שאלה -- > מה לגבי הסלקת אקדח בקיץ ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
בוקר-בוקר
דניאל1 [ואחרים] - אני מתנצל על האורך [של ההודעה]; בסך הכל ביקשתי לחלוק את ניסיוני וידיעותיי (הדלים).
לעתיד לבוא - אשתדל לקצר יותר, בכדי שלא להטריח את הקהל-הקדוש.
DUNDUCK - מטעמי צנעת הפרט לא אוכל להתייחס לגב' שיפר; ננזפתי מכל כיוון אפשרי על עצם השימוש בשמה, צלמה או דמותה, שלא לומר על השימוש בדימויים נשיים, רמיזות בענייני נשים, אמירות שיכול להיות להן קשר עקיף לנשים ושקשר עקיף זה עלול לפגוע בהן או כל דבר שיכול לגרום למישהו לחשוב שאולי יכול להיות שמישהו יחשוב שמישהו עלול לחשוב שיהיה מי שיפגע ממנו.
קיבלתי את ה"נזיפות" בתודה ובאהבה וגמרתי אומר להפנימן;
לפיכך, מכאן והלאה אשתדל להיות "צדיק יותר מהאפיפיור".

לעתיד לבוא - אשתדל לקצר יותר, בכדי שלא להטריח את הקהל-הקדוש.
DUNDUCK - מטעמי צנעת הפרט לא אוכל להתייחס לגב' שיפר; ננזפתי מכל כיוון אפשרי על עצם השימוש בשמה, צלמה או דמותה, שלא לומר על השימוש בדימויים נשיים, רמיזות בענייני נשים, אמירות שיכול להיות להן קשר עקיף לנשים ושקשר עקיף זה עלול לפגוע בהן או כל דבר שיכול לגרום למישהו לחשוב שאולי יכול להיות שמישהו יחשוב שמישהו עלול לחשוב שיהיה מי שיפגע ממנו.

קיבלתי את ה"נזיפות" בתודה ובאהבה וגמרתי אומר להפנימן;
לפיכך, מכאן והלאה אשתדל להיות "צדיק יותר מהאפיפיור".
Takes more than combat gear to make a man
Takes more than a license for a gun
Confront your enemies,
avoid them when you can
A gentleman will walk but never run
Takes more than a license for a gun
Confront your enemies,
avoid them when you can
A gentleman will walk but never run
יוחנן,
שימוש בנרתיק פנימי לאו דווקא יגרום נזק לאקדח:
1) נתחיל מזה שאתה אישית נושא גלוק, שהוא די אדיש למים/מלחים. חוץ מזה גם אם אתה נושא אקדח אחר, אז הוצאה מהנרתיק מידי יום לאיורור הנרתיק (והאקדח) וכן ניקוי ושימון מידי שבוע יכסו אותך מנזקי אקדח באופן די מוצלח
2) אם אתה משתמש בנרתיק עור פנימי, ישנן כל מיני שיטות לאטום את העור לחדירת לחות (ספריי סיליקון, משחות דונג למיניהן)
3) ניתן להשתמש בנרתיק פנימי מאריג קורדורה אשר מכיל בין שתי שכבות הקורדורה גם שכבת ניילון שמונעת חדירת לחות.
יש גם נרתיקי קורדורה של פרונטליין מסוג NG אשר מכילים בנוסף גם שכבת חומר פלסטי קשיח אשר נותן לנרתיק מבנה עמיד וקשיח כמון לנרתיק עור.
בקיצור, נרתיק פנימי הוא לא כזה רע ולכל בעייה אפשר למצוא פתרון.
צריך לקחת בחשבון את התועלת שאתה מקבל משימוש בנרתיק כזה ולעשות את השיקול מה עדיף.
שימוש בנרתיק פנימי לאו דווקא יגרום נזק לאקדח:
1) נתחיל מזה שאתה אישית נושא גלוק, שהוא די אדיש למים/מלחים. חוץ מזה גם אם אתה נושא אקדח אחר, אז הוצאה מהנרתיק מידי יום לאיורור הנרתיק (והאקדח) וכן ניקוי ושימון מידי שבוע יכסו אותך מנזקי אקדח באופן די מוצלח
2) אם אתה משתמש בנרתיק עור פנימי, ישנן כל מיני שיטות לאטום את העור לחדירת לחות (ספריי סיליקון, משחות דונג למיניהן)
3) ניתן להשתמש בנרתיק פנימי מאריג קורדורה אשר מכיל בין שתי שכבות הקורדורה גם שכבת ניילון שמונעת חדירת לחות.
יש גם נרתיקי קורדורה של פרונטליין מסוג NG אשר מכילים בנוסף גם שכבת חומר פלסטי קשיח אשר נותן לנרתיק מבנה עמיד וקשיח כמון לנרתיק עור.
בקיצור, נרתיק פנימי הוא לא כזה רע ולכל בעייה אפשר למצוא פתרון.
צריך לקחת בחשבון את התועלת שאתה מקבל משימוש בנרתיק כזה ולעשות את השיקול מה עדיף.
גלוק - כי הנצרה נמצאת בראש
הסלקה בקיץ
הזיג איננו מועד להחלדה, הוא שומר היטב על החלודה.
באשר להסלקה, בקיץ יש ההולכים עם מכנסיי המצויידים בגומי במקום חגורה, ולכן הפיתרון הבא הינו טוב לקיץ בכלל ולמכנסים עם גומי בפרט.
לאחרונה ניתן למצוא בחנויות הנשק, ריקושט ודומיהן , חגורות סטרץ' שחורות עם נרתיק שחור מובנה (תפור לחגורה). החגורה נסגרת בעזרת סקוץ' (צמדני ואלקרו)
אשר מאובטחים ע"י קליפס פלסטי הניתן לכוונון. בחלק מהחגורות יש גם פאוצ'ים למחסניות ועוד שימושים, אשר ניתן להסירם (את הפאוצ'ים ) במידה שאין בהם עיניין.
החגורות הינן-קלות, זולות, מאפשרות כיוונים והוספות, רחבות, מצמידות את נשק היטב וניתנות לכיבוס.
אני משתמש בחגורה כזו מתחת לטישרט או לחולצה רגילה מחוץ/מעל המיכנסיים.
זה נוח, מאובטח ויעיל
נסו והיווכחו, המחיר מצדיק את ה"סיכון" והנרתיק מתאים לכל אקדח
באשר להסלקה, בקיץ יש ההולכים עם מכנסיי המצויידים בגומי במקום חגורה, ולכן הפיתרון הבא הינו טוב לקיץ בכלל ולמכנסים עם גומי בפרט.
לאחרונה ניתן למצוא בחנויות הנשק, ריקושט ודומיהן , חגורות סטרץ' שחורות עם נרתיק שחור מובנה (תפור לחגורה). החגורה נסגרת בעזרת סקוץ' (צמדני ואלקרו)
אשר מאובטחים ע"י קליפס פלסטי הניתן לכוונון. בחלק מהחגורות יש גם פאוצ'ים למחסניות ועוד שימושים, אשר ניתן להסירם (את הפאוצ'ים ) במידה שאין בהם עיניין.
החגורות הינן-קלות, זולות, מאפשרות כיוונים והוספות, רחבות, מצמידות את נשק היטב וניתנות לכיבוס.
אני משתמש בחגורה כזו מתחת לטישרט או לחולצה רגילה מחוץ/מעל המיכנסיים.
זה נוח, מאובטח ויעיל
נסו והיווכחו, המחיר מצדיק את ה"סיכון" והנרתיק מתאים לכל אקדח
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
תיקון תיקון תיקון
בטרגט רעננה 59 ש"ח ולהוריד עוד 10 אחוז הנחת סליק
בטרגט רעננה 59 ש"ח ולהוריד עוד 10 אחוז הנחת סליק
נערך לאחרונה על ידי trail_g19c בתאריך 01 מאי 2003, 17:44, נערך פעם אחת בסך הכל.
חגורה שחורה
מחיר נע בין 60 ל-100 ש"ח , תלוי בתוצרת ובמבנה (עובי-חוזק)
נכון נועם , גם את הכרס שלי (ושלך) יכולה החגורה להחזיק -תועלת נוספת הכלולה במחיר.
לסיכום :
יעיל
נוח
זול .....ו.... מומלץ
נכון נועם , גם את הכרס שלי (ושלך) יכולה החגורה להחזיק -תועלת נוספת הכלולה במחיר.
לסיכום :
יעיל
נוח
זול .....ו.... מומלץ
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
חגורה שחורה
קולונל יקר
ההזעה לא נוראה, החגורה אינה יושבת על הגוף. חוץ מזה גם תחתונים גורמים להזעה , אז אתה הולך בלי?
אמרתי "מומלץ" , וזה סופי..
ההזעה לא נוראה, החגורה אינה יושבת על הגוף. חוץ מזה גם תחתונים גורמים להזעה , אז אתה הולך בלי?
אמרתי "מומלץ" , וזה סופי..
הסלקה......
שמחתי לראות את התגובות השונות אולם שכחתי לציין פרט "קטן"......
אני יושב והרבה !!!! במשך היום (סטודנט)........והזיג פשוט.......נו, איך אני אגיד את זה בלי לפגוע......מ-ט-ר-ד.....
דוקר, עוקץ, משפשף ושאר מעללים למינהם.......
כבר די התרגלתי להליכה איתו - יש סיוכי להתרגל גם לישיבה ???
אני יושב והרבה !!!! במשך היום (סטודנט)........והזיג פשוט.......נו, איך אני אגיד את זה בלי לפגוע......מ-ט-ר-ד.....
דוקר, עוקץ, משפשף ושאר מעללים למינהם.......
כבר די התרגלתי להליכה איתו - יש סיוכי להתרגל גם לישיבה ???
רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
טרייל ידידי......
בפעמים האחרונות שיצא לי לבקר במשרדים......הכסאות היו......בוא נאמר......יותר קרובים לכורסאות מאשר לכסאות........
אני יושב בסביבות 10 שעות ביום........על כסא שרחוק מלהיות נוח.
אני גם נושא בנרתיק פנימי (אולי פה ההבדל ?)........

אני יושב בסביבות 10 שעות ביום........על כסא שרחוק מלהיות נוח.
אני גם נושא בנרתיק פנימי (אולי פה ההבדל ?)........

רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד