפ: בגלוק יש כבר "הכנה-לגירמוט" - חור בקת...
נסו ותהנו...
Takes more than combat gear to make a man
Confront your enemies,
avoid them when you can
Confront your enemies,
avoid them when you can
יוחנן יקירי,
ניראה שהוטבלת עמוק מידי,
האשכולות שלך כאורך הגלות, ובסוף אתה מגלה שלא נאמר בהם הרבה.
אני מציע לך לחזור קצת אחורה ולהציץ באשכול שמדבר על הווסט (שבקרה אני העליתי אותו), יש שם כמה תמונות של ידידינו היקר ברי עם ווסט ועוד כמה תמונות בלי הווסט כדי שתוכל להתרשם מה יש מתחת לווסט.
הצץ באשכול ואח"כ נדבר.
ערב נעים לך
ניראה שהוטבלת עמוק מידי,

אני מציע לך לחזור קצת אחורה ולהציץ באשכול שמדבר על הווסט (שבקרה אני העליתי אותו), יש שם כמה תמונות של ידידינו היקר ברי עם ווסט ועוד כמה תמונות בלי הווסט כדי שתוכל להתרשם מה יש מתחת לווסט.
הצץ באשכול ואח"כ נדבר.
ערב נעים לך
"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)
מי שלא מנסה, לא טועה
מי שלא מנסה, לא טועה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד