המלצה על מקום לקניית חגורות במחיר זול
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
המלצה על מקום לקניית חגורות במחיר זול
שלום חברים,
נתקלתי לאחרונה בפוסט בפייסבוק על אדם חביב בשם לאון, שיש לו מפעל לייצור חגורות.
להלן הפוסט:
https://www.facebook.com/YadEliezerIL/posts/680541388752124
ביקרתי במפעל של לאון ורכשתי חגורה לנשק לפי המידה שלי, וכל זה בעלות של 60 ש"ח לחגורה איכותית מעור אמיתי!
החגורה איכותית מאוד ואני מרוצה ממנה.
לדבריו של לאון, הוא מוכר חגורות לחנות נשק מוכרת במרכז הארץ, שמוכרת אותן במחיר של 150 ש"ח!
נתקלתי לאחרונה בפוסט בפייסבוק על אדם חביב בשם לאון, שיש לו מפעל לייצור חגורות.
להלן הפוסט:
https://www.facebook.com/YadEliezerIL/posts/680541388752124
ביקרתי במפעל של לאון ורכשתי חגורה לנשק לפי המידה שלי, וכל זה בעלות של 60 ש"ח לחגורה איכותית מעור אמיתי!
החגורה איכותית מאוד ואני מרוצה ממנה.
לדבריו של לאון, הוא מוכר חגורות לחנות נשק מוכרת במרכז הארץ, שמוכרת אותן במחיר של 150 ש"ח!
- סליקאי ארד
Re: המלצה על מקום לקניית חגורות במחיר זול
תודה על ההמלצה. בדיוק ראיתי חגורת עור עבה, אך עם עור דק בלולאה. כלומר, עם נקודת חולשה. האם הוא מייצר גם עם לולאות אבזם עם עור כפול?
Re: המלצה על מקום לקניית חגורות במחיר זול
carver כתב:תודה על ההמלצה. בדיוק ראיתי חגורת עור עבה, אך עם עור דק בלולאה. כלומר, עם נקודת חולשה. האם הוא מייצר גם עם לולאות אבזם עם עור כפול?
לפי מה שראיתי בחגורה שרכשתי, זה נראה כאילו יש שכבה אחת של עור בלולאה.
אבל אתה מוזמן להתקשר ולשאול אותו:
03-5502454
- סליקאי ארד
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד