מה יקרה בחידוש?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: מה יקרה בחידוש?
מבטיח להירשם ולהצטרף לעמותה. אדבר איתם כדי להבין אם הנושא הזה נמצא ברשימת הנושאים לטיפול שלהם.
- סליקאי כסף
הצטרפתי לעמותה - קורא בהזמנות זו לכולם לעשות זאת, חייבים להתאחד תחת גוף שיהיה לו משקל !!
- סליקאי כסף
Max2 כתב:הצטרפתי לעמותה - קורא בהזמנות זו לכולם לעשות זאת, חייבים להתאחד תחת גוף שיהיה לו משקל !!
מחזק
גם אני הצטרפתי, ככל שיהיו יותר אנשים ככה תהיה יותר השפעה על קובעי המדיניות.
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
נראה לי שהעמותה חוץ מחברים צריכה להקים מעגל של תומכים. לא כל אחד רוצה להיות חבר אבל זה לא אומר שהוא לא תומך, כמו שאדם יכול להצביע למפלגה ולא להיות חבר בה.
G-19
dmsh כתב:נראה לי שהעמותה חוץ מחברים צריכה להקים מעגל של תומכים. לא כל אחד רוצה להיות חבר אבל זה לא אומר שהוא לא תומך, כמו שאדם יכול להצביע למפלגה ולא להיות חבר בה.
מה הבעיה להיות חבר עמותה? אני לא חושב שניתן להשוות - אם לעמותה לא יהיו חברים לא יהיה לה כוח ולא משנה כמה תומכים בפעילות שלה. אם יש תמיכה צריך גם להצטרף.
- סליקאי כסף
בפגישה האחרונה עם אחד מחברי הכנסת נשאלנו כמה חברים יש בעמותה. הגזמנו קצת ובכל זאת התביישנו. עמידה מהצד, אפילו עם דעה תומכת, לא תוסיף לנו מאומה.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
Max2 כתב:dmsh כתב:נראה לי שהעמותה חוץ מחברים צריכה להקים מעגל של תומכים. לא כל אחד רוצה להיות חבר אבל זה לא אומר שהוא לא תומך, כמו שאדם יכול להצביע למפלגה ולא להיות חבר בה.
מה הבעיה להיות חבר עמותה? אני לא חושב שניתן להשוות - אם לעמותה לא יהיו חברים לא יהיה לה כוח ולא משנה כמה תומכים בפעילות שלה. אם יש תמיכה צריך גם להצטרף.
אין שום היגיון בלתמוך ולהשקיף מהצד. עמותה היא לא מפלגה פוליטית.
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
ramdishon כתב:בפגישה האחרונה עם אחד מחברי הכנסת נשאלנו כמה חברים יש בעמותה. הגזמנו קצת ובכל זאת התביישנו. עמידה מהצד, אפילו עם דעה תומכת, לא תוסיף לנו מאומה.
בדיוק.
העמותה צריכה "עובדות" שחור על גבי לבן כאשר היא טוענת שהיא מייצגת X אנשים.
אני לא מבין למה לעשות סיפור מ-100 שקלים לטובת קידום וייצוג של האינטרסים שלנו. לדעתי, התועלת לעומת העלות לא רק בטלה ב-60, אלא זניחה עד כדי כמעט חינם ביחס לעבודה הקשה של הפועלים במלאכה מאחורי הקלעים.
- סליקאי זהב
TsurTriger כתב:ramdishon כתב:בפגישה האחרונה עם אחד מחברי הכנסת נשאלנו כמה חברים יש בעמותה. הגזמנו קצת ובכל זאת התביישנו. עמידה מהצד, אפילו עם דעה תומכת, לא תוסיף לנו מאומה.
בדיוק.
העמותה צריכה "עובדות" שחור על גבי לבן כאשר היא טוענת שהיא מייצגת X אנשים.
אני לא מבין למה לעשות סיפור מ-100 שקלים לטובת קידום וייצוג של האינטרסים שלנו. לדעתי, התועלת לעומת העלות לא רק בטלה ב-60, אלא זניחה עד כדי כמעט חינם ביחס לעבודה הקשה של הפועלים במלאכה מאחורי הקלעים.
לחלוטין !!!! חברים יקרים, עבדנו קשה באופן פרטני להשיג אישור לנשיאת כלי ירייה. רבים מאיתנו קיבלו אישור רק לאחרונה בשל הקלות מבורכות ומספיק שגורם כזה או אחר או שר לביטחון פנים חדש יבטל את ההקלות ואנו נאלץ להשיב את הנשק!! אנא מכם, מלאו את טופס ההצטרפות שלוקח פחות מדקה ושלמו 100 שקלים לשנה כדי שלעמותה יהיה כוח לנסות ולהבטיח את המשכיות המגמה ושהרישיון שלנו לא יילח מאיתנו!
- סליקאי כסף
dmsh כתב:נראה לי שהעמותה חוץ מחברים צריכה להקים מעגל של תומכים. לא כל אחד רוצה להיות חבר אבל זה לא אומר שהוא לא תומך, כמו שאדם יכול להצביע למפלגה ולא להיות חבר בה.
יש לעמותה המון תומכים שאינם חברים(לצערנו).
מספיק להיכנס לדף הפייסבוק ולראות כ-3562 תומכים(and counting)
די בכך כי כל תומך יהיה חבר לשנה אחת בלבד, ולעמותה לא רק שיהיו אלפי אנשים שעומדים מאחוריה בפעילותה, היא גם תוכל לבצע מהלכים נוספים שדורשים המון תקצוב ולהביא אף עוד תומכים.
בסופו של דבר, הכל נמדד בכסף.
שים לב שלנשות "האקדח על שולחן המטבח" יש מימון לא מבוטל מהקרן החדשה לישראל, ולכן הן גם מצליחות להידחף לכל מדיה תקשורתית ופוליטית בה הן רוצות להשמיע את דעתן.
לעמותה אין מימון כזה, ובכל זאת היא מגיעה להישגים לא מבוטלים, שיכולים אף להכפיל את עצמם אם רק יהיו בה אלפי חברים.
בדמי חבר של כ-100 ש"ח לשנה, כפול 3562 תומכים, אתה מגיע ל-356,200 שקל, שזה מספיק בשביל לייצר יחצ"נות גדולה וטובה לעמותה(תתפלא עד כמה גם מטווחים ואנשים שחיים את עולם הנשק לא התוודעו לעמותה עדיין), לארגן ימי עיון הרבה יותר נעימים, לצבור הרבה יותר מידע שיוכל לעזור לעמותה בפעולותיה בעתיד והפצתו ועוד...
100 ש"ח לשנה הם 8.33 ש"ח בחודש, שזה שווה בערך לבקבוק קוקה קולה + מסטיק הובה בובה.
אם תוותר על בקבוק קולה בחודש, גם תהיה גם יותר בריא וגם תעזור לעמותה.
- סליקאי זהב
Everest כתב:dmsh כתב:נראה לי שהעמותה חוץ מחברים צריכה להקים מעגל של תומכים. לא כל אחד רוצה להיות חבר אבל זה לא אומר שהוא לא תומך, כמו שאדם יכול להצביע למפלגה ולא להיות חבר בה.
די בכך כי כל תומך יהיה חבר לשנה אחת בלבד, ולעמותה לא רק שיהיו אלפי אנשים שעומדים מאחוריה בפעילותה, היא גם תוכל לבצע מהלכים נוספים שדורשים המון תקצוב ולהביא אף עוד תומכים.
שים לב שלנשות "האקדח על שולחן המטבח" יש מימון לא מבוטל מהקרן החדשה לישראל, ולכן הן גם מצליחות להידחף לכל מדיה תקשורתית ופוליטית בה הן רוצות להשמיע את דעתן.
לעמותה אין מימון כזה, ובכל זאת היא מגיעה להישגים לא מבוטלים, שיכולים אף להכפיל את עצמם אם רק יהיו בה אלפי חברים.
בדמי חבר של כ-100 ש"ח לשנה, כפול 3562 תומכים, אתה מגיע ל-356,200 שקל, שזה מספיק בשביל לייצר יחצ"נות גדולה וטובה לעמותה(תתפלא עד כמה גם מטווחים ואנשים שחיים את עולם הנשק לא התוודעו לעמותה עדיין), לארגן ימי עיון הרבה יותר נעימים, לצבור הרבה יותר מידע שיוכל לעזור לעמותה בפעולותיה בעתיד והפצתו ועוד...
100 ש"ח לשנה הם 8.33 ש"ח בחודש, שזה שווה בערך לבקבוק קוקה קולה + מסטיק הובה בובה.
הנתון הקיים מצביע על בעיה של העמותה לגייס אנשים.
ההצעה שהעלתי מדברת על נסיון להגדיל את האנשים שמכירים או תומכים במטרות העמותה.
תגובות של מה הבעיה או זה רק 100 שקל לא עוזרות לעניות דעתי, ועל כל אחד שמצטרף יש 5 שמעדיפים לא.
השאלה האם העמותה הולכת לפנות לקהל הרחב או להפוך למועדון סגור.
G-19
תסביר מה כוונתך ב"הולכת לפנות לקהל הרחב" ?
העמותה תקבל כחבר כל מי שישלם חברות.
העמותה מפרסמת את כל פעולותיה ב"פרצופספר".
אנשי העמותה מייעצים ומתייעצים גם כאן בפורום עם הקהל הרחב.
מה הכוונה "מועדון סגור" ?
סליחה , אבל אני לא מצליח לרדת לסוף דעתך.
תודה.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
dmsh כתב:Everest כתב:dmsh כתב:נראה לי שהעמותה חוץ מחברים צריכה להקים מעגל של תומכים. לא כל אחד רוצה להיות חבר אבל זה לא אומר שהוא לא תומך, כמו שאדם יכול להצביע למפלגה ולא להיות חבר בה.
הנתון הקיים מצביע על בעיה של העמותה לגייס אנשים.
ההצעה שהעלתי מדברת על נסיון להגדיל את האנשים שמכירים או תומכים במטרות העמותה.
תגובות של מה הבעיה או זה רק 100 שקל לא עוזרות לעניות דעתי, ועל כל אחד שמצטרף יש 5 שמעדיפים לא.
כמה בעלי רשיון לנשק יש?
כמה חברים בדף פייסבוק יש?
כמה חברי עמותה יש?
כמה נשים יש בן חברי העמותה?
כמה בעלי רשיון לנשק חדש כתוצאה מההקלות או מעבודת העמותה יש?
האם בעלי רשיון לנשק ישן מרגישים צורך בעמותה?
G-19
dmsh כתב:
כמה בעלי רשיון לנשק יש? 142,000
כמה חברים בדף פייסבוק יש? 3567
כמה חברי עמותה יש? פחות מאלף אבל מתקרבים
כמה נשים יש בן חברי העמותה? לא יודע לענות על זה
כמה בעלי רשיון לנשק חדש כתוצאה מההקלות או מעבודת העמותה יש? אני מכיר כמה באופן אישי, להערכתי כמה עשרות
האם בעלי רשיון לנשק ישן מרגישים צורך בעמותה? כן! אחד מההישגים הבולטים של העמותה הוא ביטול האיסור להחלפת הנשק בתבחין 'משמר' וחסימת החלת חוק הפסיכולוגים על בעלי נשק פרטי.
להמשיך?
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד