נרתיק חיצוני עם נעילה לCZ P07
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
נרתיק חיצוני עם נעילה לCZ P07
ניסיתי לחפש בפורום, לא עלה משהו יעיל...
מישהו מכיר / יכול להמליץ על נרתיק כזה?
אני גמיש מבחינת דרך החיבור שלו אלי... חשוב שזה יהיה משהו שיצא לכם לראות מקרוב, ושההתאמה תהיה פיקס...
תודה מראש!!
מישהו מכיר / יכול להמליץ על נרתיק כזה?
אני גמיש מבחינת דרך החיבור שלו אלי... חשוב שזה יהיה משהו שיצא לכם לראות מקרוב, ושההתאמה תהיה פיקס...
תודה מראש!!
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
Re: נרתיק חיצוני עם נעילה לCZ P07
יש לי p07 עם נרתיק של פובס. ממש נוח האקדח תפוס חזק את האקדח יש בורג ויסות לכיוון שליפה. 100 ש"ח אם אני זוכר נכון. ניסיתי נרתיק פנימי לא היה לי נוח.
- סליקאי ארד

דגם? מקום רכישה? קישור?
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
קניתי נרתיק שמאלי כזה ממאיר רוט מתוצרת פרונט ליין. דגם KNG אם אני זוכר נכון. השתמשתי גם בנרתיק Blackhawk Serpa שנועד ל-USP, אבל התאים פיקס ל-P07 שהיה לי.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ליאור45 כתב:קניתי נרתיק שמאלי כזה ממאיר רוט מתוצרת פרונט ליין. דגם KNG אם אני זוכר נכון. השתמשתי גם בנרתיק Blackhawk Serpa שנועד ל-USP, אבל התאים פיקס ל-P07 שהיה לי.
נתקלתי בהמלצה כזו שלך בעבר בנוגע לנרתיק לUSP... אתה מדבר על CZ DUTY, או P07 המשופר? אומנם מדובר בכלים כמעט זהים, אבל יש כמה הבדלים שעלולים להיות משמעותיים מבחינת התאמה לנרתיק. (קווים מעוגלים יותר, כוונות נמוכות יותר, שמורת הדק מוגדלת...)
כמו כן על איזה USP מדובר?
--
CZ P-07
--
CZ P-07
היה לי דיוטי, ב-2010-2011, שמכרתי בגלל ליקויים שתיקנו ב-P07 החדש:
1. נצרה שנשברה אחרי שבוע.
2. מחסניות שלא נפלו.
3. חידוש קשר מערער שמחת חיים.
1. נצרה שנשברה אחרי שבוע.
2. מחסניות שלא נפלו.
3. חידוש קשר מערער שמחת חיים.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
שימו לב רק, שנרתיקים מפלסטיק עם בורג שלוחץ את האקדח בתוך הנרתיק, לרוב, גורמים לשיפשופים על הנשק.
במיוחד אם אתם מרבים להוציא את הנשק מתוך הנרתיק בסוף כל יום כאשר אתם מגיעים הביתה.
במיוחד אם אתם מרבים להוציא את הנשק מתוך הנרתיק בסוף כל יום כאשר אתם מגיעים הביתה.
- סליקאי זהב

ההיכרות של עם הDUTY מאוד שטחית, אבל בהחלט ניתן לומר ששיפרו משמעותית את הטעון שיפור, כשעברו לדור החדש...
השאלה העיקרית היא, האם המבנה המעט שונה של האקדחים יפריע להתאמה של הP07 לנרתיק הUSP שהזכרת...
השאלה העיקרית היא, האם המבנה המעט שונה של האקדחים יפריע להתאמה של הP07 לנרתיק הUSP שהזכרת...
--
CZ P-07
--
CZ P-07
קניתי בעבר נרתיק חיצוני עם סגירה (לא נעילה) של פרונטליין לדיוטי ואחר כך לP07 והוא מאוד מומלץ
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
הבנתי שלמאיר רוט יש מבחר של נרתיקים לכלי הזה... אקפוץ לשם בקרוב כדי לבדוק, אם לא אמצא, אתחיל לחפש בחו"ל...
--
CZ P-07
--
CZ P-07
Digo כתב:הבנתי שלמאיר רוט יש מבחר של נרתיקים לכלי הזה... אקפוץ לשם בקרוב כדי לבדוק, אם לא אמצא, אתחיל לחפש בחו"ל...
כן שם אני רכשתי את הנרתיק. ובכל מקרה בכל הנוגע לCZ המומחיות היא שלהם
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
סגור... תודה! אשתדל לעדכן אם אמצא נרתיק מתאים...
--
CZ P-07
--
CZ P-07
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד