כספת

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

כספת

על ידי utirman » 09 פברואר 2016, 17:31

שלום לחברי הפורום!

לקראת רכישה של אקדח אשמח לשמוע מהנסיון שלכם לגבי כספת לנשק:
1. המלצה על כספת טובה אך לא יקרה מדי (וגם לא גדולה מדי, מיועדת בעיקר לנשק).
2. המלצה על חנות לרכישת הכספת.
3. האם חנויות כאלה מציעות גם התקנה של הכספת (חיבורה לקיר/לריצפה באופן מקצועי)?
4. הערות נוספות הנושא.

כל מידע יתקבל בברכה %%$0066

תודה,
אודי
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: כספת

על ידי GUSS » 09 פברואר 2016, 17:35

קרא באחד מהשרשורים העוסקים בנושא,
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי Shiko » 09 פברואר 2016, 18:00

הודעה פרטית
אם שואלים אותי אז דעתי היא:
"When you have to shoot...Shoot! Don't talk"
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי tkgs » 09 פברואר 2016, 19:02

אודי
קודם כל תתחדש.
כל חנות נשק מוכרת גם כספות. תנסה להגיע איתם לדיל על מחיר שיכלול הכל כלומר אקדח, אימון, תחמושת אימון, תחמושת כוננות וכספת.
בד"כ בכספות הבסיסיות יש שני ברגי ג'מבו להתקנה אחורית פשוטה לקיר. לא צריך בעל מקצוע... מקדחה רוטטת ומקדח וידיה יעשו את העבודה.
בהצלחה
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי eitan156 » 09 פברואר 2016, 20:01

גם אני קניתי את הכספת הקטנה והזולה והיום אני מצטער.
לדעתי שווה להשקיע (אם אתה מתכנן להיות הרבה שנים עם אקדח) ולקנות כספת גדולה יותר שתאפשר לך להכניס ולהוציא את האקדח בקלות וגם לאכסן בפנים את כל התחמושת והאביזרים. ובשאיפה גם לעלות רמה לאלו (עם מנגנון אלקטרוני- קוד) שלא נפתחות בדפיקה.
חוץ מזה, תשתדל שאת ההתקנה עצמה תעשה בעצמך ולא עם אף בעל מקצוע. הרעיון הוא שאף אחד לא אמור לדעת שיש לך כספת בבית (וגם לא אקדח) יחד עם הכתובת שלך. כן, זה אומר לרשום כתובת לא נכונה על הקבלה ועדיפות (לפרנואידים במיוחד) לתשלום במזומן.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי אקדוחן » 09 פברואר 2016, 22:25

הפכת את בעלי המטווחים, ואת רשתות הבנייה למינהן מציר הרשע והפשע, הבנאדם סה כ צריך כספת, נכון בחיים שאננות מובילה לטעויות, אך לא שמעתי על אחד שקנה כספת ובעקבות זה נגנב נשקו, גילוי נאות מכיר לא מעט נושאי נשק, אני מאלה שלא אשקיע בכספת את חיי, כי כל הזמן האקדח עליי, וגם במקומות שלא מכירים בלקוח חמוש יש מגוון רחב של דרכים לא להראות אחד כזה, שורה תחתונה גם שאין ברירה לכולם כאן יש אחים, חברים, מכרים שאפשר לאחסן אצלם שהם בבית שממש אין ברירה, עוד לא המציאו את הכספת ממוגנת ככל שתהיה, שתשקיט את ראשי ומחשבותיי, אם אניח בה אקדח וראהיה עשרה קילומטר, או עשרה מטר ממנה, כספת ב200 ש"ח תעשה את העבודה אל מול ילדים, ובני משפחה שלא מורשים, אקדח צריך להיות נישא ולא נייח, או בכספת נח, בברכה.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי eitan156 » 09 פברואר 2016, 22:51

דווקא מחנות נשק לא הייתי חושש לקנות כספת ובלי קשר אני משלם תמיד בכרטיס אשראי :)
אבל אמרתי 2 דברים נפרדים שאינם כרוכים אחד בשני:
1. קנה כספת גדולה יותר בגלל הנוחות. (ואולי קצת בגלל האיכות).
2. תתקין לבד (לבד זה גם עם אח/ דוד/ חבר טוב).
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי tkgs » 09 פברואר 2016, 23:07

לחנות נשק ממנה קנית את הנשק בכל מקרה יש את הפרטים שלך כולל כתובת...

אבל לגבי ההתקנה - רק שבוע שעבר או לפני שבועיים פרסמו בחדשות כתבה על שתי בחורות שגנבו להם 300,000 ש״ח מהכספת בבית והסתבר שהגנב זה היה מי שהתקין להם את הכספת...

כך שבכל מקרה רצוי לנסות להתקין לבד וגם בקניה אם זה לא בחנות נשק אז רצוי במינימום פרטים ומזומן הכי טוב. דרך אגב זו גם המלצה למי שמשכפל מפתחות פלדלת בעיקר החדשים שמכניסים ״קוד״ או שהמכונה לומדת את הצורה של המפתח. אח״כ הם יכולים לשכפל עוד מפתחות גם בלי המפתח שלך, ואם יש להם כתובת (כי שילמת באשראי) אז הדלת שלך פתוחה בפניהם...
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי utirman » 09 פברואר 2016, 23:28

תודה על התגובות חברים.

לאור כל מה שנאמר אנסה לסכם:
1. הכספת אמורה להחזיק רק את האקדח (שאר העזרים, כולל תחמושת, ישמרו בנפרד) ולכן עדיפות לכספת קטנה (גם מפאת חוסר מקום בבית).
2. את ההתקנה אבצע עם חבר וכנראה שהכספת תעוגן לרצפה עם מספר ברגי ג'מבו (קדיחה דרך פרקט לתוך מרצפות ואז לתוך בטון) או לקיר רגיל... לא מבוטן).
3. כספת תיקנית לאחסון נשק (ראיתי כמה הנחיות באתר של משרד הפנים, למשל: פח פלדה בעובי 4 מ"מ עם חיזוקים מתאימים באזור המשקוף, וכו'... לא יודע עם רלוונטי לנשק בודד פרטי).
4. כספת עמידה ככל הניתן לפריצה (ראיתי כמה תגובות שניתן לפרוץ את רוב הכספות הפשוטות באמצעות מכה חזקה באזור מסויים).
5. לא רוצה להשקיע יותר מ-350 עד 500 ש"ח.

יש למישהו איזו המלצה על כספת או על חברה ליצור כספות שעומדות בדרישות הנ"ל?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Boxer » 10 פברואר 2016, 11:44

נצל"ש,
ההוראות אומרות לשמור בנפרד נשק ותחמושת.
כולנו יודעים שהכספת הביתית נועדה לכסת"ח מול החוק ובעיקר נגד משתמשים לא מורשים (ילדים,עוללים וכו).

אני מניח שלכולנו יש רק כספת אחת, אז מה עושים???
מאחסנים יחד?
לא רוצה שילדי ישחקו לא בזה ולא בזה...
"האדם שבטנק ינצח..."
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ליאור45 » 10 פברואר 2016, 14:31

Boxer כתב:נצל"ש,
ההוראות אומרות לשמור בנפרד נשק ותחמושת.

רק במקרה של "החסנה".
ההוראות אינן מגדירות מהי "החסנה".

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי utirman » 10 פברואר 2016, 16:15

מישהו?

לאור כל מה שנאמר אנסה לסכם:
1. הכספת אמורה להחזיק רק את האקדח (שאר העזרים, כולל תחמושת, ישמרו בנפרד) ולכן עדיפות לכספת קטנה (גם מפאת חוסר מקום בבית).
2. את ההתקנה אבצע עם חבר וכנראה שהכספת תעוגן לרצפה עם מספר ברגי ג'מבו (קדיחה דרך פרקט לתוך מרצפות ואז לתוך בטון) או לקיר רגיל... לא מבוטן).
3. כספת תיקנית לאחסון נשק (ראיתי כמה הנחיות באתר של משרד הפנים, למשל: פח פלדה בעובי 4 מ"מ עם חיזוקים מתאימים באזור המשקוף, וכו'... לא יודע עם רלוונטי לנשק בודד פרטי).
4. כספת עמידה ככל הניתן לפריצה (ראיתי כמה תגובות שניתן לפרוץ את רוב הכספות הפשוטות באמצעות מכה חזקה באזור מסויים).
5. לא רוצה להשקיע יותר מ-350 עד 500 ש"ח.

יש למישהו איזו המלצה על כספת או על חברה ליצור כספות שעומדות בדרישות הנ"ל?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי agabay » 10 פברואר 2016, 19:57

לקדוח לרצפת פרקט ודרך המרצפות זה רעיון ממש גרוע
מתחת למרצפות יש סומסום או חול, ורק אחרי 20 סנטימטר תגיע לבטון אם לא תפגע קודם בקו חשמל
תקבע את הכספת לקיר ותמנע מצרות מיותרות
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Shiko » 10 פברואר 2016, 21:44

אקדוחן כתב:הפכת את בעלי המטווחים, ואת רשתות הבנייה למינהן מציר הרשע והפשע, הבנאדם סה כ צריך כספת, נכון בחיים שאננות מובילה לטעויות, אך לא שמעתי על אחד שקנה כספת ובעקבות זה נגנב נשקו, גילוי נאות מכיר לא מעט נושאי נשק, אני מאלה שלא אשקיע בכספת את חיי, כי כל הזמן האקדח עליי, וגם במקומות שלא מכירים בלקוח חמוש יש מגוון רחב של דרכים לא להראות אחד כזה, שורה תחתונה גם שאין ברירה לכולם כאן יש אחים, חברים, מכרים שאפשר לאחסן אצלם שהם בבית שממש אין ברירה, עוד לא המציאו את הכספת ממוגנת ככל שתהיה, שתשקיט את ראשי ומחשבותיי, אם אניח בה אקדח וראהיה עשרה קילומטר, או עשרה מטר ממנה, כספת ב200 ש"ח תעשה את העבודה אל מול ילדים, ובני משפחה שלא מורשים, אקדח צריך להיות נישא ולא נייח, או בכספת נח, בברכה.

התמימות שלך מקסימה אותי,נולדת בישראל או בארה׳ב?
שאלה:
למה גנבי הרכב מפרקים לך איתורן ועלוקה בממוצע בפחות מ70 שניות?
עוד שאלה:
איך קורה שפריצות לבתים מתבצעות מהדלת הראשית של הבית ללא שום מכות פטיש ולאור יום?
יש עוד המון שאלות מעניינות בארצינו הקטנטונת,אם לא ידועות לך התשובות הרשה לי לענות.
1-מרכיבי האיתורן,החשמלאים והמפתחים של המערכות(לא כולם חס ושלום)
משתפי פעולה ואף מבצעים ״עקיצות״ כאלה ואחרות מה לעשות,כסף מעוור עניי חכמים.
2-נתת פעם את האוטו שלך למוסך? אני מאמין שכמו כולנו כן,אני גם בטוח שהשארת את הצרור של הבית,
של השער,של הכלב ויש כאלה שבצרור ישנו מפתחות לכספת(אם אתה לא עשית זאת,כשתשלח את האישה היא תעשה :lol: )
לא כל המוסכים נותנים לבעל הרכב את הצרור ולוקחים רק את המפתחות של האוטו
(קיבלת תשובה להעתקת מפתח עם פלסטלינה או לשכפול לאמיצים מבינהם)
קפדהו וחשדהו ידידי היקר ככה עובדים בארץ.
שיקנה כספת,שיחליף כתובת בקבלה,ויתקין אותה עם חבר שמבחינתו הוא כמו אח.
אם שואלים אותי אז דעתי היא:
"When you have to shoot...Shoot! Don't talk"
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי אקדוחן » 11 פברואר 2016, 01:06

שיקו שיקו שיקו, הייתי נורא רוצה להיות ניחן בתמימות, אך בנתיים מסתפק בצניעות, ובצניעות אומר שאני לא כזה נאיבי, העצה הטובה יותר שנתתי לו היא לשאת את הנשק כמה שיותר(הרי לזה הוא נועד), ואם ממש אין ברירה אני יכול להיות מאוד יצירתי,אך שומר זאת לביתי הפרטי,ולא כל גביי דפיי הפורום הנכבד.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד