סיוע לחבר חדש בפורום
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
סיוע לחבר חדש בפורום
מעט על הכלי:
האקדח שברשותי הוא וולטר P99 - אהבה ממבט ראשון שהולכת ומתחזקת.
אני מחפש לרכוש את החלק האחורי של ידית האחיזה - החלק הפריק שמגיע במספר מידות ,
עד כה בסביבה הקרובה אני לא מוצא כזה במלאי ( אימפריאל, מאיר רוט...) - אני ספציפית מחפש את המידה הקטנה יותר.
אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי להיכן שניתן לרכוש החלק הנ"ל או לחלופין מישהו שמעוניין למכור כזה.
נ.ב - החלק זהה לזה של סמית מדגם SW99 .
אודה לסיוע שלכם - שבת שלום.
האקדח שברשותי הוא וולטר P99 - אהבה ממבט ראשון שהולכת ומתחזקת.
אני מחפש לרכוש את החלק האחורי של ידית האחיזה - החלק הפריק שמגיע במספר מידות ,
עד כה בסביבה הקרובה אני לא מוצא כזה במלאי ( אימפריאל, מאיר רוט...) - אני ספציפית מחפש את המידה הקטנה יותר.
אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי להיכן שניתן לרכוש החלק הנ"ל או לחלופין מישהו שמעוניין למכור כזה.
נ.ב - החלק זהה לזה של סמית מדגם SW99 .
אודה לסיוע שלכם - שבת שלום.
- סליקאי ארד

Re: סיוע לחבר חדש בפורום
לעניות דעתי אין יבואן רשמי של וואלטר בארץ, אני יודע שרוט מוכרים אותו/מכרו ואמרת שכבר בדקת אצלהם ואין... , בלהב (יבואני סמיט) בדקת ?
אפ אתה ממש רוצה וזה ממש מפריע לך ויש לך זמן פנוי וכח להתעסק עם זה, אני הייתי מנסה ליצור קשר עם WALTHER במייל דרך האתר - http://store.waltherarms.com/contact-us.html
אפ אתה ממש רוצה וזה ממש מפריע לך ויש לך זמן פנוי וכח להתעסק עם זה, אני הייתי מנסה ליצור קשר עם WALTHER במייל דרך האתר - http://store.waltherarms.com/contact-us.html
להב -טרם בדקתי , בהחלט אבדוק ואעדכן אם יש לטובת הכלל .
לגבי הקישורים שצורפו - דווקא את אלו איתרתי אבל אלו לא עם הדוגמא המתאימה - אצלי יש את הדוגמא עם הנקודות ולא הקווים.
לגבי ההזמנות מחול - קצת קשה לי עם זה שלחלקי הנשק אני לא מצליח למצוא ספקים שמאפשרים תשלום בעזרת pay-pal כמו באיביי לדוגמא.
מצאתי אפילו ספק שמוכר את הידית מעץ - ניראה ממש טוב אבל אזל מהמלאי ושוב - לא עובד עם pay-pal .
אנסה לבדוק גם מול וולטר .... עדיין - אם יש למישהו למכור או מכיר שהנ"ל זמין בחנות כלשהי אשמח לעדכון - תודה על הסיוע.
לגבי הקישורים שצורפו - דווקא את אלו איתרתי אבל אלו לא עם הדוגמא המתאימה - אצלי יש את הדוגמא עם הנקודות ולא הקווים.
לגבי ההזמנות מחול - קצת קשה לי עם זה שלחלקי הנשק אני לא מצליח למצוא ספקים שמאפשרים תשלום בעזרת pay-pal כמו באיביי לדוגמא.
מצאתי אפילו ספק שמוכר את הידית מעץ - ניראה ממש טוב אבל אזל מהמלאי ושוב - לא עובד עם pay-pal .
אנסה לבדוק גם מול וולטר .... עדיין - אם יש למישהו למכור או מכיר שהנ"ל זמין בחנות כלשהי אשמח לעדכון - תודה על הסיוע.
- סליקאי ארד

בדקתי בלהב - גם שם אין.
מישהו מכיר עוד חנויות רלוונטיות??
מישהו מכיר עוד חנויות רלוונטיות??
- סליקאי ארד

שלום.
חבר חיפש תקופה ארוכה את אותו החלק לאחר שנואש מחיפוש רכש מארצות הברית.
חבר חיפש תקופה ארוכה את אותו החלק לאחר שנואש מחיפוש רכש מארצות הברית.
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
עוזון כתב:לעניות דעתי אין יבואן רשמי של וואלטר בארץ, אני יודע שרוט מוכרים אותו/מכרו ואמרת שכבר בדקת אצלהם ואין... , בלהב (יבואני סמיט) בדקת ?
++
אקדח אהוב על לבי!
לצערי מהסיבות שציין הבחור מעלי וויתרתי ורכשתי גלוק,
תהנה ...
אם שואלים אותי אז דעתי היא:
"When you have to shoot...Shoot! Don't talk"
"When you have to shoot...Shoot! Don't talk"
- סליקאי כסף

הכנתי את עצמי מראש לזה שיהיה קצת מאתגר בהיבט החלקים - מבחינתי שווה כל שנייה - האקדח הזה הוא פשוט שונה מהמון אקדחים אחרים - ובדקתי הרבה - CZ על דגמיו , סמית על דגמיו, גלוק על דגמיו, יריחו , בול ועוד... - מבחינתי אין מקום להשוואה בכלל ומהרבה בחינות - אבל זה מאוד סובייקטיבי - כל אחד והחיבור שלו לאקדח הספציפי.
על כל פנים כמו שציינתי בלהב בדקתי - נאדה!
לגבי להזמין מחו"ל - אני לא מצליח לפצח את השיטה - אין שום אפשרות לשלם ב- PAY-PAL באתרים השונים (לא שיש הרבה...) - אני ישמח אם מישהו יעשיר אותי מניסיונו .
עלה לי עוד רעיון - לגלף גריפ כזה באופן עצמאי מעץ - מישהו ניסה לעשות את זה ?? אפשרי או שאני הוזה??
על כל פנים כמו שציינתי בלהב בדקתי - נאדה!
לגבי להזמין מחו"ל - אני לא מצליח לפצח את השיטה - אין שום אפשרות לשלם ב- PAY-PAL באתרים השונים (לא שיש הרבה...) - אני ישמח אם מישהו יעשיר אותי מניסיונו .
עלה לי עוד רעיון - לגלף גריפ כזה באופן עצמאי מעץ - מישהו ניסה לעשות את זה ?? אפשרי או שאני הוזה??
- סליקאי ארד

האפשרות היחידה היא לבקש ממישהו שירכוש בעבורך וישלח לארץ, או לנסות ולהשתמש בכתובת בחו"ל .
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
אם אין לך כרטיס אשראי בי"ל או שאתה חושש למסור אותו אז אפשר לרכוש בדואר כרטיס טעון מראש (או הסדר דומה) שמשמש ככרטיס אשראי בי"ל ותאורטית אמור להיות כביל באתרים בחו"ל.
לגבי משלח: בדוק את חברת "דיל טס" מישהו מהפורום המליץ עליהם. השתמשתי פעמיים ובנתיים השירות מצויין.
לגבי משלח: בדוק את חברת "דיל טס" מישהו מהפורום המליץ עליהם. השתמשתי פעמיים ובנתיים השירות מצויין.
- סליקאי כסף

זה אני המלצתי על דילטס, ובאמת השירות שלהם מצוין.
הבאתי מלא דברים לארץ באמצעותם :)
הבאתי מלא דברים לארץ באמצעותם :)
Glock 26 GEN4
ומה עם גילוף עצמי - מישהו ניסה משהו כזה - בא לי על גריפ כזה מעץ....
מה אומרים אני מדמיין או לנסות
מה אומרים אני מדמיין או לנסות
- סליקאי ארד

נסה לבדוק הדפסת 3D,הבעיה לרוב הינה המחיר.
לגבי גילוף אין כל בעיה, בחר רק עץ מתאים,
לגבי גילוף אין כל בעיה, בחר רק עץ מתאים,
פחות -לרוב זה יותר,,
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד