שאלות לגבי תחמושת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: שאלות לגבי תחמושת
המממ... תגדיר מיצוי... אלפי כדורים? לא...
האמת שהשאלה מיועדת להרחבת הידע הכללי, ולא לצורך פרקטי... יש לי חבר שמסתובב עם FMJ TC בכוננות והייתי שמח לשמוע עוד מיודעי דבר...
האמת שהשאלה מיועדת להרחבת הידע הכללי, ולא לצורך פרקטי... יש לי חבר שמסתובב עם FMJ TC בכוננות והייתי שמח לשמוע עוד מיודעי דבר...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
היו בעבר כדורים כאלו של פיוקי שנמכרו אצל רוט, 125 גריין אאל״ט, הם היו טובים באופן כללי אבל לא חודרים טוב יותר מכדור רגיל.
בוא נאמר שיריתי לא מעט על כלי רכב ו 9 מ״מ לא חודר כל פח.
בוא נאמר שיריתי לא מעט על כלי רכב ו 9 מ״מ לא חודר כל פח.
- סליקאי טיטניום

במה ההשפעה שלהם תהיה שונה (אם בכלל) מFMJ 115 גריין רגילים לגבי פגיעה באדם? (חוץ מהבדל המשקל...)
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
אין לזה עדיפות, גם 115 גריין fmj ,סובל מחדירות יתר ובד״כ חולף דרך גוף אנושי.
- סליקאי טיטניום

ניר.
כשהרופא ראה את הכושי במערומיו
שאל: כמה זמן אתה סובל מה"צינור" הזה?
הכושי: סובל??. אני נהנה ממנו, מכל אינץ מ12 האינצים שלו...
הכדור מצטיין בחדירות , וכנראה לא סובל ממנה
כשהרופא ראה את הכושי במערומיו
שאל: כמה זמן אתה סובל מה"צינור" הזה?
הכושי: סובל??. אני נהנה ממנו, מכל אינץ מ12 האינצים שלו...
הכדור מצטיין בחדירות , וכנראה לא סובל ממנה
פחות -לרוב זה יותר,,
Dark Droid כתב:אף אחד לא חושד במשתמש חדש עם הודעה 1 ששואל על תחמושת חודרת ומשתמש בתחמיש בקומבינות?
או שרק אני חשדן פראנויד?
סורי חברה קודם כל אני זה שאלתי את השאלה דרך שם משתמש של חבר (פשוט הייתי בפאלפון שלו)
לגבי ירי של תשע קצר בנשק תשע ארוך זו הייתה שאלה של סקרנות נטו ולא משהו שמחר אני הולך לעשות
לגבי כל מי שטען שדריכה ביבש מסוכנת אשמח אם יבהיר לי למה (כל עוד לא מתקרבים להדק ולא מכוונים קנה לאדם כמו בכל דריכת נשק וכדור בקנה) הסכנה היחידה שאני מעלה על דעתי היא שהכדור יתקע ואצטרך לחלץ אותו עם חוטר או שהוא ייהרס 2.5ש"ח לא סוף העולם
לגבי תחמושת חודרת על פי צרכי הם נדרשים לי הרבה יותר מההלו פוינט אינני מסתובב לרוב במקומות הומי אדם כמו ירושלים והרבה יותר בכבישים מבודדים באזור חברון כך שאני מחפש כדור 9 מ"מ שיאפשר לי לחדור גם מתכות קלות כמו כלי רכב משאיות וכדו' כמו גם אולי אביזרי מיגון מאולתרים ועדיין לתת פגיעה אפקטיבית %%$0066 %%$0066 %%$0066
לגבי חברות תחמושת כרגע יש ברשותי תחמושת של חברת MAGTECH
FMJ 115 גריין וכן הלו פויינט של אותה החברה של 92.6 גריין SCHP אשמח לשמוע ביקורות ספציפיות על התחמושת האלו בדגש על האקדחים שציינתי (גלוק 17 M&P9c וטאורוס 92AFS) וכן ביקורת על חברת פייוקי שגם בה יצא לי להשתמש תודה רבה ומתנצל מראש אם משהו נעלב ממני %%$0066 %%$0066 %%$0066
- סליקאי ארד

במקרה הזה זה חיסרון, לכן ״סובל״ - כדור שחולף דרך הגוף - חלק מהאנרגיה שלו לא הועבר למטרה וגם עלול לפגוע בעוד אדם ללא כוונה.
גלוק17 הזכיר הולופויינט 92 גריין- כאן החשש הוא מחדירה רדודה מדי דווקא.
תחמושת שתעצור רכב או משאית.... אני לא מכיר
- סליקאי טיטניום

ניר ל כתב:במקרה הזה זה חיסרון, לכן ״סובל״ - כדור שחולף דרך הגוף - חלק מהאנרגיה שלו לא הועבר למטרה וגם עלול לפגוע בעוד אדם ללא כוונה.
לא לעצור רכב אלא לחדור רכב ולספק פגיעה אפקטיבית ביושבים בתוכו וכדו' (דלת מבנה, מחסה רך)
לא מבין כ"כ בבליסטיקה אבל נשמע לי שדווקא משקל קל של הקליע אמור לספק חדירה עמוקה יותר, לא כך
בנוסף האם משהו שמע על תחמושת בלאק ממבה הציעו לי אותה במטווח פחדתי לקחת משהו שלא שמעתי עליו אף פעם הסבירו לי שלהבדיל מהלו פוינט היא לא רק נפתחת בתוך הגוף אלא נקרעת ומתפזרת בתוכו אשמח לשמוע ביקורות גם עליה כמו גם על התחמושת של MAGTECH
- סליקאי ארד

היה דיון שלם על התחמושת "בלאק ממבה". מציע לך לעשות חיפוש קצר.
נערך לאחרונה על ידי amitaikl בתאריך 14 פברואר 2016, 12:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי כסף

אני תוהה לאן הבחור שפתח את השרשור נעלם...
- סליקאי ארד

Itaylevy87 כתב:אני תוהה לאן הבחור שפתח את השרשור נעלם...
גלוק 17 כתב:Dark Droid כתב:אף אחד לא חושד במשתמש חדש עם הודעה 1 ששואל על תחמושת חודרת ומשתמש בתחמיש בקומבינות?
או שרק אני חשדן פראנויד?
סורי חברה קודם כל אני זה שאלתי את השאלה דרך שם משתמש של חבר (פשוט הייתי בפאלפון שלו)
לגבי ירי של תשע קצר בנשק תשע ארוך זו הייתה שאלה של סקרנות נטו ולא משהו שמחר אני הולך לעשות
לגבי כל מי שטען שדריכה ביבש מסוכנת אשמח אם יבהיר לי למה (כל עוד לא מתקרבים להדק ולא מכוונים קנה לאדם כמו בכל דריכת נשק וכדור בקנה) הסכנה היחידה שאני מעלה על דעתי היא שהכדור יתקע ואצטרך לחלץ אותו עם חוטר או שהוא ייהרס 2.5ש"ח לא סוף העולם
לגבי תחמושת חודרת על פי צרכי הם נדרשים לי הרבה יותר מההלו פוינט אינני מסתובב לרוב במקומות הומי אדם כמו ירושלים והרבה יותר בכבישים מבודדים באזור חברון כך שאני מחפש כדור 9 מ"מ שיאפשר לי לחדור גם מתכות קלות כמו כלי רכב משאיות וכדו' כמו גם אולי אביזרי מיגון מאולתרים ועדיין לתת פגיעה אפקטיבית %%$0066 %%$0066 %%$0066
לגבי חברות תחמושת כרגע יש ברשותי תחמושת של חברת MAGTECH
FMJ 115 גריין וכן הלו פויינט של אותה החברה של 92.6 גריין SCHP אשמח לשמוע ביקורות ספציפיות על התחמושת האלו בדגש על האקדחים שציינתי (גלוק 17 M&P9c וטאורוס 92AFS) וכן ביקורת על חברת פייוקי שגם בה יצא לי להשתמש תודה רבה ומתנצל מראש אם משהו נעלב ממני %%$0066 %%$0066 %%$0066
הוא ענה כאן
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
לי נראה באופן אישי ששאלות לגבי תחמושת זה סבבה אבל להסתובב עם תחמושת כוננות שלא ירית מאותו סוג לפחות כמה עשרות כדורים, זה לא חכם. הרי כל כדור "מתנהג" אחרת, בליסטיקה אחרת, רתע אחר וכו.
הבעיה עם התחמושת המיוחדת, הולופיינטים, הידרה שוקים וכל הסוגים זה שכל כדור עולה 8-9 שח וצפונה... כדי לירות מחסנית שלימה צריך משכנתא... כל ירייה מרגישה כמו שזורקים שטרות כסף למדורה... זה באסה...
הבעיה עם התחמושת המיוחדת, הולופיינטים, הידרה שוקים וכל הסוגים זה שכל כדור עולה 8-9 שח וצפונה... כדי לירות מחסנית שלימה צריך משכנתא... כל ירייה מרגישה כמו שזורקים שטרות כסף למדורה... זה באסה...
- סליקאי כסף

8-9 שקל? אחי אני חושב שקצת הגזמת..... או שאתה מדבר על תחמושת סופר יקרה ולא הולופויינט סטנדרטית שעולה בממוצע 5-7 שקל..
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
- סליקאי זהב

175 שח קופסא של 20 הידרה שוק של פדראל. זה מה שביקשו ממני לפני שבוע.
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד