טיפול בבקשה - בעיה מעצבנת.

פורום העוסק בפרצודורות ומנהלות בנושא רישוי כלי יריה במשרד לבטחון פנים, ישובים זכאים, החלפת תורים, תהיות ושאלות לגבי רישוי בכלל.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

טיפול בבקשה - בעיה מעצבנת.

על ידי AB72 » 10 פברואר 2016, 10:01

שלום לכולם,

הגשתי את כל המסמכים הדרושים בתבחין של "עבר בטחוני - קצין פעיל בשרות מילואים בדרגת סגן ומעלה"
אחרי חודש ומשהו כשלא נשלח אלי מכתב קבעתי פגישה נוספת לברור (שוב המתנה ארוכה)
לדברי הפקידה כשניסו לאמת את המלצת סא"ל לא היה מענה בטלפון ולא היה ניתן לאמת את ההמלצה, בנוכחותי היא ניסתה להתקשר שוב ולא היה מענה בטלפון...
ניסיתי להתקשר לקצינת הקישור של היחידה בכדי לנסות ליצור קשר עם המג"ד אבל היא לא הייתה בבסיס באותו היום ולא יכלה לסייע.
הפקידה בבט"פ תנסה להתקשר שוב וגם אני אנסה לבדוק עם היחידה אם אפשר לצרף להמלצה את הנייד של המג"ד בכדי שיהיה זמין לעניין.

עוד מישהו נתקל בבעיה כזו?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: טיפול בבקשה - בעיה מעצבנת.

על ידי tkgs » 10 פברואר 2016, 18:30

מוזר ביותר.
אני הבאתי איתי את המלצת הסא״ל לראיון. היא העיפה על זה מבט, סימנה וי והוציאה לי במקום את האישור העקרוני. לא ניסו להתקשר לאף אחד ולא בטיח...
הייתי בלשכה בת״א. אמנם מלא וגדוש שם אבל לא נראה לי שהם עושים בעיות..ק
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי AB72 » 11 פברואר 2016, 09:22

tkgs תודה על התשובה,
גם לי זה היה מוזר, אבל אני חושב שזה בגלל שלא הייתה חותמת ת.ד. משולשת של היחידה על ההמלצה שקבלתי אז היא בקשה לאמת את המסמך.
בנתיים קבלתי כבר את המספר סלולרי של המג"ד אז נראה מה יהיה.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי bnsagi » 11 פברואר 2016, 09:24

אכן זו הבעיה -
מי שלא מחתים את טופס ההמלצה בחותמת דואר צבאי משולשת, הם צריכים לוודא את אמינות המסמך (הרי כל אחד יכול להדפיס משהו במחשב האישי ולבוא איתו לבט"פ).
חבל שקצינת הקישור שלך לא מגדילה קצת ראש. לשים את החותמת על הצווים אני בטוח שהיא יודעת.
Glock 26 GEN4
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי rubimor » 11 פברואר 2016, 19:48

bnsagi כתב:אכן זו הבעיה -
מי שלא מחתים את טופס ההמלצה בחותמת דואר צבאי משולשת, הם צריכים לוודא את אמינות המסמך (הרי כל אחד יכול להדפיס משהו במחשב האישי ולבוא איתו לבט"פ).

נו, ומה? חותמת דואר צבאי אי אפשר לזייף? אני יכול לעשות לך אחת יותר טובה מהמקור, שגם תיראה אמינה, קצת מחוקה וכו'. גם מעטפה אני יכול לעשות לך עכשיו שגם עם זכוכית מגדלת לא תראה את ההבדל.
גם זיוף חותמת וגם זיוף חתימת קצין, ובכלל זיוף מסמך, הם עבירה פלילית.
וקשה לי להאמין שבגלל הופעת חותמת, הם לא יבררו לעומק. אני לא יודע באיזה מצב מרימים טלפון במעמד הבקשה, ובאיזה מצב "עושים וי" ומבררים אחרי כן לעומק במעמד הליך האשרור. אולי זה תלוי בפקיד. אבל קשה לי להאמין שלא עושים זאת בכלל.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ארציאל » 15 פברואר 2016, 12:29

עם תגובות כמו שיש פה, אל תתפלאו אם יום אחד המשרד ידרוש להביא איתך תא"ל שיאשר בטביעת אצבעו ובשבועה את נכונות ההצהרה.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד